BİRİKİM GÜNLÜĞÜMÜZ...

Ay herkes bir şeyler yazmış, çok teşekkür ederim. Bugun pasta malzemeleri satan yerden şeker hamuru, kalıp vs.. şeyler aldım. 35TL tuttu. Fakat eksiğim çok. Süsleri eksik olan şeker hamurlarını vs. alırsam maksimum 100 TL tutar gibi geliyor. Ama kişi sayım çok fazla, tutar sizi yanıltmasın. Evde yapmaya karar verdim ben de. Konseptli pasta yapacağım ben de.. Tavşan iyi fikir, uğur böceği, ya da minnie mouse falan da olabilir. Bakalım hayırlısı :)

Truff yap canım üstlerine de çizgi film karakterli kurdanlardan koy harika oluyor. Bide etipuf al canim beyaz olandan. Çöp sis kurdanlardan var ya onlarla adam şeklinde marsmallow yap harika oluyor :) bitane etipuf sok kurdana araya jelibondan papyon üstüne tekrar etipuf koy ve onun üstüne de jelibondan şapka olucak bu sefer :) bonibon Lada agzini damla cikolataylada gozlerini burnunu yapmstim yigene harika oldu :)

Ay nasıl bir şey olduğunu anlayamadım desem bana kızar mısınız? Hiç duymadım daha önce, siz tarif edince de anlayamadım

Ay nasıl bir şey olduğunu anlayamadım desem bana kızar mısınız? Hiç duymadım daha önce, siz tarif edince de anlayamadım
Bu canım yukarda :) ama eyipuflarin arasına da jelibon şok ki papyonu varmış gibi dursun. En üste de sok kardan adamın şapkası gibi olsun. Bizim sofra da çok ilgi cekmisti çocuklar tarafindan

Bu canım yukarda :) ama eyipuflarin arasına da jelibon şok ki papyonu varmış gibi dursun. En üste de sok kardan adamın şapkası gibi olsun. Bizim sofra da çok ilgi cekmisti çocuklar tarafindan

Harika yaa! Süper :) Çok teşekkür ederim. Daha yok mu güzel fikirler, paylaşın vallahi :)

dün yazmadım çünkü hiç harcamadım,sigarayıda eşime aldırdımbugünün harcamasınıda minumum tutmam lazım.150 biriktirebilmiştim mart 1 itibariyle oda dün kayıp gitti ellerimden
ay sonuna kadar telafi etmem lazım

Bugun alışverişe çıkacağım. Evde hiçbir şey yok. Yağ bile yok, ev tam takır, kuru bakır anlayacağınız... Bakalım ne kadar tutacak

Ben dün 42 tl harcadım. Şampuan koltuk altı deodoranti dış macunu ve dondurma aldim

Canımm bu ay çok sıkıntılı diyordun bak yine birikim yapabildin çok şükür tebrik ederim seni

Canım şimdi mart ayı birikim tam olarak ne oldu

1 yarım altın

378 tl para mı

Yazayim

Bugün biraz harcama yaptım ama ihtiyaç diyelim

23 tl kuafor
25 tl uzun ceket tarzi bi şey
12 tl kolye
8.55 dışarıda yemek
2.55 tatlı
16.90 hediye bebek elbisesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…