Evwt sigorta fiyatlari inanilmaz artti ama keşke tanıdık bi acenteniz olsa hanımlar inanın o kadar indirim yapıyorlar ki benim arabam yok ama konut Sigortası yaptırıyorum geçen sene 160 TL odemistim ustelik hasarsizlik indirimide alamadim sigorta sayesinde banyomu yaptirmistim gecen sene. bu sene 350ye çıktı fiyat ama benim sigortacı hemen halletti firmayı değiştirdi birazda indirim yaptı ben yine 160 TLYE Sigortaları evi diyeceğim o ki çok iyi pazarlık yapan inanılmaz düşüyorlar
Ferace yi alsam olmazsa iş onu alabilmekte 400 -600 TL arasında değişiyor burada fiyatlar dediğim gibi Kapalilar için sadece 2-3 butik var burada onuda netten almayi planlıyorum
İnşallah daha da düşük geldiği günleri görürüz canım ama burda okuduklarimizin çok faydası oluyor. Biz hiç 150 nin aşağısında düşmüyoruz ama biz ısınmak içinde klima kullanıyoruz o yüzden böyle geliyorKızlar bi normal haber bi güzel haber getirdim
Normal haber şu faturası yine aynı 46
Güzel haber elektrik faturası dusmus 86
100 un altına hiç düşmemisti topik ugurlu geldi çok mutluyum
Bugünkü tek harcama
1.75 otobüs
İnşallah daha da düşük geldiği günleri görürüz canım ama burda okuduklarimizin çok faydası oluyor. Biz hiç 150 nin aşağısında düşmüyoruz ama biz ısınmak içinde klima kullanıyoruz o yüzden böyle geliyor
Evet benim de bugun ku harcama kendime tunik bluz aldım 125 tl. Artık kiyafetlerimin hiç birine giremiyorum hamilelikten :))
Aldığım şey doğumdan sonrada giyebilcegim bişey canım salas olduğundan aynı beden aldım yoksa hayatta almam :))Canım sadece hamilelik döneminde giyeceksen lwc den ucuz Ucuz bir şeyler alsaydin
Yok her daim giyeceksen bir şey yok :)
Aldığım şey doğumdan sonrada giyebilcegim bişey canım salas olduğundan aynı beden aldım yoksa hayatta almam :))
Benim bugün 0 harcama kızlar. Yaa size danışmak istediğim birsey var. Benim aylık 75 tl olmak üzere 215 tl lik borcum var. Ama her ay bunu odemek zor gelmeye başladı. Yani başka alacağım bişey olduğu zaman sıkısıyorum diyorum ki bi ay sıkayım dışımi komple borcu kapatim öbür ay rahat ediyim. Önümüzdeki ay abimin eşimin doğum günü var falan derken zaten masrafim var en azından bu ay bunu ödeyip komple bitirsem mi yoksa 3 ay daha böyle siksam mi dışımi
Dimi doğru. Ya hakkaten skildim biliyo musun diyelim o ay başka ihtiyaç çıktı ama 75 tl de az değil. Bide üstüne o ekleniyor daha çok masraf oluyor iyisi mi bu ay kapatiyim taksidi önümüzdeki ay napiyor uz bakalım :))Canım. Ben olsam borcu kapatır rahatlardim valla
Dimi doğru. Ya hakkaten skildim biliyo musun diyelim o ay başka ihtiyaç çıktı ama 75 tl de az değil. Bide üstüne o ekleniyor daha çok masraf oluyor iyisi mi bu ay kapatiyim taksidi önümüzdeki ay napiyor uz bakalım :))
Bak bu çok mantıklı geldi şu an haha canım. Benim Sağol :)Aynen canım kapat ama 75 tl borcun varmış gibi kumbaraya atmaya devam.et :)
Bencede hepsini öde kurtul canım aradan çıksın ödemeyecek bi tutar değil yani en azından o ay birikim yapmazsin borcunu sifirlamis olursunBenim bugün 0 harcama kızlar. Yaa size danışmak istediğim birsey var. Benim aylık 75 tl olmak üzere 215 tl lik borcum var. Ama her ay bunu odemek zor gelmeye başladı. Yani başka alacağım bişey olduğu zaman sıkısıyorum diyorum ki bi ay sıkayım dışımi komple borcu kapatim öbür ay rahat ediyim. Önümüzdeki ay abimin eşimin doğum günü var falan derken zaten masrafim var en azından bu ay bunu ödeyip komple bitirsem mi yoksa 3 ay daha böyle siksam mi dışımi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?