Ben sanki 3 tl ye falan almıştım yanlış olmasın da folbiol du adı işte kaç ay oldu unuttum :) bende bugün 0 harcama yaptım
20 tl 90 tane folik asit için iyi mi acaba arkadaşlar
iyice cimri olacağım haaa
yarın market alışverişi var gör sen fişleri
Tanesi 22 kuruşa geliyor
Bence çok pazarlık yapar insan
Ben sanki 3 tl ye falan almıştım yanlış olmasın da folbiol du adı işte kaç ay oldu unuttum :) bende bugün 0 harcama yaptım
60 tane falan vardı sanırım içinde. Ya dedim givi yanlış olmasın canım çok ay geçti üstünden ama dedigim.gibi biseydibu 3 aylıkmış canım o bir aylık olabilir mi diyeceğim ama yine pahalıya geliyorAnka bak yaaaaaaa gördün mü
60 tane falan vardı sanırım içinde. Ya dedim givi yanlış olmasın canım çok ay geçti üstünden ama dedigim.gibi biseydi
Onu doktor mu yazdı acaba.
Bugün harcama 1.25 tl ekmek :)
Kızlar bir şey soracağım benim hedefim ilk etapta umre parası biriktirmek bir 5.000 dolar olması lazım sizce 1000 dolarlık kadar tl biriktiriyoruz dolar mi alayım son güne kadar tl olarak mı biriktireyim hangisi daha mantıklı ?
Haklısın takip etmem lazım ki isim gereği hep gözümün önünde :)Dolar düşünce dolar almak mantikli canım takip etmek lazim.şu an sanırım yükselişe geçti tekrardan :)
Ve 300 tl masraf bir anda çıkmıştı
120 tl dış taşı pleague temizletme
80 tl dolgu
100 tl 20 lik dış çekimi
20'lik dişi çene cerrahları çekiyor diye biliyorum. 100tl bedavaymış. O paraya çekeceklerini bilsem 1 dk beklemem giderim.
yesa sağlık için gidene yapacak bişey yok... Hem bi makalede çürük çok ilerlediyse hamilelikte bebeğe zararı oluyormuş diye okumuştum...
Benim de kanal vardı... Hep ozelde yaptırırdım bu sefer 450 dediler... 3 tane 350 den yaptırdım bu sefer cimriliğim tuttu devlette yaptırayım dedim hamile kaldım bu sefer
Doğuma kadar iyice çürür artık... İnşallah bi zararı olmaz da...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?