Avatardan gözümü alıp yazını okuyamiyorumAvatarımı da konuya uyarladım
Gözümün önünde göreyim sürekli de şevke geleyim... O değil de benim sanıp da evi bulup çalmaya kalkan olmaz inşallah...
Avatar alıntıdır kesinlikle benimle alakası yoktur... Sadece motive etsin diye konmuştur
Oyy yine çok harcadık geldik
Oyun salonuna gittik 25 TL jetonlara verdik
İp aldım 10 TL şiş aldım 5 TL
Döner yedik 10 TL
Rezene aldım 5 TL
Soda 2.5
Toplam 57,5
Hiç biri gereksiz harcama değil ama çocukların mutlu olmuş :) başka şeylerden birikim yapmaya devam :)
Ooo şekil de yapmış ben direk poşetledim götürdümMerhaba,
Kaç gündür giremiyordum bugün de kumbarami sayacagim gündü sadece 1 tl atmistim. Bir ayda 97 olmuş üstünü de cuzdan dan tamamlayıp yarın kullanmadigim nakit hesabıma yatiracagim elimin altında olursa harcarim çünkü :)
Bu ay ve temmuzun ortalarına kadar tek maaş ile idare edip birikim yapacağım inşallah. Yeni yeni anlıyorum ne çok gereksiz harcama yapiyormusuz biz eşimle birlikte iken sürekli dışarıda yemek alışveriş vs. Tek başıma birikim yapabildigimi görünce çok acıdım boşa attığımız paralara.
Cuma günü maaşım yatacak ama benim çok şükür hesabimda para kaldı onu direkt birikim hesabina eft yapacağım yarın bu maaştan ne kadar kalacak bakalım :)
Bu arada eşim umre fikrine sıcak değil gibi hissedip ev peşinati demiştim ama haftasonu söyledim havalara uçtu :) benim hedef yine umre parası biriktirmek oldu :) Yesam değiştirmene gerek yok ama kalsın. İleride o da hedef olacak kısmetse :) Eki Görüntüle 1784784
Bunlarda birikim çiçeklerim :)
Ooo şekil de yapmış ben direk poşetledim götürdüm
Daha büyük birikimlerin çil çil altınların olsun inşallah helalinden....
Ben de 1 TL ve 50 kuruş atıyorum şişeye dolmadan kesmeyeceğim bakalım kaç çıkacak....
İlk olunca şeklim olsun dedim
Aminnnn inşallah hepimizin :)
Şişe kaç lt lik ? Ben dolana kadar bekleyebilir miyim bilmiyorum ya sabırlı değilim o kadar :)
8.5 pirinç nasıl olur ya.. 20den aşağı aldığımı hatırlamıyorum... Markası ne ki çok şaşırdım...Bugün 10.50
2.5 kilo pirinç 8.50tl
cips 2 tl
8.5 pirinç nasıl olur ya.. 20den aşağı aldığımı hatırlamıyorum... Markası ne ki çok şaşırdım...
Hımmm anladım canım... Daha önce denedin mi hiç.. Ben durudan başka almadım hiç... Ama arada çok büyük fark var ya..
Şubat ayını 10 dolar ve 5.25 kuruşla kapamış bulunmaktayım. Martta daha iyi birikimle karşınızda olurum inşallahbu arada totalde 2 çeyrek 10 dolar nakit 5.25 tl var. Öğrenci halimle bu kadar yetişebiliyorum
Aynı durum bizde de var ama ben idare edemiyorum sanırım hep ekside bitiriyorum ayıbu ay silkiniyorum ve artıyla bitiriyorum inşallah
günaydın
mart ayından bende çok şey bekliyorum:)liste olayıda güzel olacak bence
bu arada oğlumun borcunu ödedim yesacım..
mart ayı hedefim altın almak..ne kadar birikirse artık
bide benim bankada parana göre altına çevirebiliyomuşsun..10 lirayı bile:)
bakalım, doğruysa ne varsa çeviririm
Merhaba,
Kaç gündür giremiyordum bugün de kumbarami sayacagim gündü sadece 1 tl atmistim. Bir ayda 97 olmuş üstünü de cuzdan dan tamamlayıp yarın kullanmadigim nakit hesabıma yatiracagim elimin altında olursa harcarim çünkü :)
Bu ay ve temmuzun ortalarına kadar tek maaş ile idare edip birikim yapacağım inşallah. Yeni yeni anlıyorum ne çok gereksiz harcama yapiyormusuz biz eşimle birlikte iken sürekli dışarıda yemek alışveriş vs. Tek başıma birikim yapabildigimi görünce çok acıdım boşa attığımız paralara.
Cuma günü maaşım yatacak ama benim çok şükür hesabimda para kaldı onu direkt birikim hesabina eft yapacağım yarın bu maaştan ne kadar kalacak bakalım :)
Bu arada eşim umre fikrine sıcak değil gibi hissedip ev peşinati demiştim ama haftasonu söyledim havalara uçtu :) benim hedef yine umre parası biriktirmek oldu :) Yesam değiştirmene gerek yok ama kalsın. İleride o da hedef olacak kısmetse :) Eki Görüntüle 1784784
Bunlarda birikim çiçeklerim :)
1.5 litrelik... Ben de değilim aslında ama yapacak bişey yok... Bütünleyince gidip harcıyorum... Kağıt paraları da metal teneke kumbaralara atıyorum... Çıkarırsam harcarım yani.. Kaç kere elime alıp bıraktım sorma...
İnşallah kuflenmezler tenekede aklıma o geldi bi de...
Sabah 9 tl sigara
Oğlumun ateşi dudmuyodu sürekli sabah 5 den beri yapmadığım kalmadı soluğu açilde aldım boğaz enfeksiyonu olmuş acil girişe 20 tl
eczaneye antibiyotik 17 tl
Kan sonucu beklerken çay ve popkek şu 4 tl
taksi 25 tl
verdim 75 tl ile günü kapattım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?