BİRİKİM GÜNLÜĞÜMÜZ...

Kumbarayı alışkanlık haline getirince biriken miktar hiçte azımsanmayacak değerde oluyor.ben de birkaç aydır kumbara yöntemini uyguluyorum.bırakmamam lazım.bu arada altın bretix sonucuyla özellikle gece saatlerinde resmen uçmuş.hala da fiyatı yüksek bu sıralar almak mantıklı olmaz değil mi?

definya kumbarada gerçekten iyi para birikiyor.
Ben bir aydır filan bırakmıştım. Bugün başladım yeniden. Gerçi bayram tatili derken 3 hafta kadar evde olmayacağım. Ama olsun. Ne birikirse kar kardır

Kumbaralardan birine 2 lira, ötekine 5 kuruş attım

Kızlar merhaba topiğiniz çok faydalı ve güzelmiş. Can'lar ben 29 yıllık ömrümde birikimle yakından uzaktan alakadar olamayan bir insan oldum. Şansıma eşimde benim gibi çıkınca Allah'a şükür fena bir kazancımız olmamasına rağmen 2 yıldır ne geldi o gitti desem yeridir. Ama hamile kalmamla çöken annelik duygusu beni şimdiden tutumlu bir insan haline getirmeye başladı. Babamın doğum için verdiği parayı kenara attım üstünede ben koydukça allah bereketini de veriyor sanırım ortaya çıkan miktar beni çok şaşırttı ve oldukça motive etti.
Diyorum ki bundan sonra bebeğimin niyetine para biriktireyim ve bu yolda sizin gibi deneyimli birikimci arkadaşlardan destek alayım İlk aylar hedef koymadan elime geçeni kumbarama atayım zamanla gidişata göre hedef koyayım diyorum. Başları fazla okuyamadım benim gibi sonradan birikime başlayan arkadaşlar var mıdır bilmem ama tavsiyelerini bekliyorum

Ben de düşsün istiyorum normal olarak ama bir yandan da ya düşmeden devamlı yükselirse diye korkuyorumuzun vadeli düşünenler ne yapmalı?

canlar bır sey danısayım altının gramı halkbankta 122,85 almak mantıklı mı sızce?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…