Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok ya sevde ben sağlam başladım olgunca devam ettitdim.Hoşlanıyorum deyip eskilerin travmasını atlatqmayıp ilgisiz kalan adama cadılaşmam normal..Ben de yaralıyım ama arsıza vuruyorum kendimi iyileştirmek için.Bu yaşa geldik diye aşkın hoşlantının hallerinden vazgeçecek değiliz..Yoksa güven sorunu baki kalır her talibe karşı..Ben ilgisiz olduğu halde terketmedim anlamaya çalıştım.Ama o hoyratça kopardı...Ben aramayacam zaten kesinlikle..Üzgünüm ama.Her gelip giden daha fazla eksiltiyor beni..Değer verdiklerimin boş çıktıkça.Adam sağlam durmadı,kaçak döğüştü..Ben sağlam durdumOnu da düşündüm...Ama ilgisizlik fabrika ayarlarımla oynuyor birazBen de bu konuda yaralıyım.Ama beni düşünen kim.Beyefendi kendi k.ç.ını düşündü sadece .Hiç beni düşünmedi zerre..Hep almak olmaz..İlgisi normal olsaydı ben daha özenli düşünür ve konuşurdum..Hoşlanmadığımı söylediğim halde yaptı bunu.Ben sadece yeterince görüşmek zaman geçirmek istedim.Zaten nöbetlerde aynı yere yazmıyordu onun sorumlumuz olan bayan arkadaşı...Suçlu ben oldum şimdi...Tmm çocuk hakkında içimi gizkeyecektim.Ama böyle koparmayqcaktı..Ben koparmadım o kadar ağır aheste hallerineİnsan hoşlandığı kişiyi hemen atamaz oysaki.Önemser..Üstünde tekrar düşünür..Kolaymı hoşlanacak kimse bulmak...Hem de benim gibi birini..Ben de onun gibi birini...Bu sorun çözülürdü oysa.Dur bakalım arayacak mı...Ben olsam ararım.Bu insanlar çok acımasız ve eyvallahsız..Eski hayrsız sevgilileri gibi kadınlar başeder onun gibisiyle.Ben biraz fazla temizim...Fazla düzüm...Affediciyim...Sevgiye önem verenim.Kolay atamam..Canım yanlış anlama ama bazı hareketlerin 39 yaşında çocuklu, bir de dediğin gibi yaralı bir adama göre fazla toy kalmış. Tavır filan almışsın mesela. Bu adamın bunlarla uğraşacak enerjisi ve hevesi kaldığını sanmıyorum. Çocuklarla ilgili de güvenini kaybetmişsin. Adamı suçlama. İnce eleyip sık dokuması çok normal. Olmaz bu iş. Adam gayet ciddi, hareketlerinden belli.
ESKİ sevgililerin darberleri yzünden mrsafeliymiş.Bu mümkün mü? Hemen nasıl böylr koparabildi.?Bu kadar mantıki mi düşünüyorHisler ne alemde.Öncekileti çok sevmiş zarar görmüş.Herkes söylüyor.
Adam kaçak dövüşt zaten.Dürüst olmadı,içini benim gibi açmadı...Oysa bilir herkes beni.Can acıtacak insan değilim..Icinde hic heves yok adamin hoslanan bi adam yerinde duramaz en azindan ilgisini belli eder arar konusur iletisimler cok kopuk ve karsinizdaki adaminda dürüstlügü yok gibi sanki
icinizde duygular vaarken burda unut demek zor ama bu adamlada cok ileri vadeli ciddi adimlar atabilecegini düsünemiyorum
Sıkma canını, boşver. En azından sen açılmışsın; denesemiydim diye içinde kalmaz.Kendi dediki"arkadaş olarak görüşmem hoşlandıpım biriyle".Yaralı erkek diye açık olmak zorunda kaldım..Masum sandıklarımıza bak yaa.Bir de efendi görünülü ki.Şaşarsınız.Ama ben şimdi üzgünüm.Keşke başlamasaydım.Olmamış gibi olmuyor.Umarım o da etkilenmiştir de yalnız kalmayayım üzülmekte.Mantımi bir karar mı verdi.Duygularını bastırıp.Yoksaduygusu olmadığı için mi kolay vazgeçti..sinirle mi ciddimi..
Sen elinden gelen her seyi yapmissin kendini kanitlamak adina da bu iliskiyi baslatmak adina da..Adam kaçak dövüşt zaten.Dürüst olmadı,içini benim gibi açmadı...Oysa bilir herkes beni.Can acıtacak insan değilim..
ah bu erkekler!..Ben hoşlanaleceği tipte biriyim.Yaşımı göstermem .İşyerinde iyi bilinirim..Hoşlandığını söyledi.Ama duvarını yıkamadığını söyledi.Nikaha kadar kimseye güvenemeyeceğini söyledi.Böyle olmazki demiştim ama koparıp atmamıştım..Kendisi kopardığona göre sinirle mi yaptı yoksa sevgisi mi yok?
Sütten ağzınız yanmış yoğurdu dolaba atıp yemeniz gerekirken adam işten gelince ayaklarımı yıkayacaksın dese evet diyecek duruma gelmişsiniz