biri tatil mi dedi :)

hiçbirini bilmiyorum desem

doğa restoran nerede

adı yabancı gelmedi ama

mudanya vs zor geliyor bize galiba

akşam çıkışta git gel eve gelince ödev vs bizi yoruyor

biz o nedenle Uzan da vs takılıyoruz hafta içi

bu sıralar hafta sonu bile çıkmıyoruz

Pazar alabalıkçıya gidelim dedik hava soğuktu üşürüz dedik

şehir içinde balıkçı dedik oğlan ona da yanaşmadı ama balık da isterim dedi balığı evde pişirdik

biz oğlum bebekken Cunda ya gitmiştik ama şimdi adını hatırlayamadım

onun dışında önerilerim tam sıfır değil gibi

ama artemis e bir bakın ben gitmedim ama hoş görünüyor netten

biz oğlum bebekken Cunda ya gitmiştik ama şimdi adını hatırlayamadım

onun dışında önerilerim tam sıfır değil gibi

ama artemis e bir bakın ben gitmedim ama hoş görünüyor netten

bir de datçadaki koylar vs güzel de

bebekler iki tane yol uzak gelebilir

Uzan da cok iyidir evet. Doga restoran da misiden orhaneliye giden yol var ya orada sagda. Muthis bir manzarasi var. pazar sabah erken kalkanlar icin 06.00da kahvalti hazirliyorlar ki on numara

Uzan da cok iyidir evet. Doga restoran da misiden orhaneliye giden yol var ya orada sagda. Muthis bir manzarasi var. pazar sabah erken kalkanlar icin 06.00da kahvalti hazirliyorlar ki on numara

he ben o saatte kalkıyorum, her gün

he ben o saatte kalkıyorum, her gün
Yuh
Avcilar orada toplaniyor esleri de kahvalti yapiyorlar baya ilginc bir ortam. Kisin daha guzel ama soba uzerinde ekmek falan kizartiyorsun. Mis gibi. Aksamlari da et turleri cok basarili oluyor. Alkol de var

hah tamam bildim

bir yerdeydi diye düşündüm de bulamadım

Herkesin bildiği yerler aslında sadece mesafe bilinmiyordur belki.
Akçay-Ören-Ayvalık. Bunların hepsi birbirine arabayla 10 dk mesafede.
Bursaya'da otobüsle 4 özel araçla 3-3.5 saat uzaklıkta.
Fiyatları uygun gezilecek yeri de bol.
Ayvalık'ta Cunda adası ve Şeytan Sofrası, Akçay tarafında Kaz dağları ve Hasanboğuldu.
Hem ucuz hem de güzeller. Üç semti de gezer hangisi kafanıza yatarsa orada konaklarsınız ondan sonra da bol bol gezersiniz :)

kaz dağında bir otel vardı ya harikaydı..
river araştır bak bunu. 2-3 gün kalınabilir.

dipnot: Ören çok bilinmeyen bir saklı cennettir. Ayrıca rezervasyonu şimdiden ayarlarsanız uygulama oteli çok uygun fiyatlarla konaklama imkanı sağlar. her şey dahil falan değil ama kahvaltı dahil havuzu da var. altınızda araba mutlaka olsun ama buralarda yoksa çekilmiyor.

ayyy, nereleri biliyorsun diyesim geldi. akşam eşime yeni fikirlerle gideyim de çıldırsın
şimdiden herkese iyi tatiller.
Canım biz genelde çocuklu tatil planladığımız için ,çocuğa uygun Antalya tarafına gidiyoruz 3 senedir.
Bebekten kızım Ayvalık'a giderdik denizi temiz,sakin huzurlu diye. 3 sene önce 2 yaş civarı kızım baya sıkıldı Ayvalıkta,kesmedi yani. O gün bugündür mini clup,mini disko,kaydırak,aktivite peşindeyiz. Artık tur görevlisi tanıyor bizi sağolsun,biz demeden o sayıyor hangi otelde ne var. Antalya oluyor haliyle genelde tabi. Bodrum hayal oldu bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…