Sen hepsini biliyorsundur zaten
Nilufer doga restoran ( sana komsu sayilir )
Mudanya kalami balikcisi ( benim favorim )
Balikci erol ( gidilebilecek en pahali restoran burasi sanirim ama ilgi alaka yemekler cok iyi )
Gecit ristorante di zett ( bura rivere gore tam alkolsuz italyan nasi biseyse ama yemekler guzel )
Korupark midpoint ( river koruparkta gezerken eniste cocuklara bakabilir )
Enduluspark omur izgara,besler izgara var bir de guzel dondurmaci var isminden emin degilim ya cold stone ya da gold stone olabilir giriste h&min yaninda
Aklima ilk gelenler bunlar
Merhaba 18 aylık ikiz bebeklerimvar temmuz ayında tatile gitmeyi planlıyoruz.. tabi planlayabilirsek ....denize sıfır büyük olmayan yeşil alanı da olan butik hotel önerisi olan var mı acaba? yardım ederseniz çok memnun oluruz
biz oğlum bebekken Cunda ya gitmiştik ama şimdi adını hatırlayamadım
onun dışında önerilerim tam sıfır değil gibi
ama artemis e bir bakın ben gitmedim ama hoş görünüyor netten
Uzan da cok iyidir evet. Doga restoran da misiden orhaneliye giden yol var ya orada sagda. Muthis bir manzarasi var. pazar sabah erken kalkanlar icin 06.00da kahvalti hazirliyorlar ki on numarahiçbirini bilmiyorum desem
doğa restoran nerede
adı yabancı gelmedi ama
mudanya vs zor geliyor bize galiba
akşam çıkışta git gel eve gelince ödev vs bizi yoruyor
biz o nedenle Uzan da vs takılıyoruz hafta içi
bu sıralar hafta sonu bile çıkmıyoruz
Pazar alabalıkçıya gidelim dedik hava soğuktu üşürüz dedik
şehir içinde balıkçı dedik oğlan ona da yanaşmadı ama balık da isterim dedi balığı evde pişirdik
Uzan da cok iyidir evet. Doga restoran da misiden orhaneliye giden yol var ya orada sagda. Muthis bir manzarasi var. pazar sabah erken kalkanlar icin 06.00da kahvalti hazirliyorlar ki on numara
noluyo burda
Bu river insani benden gizli burda tatil planlari yapiyordu yakaladimnoluyo burda
Yuhhe ben o saatte kalkıyorum, her gün
Uzan da cok iyidir evet. Doga restoran da misiden orhaneliye giden yol var ya orada sagda. Muthis bir manzarasi var. pazar sabah erken kalkanlar icin 06.00da kahvalti hazirliyorlar ki on numara
Oraları hiç bilmiyorum,iyi tatiller dilemeye geldim.
bursa'ya 3-4 saat harika yerler biliyorum şimdi size de mesaj atacağım :))
yaşasın tatil.
tüm kk tatile gider de ben kalır mıyım, ben de gitcem
Bu river insani benden gizli burda tatil planlari yapiyordu yakaladim
Atalim gruptan dimi
Herkesin bildiği yerler aslında sadece mesafe bilinmiyordur belki.
Akçay-Ören-Ayvalık. Bunların hepsi birbirine arabayla 10 dk mesafede.
Bursaya'da otobüsle 4 özel araçla 3-3.5 saat uzaklıkta.
Fiyatları uygun gezilecek yeri de bol.
Ayvalık'ta Cunda adası ve Şeytan Sofrası, Akçay tarafında Kaz dağları ve Hasanboğuldu.
Hem ucuz hem de güzeller. Üç semti de gezer hangisi kafanıza yatarsa orada konaklarsınız ondan sonra da bol bol gezersiniz :)
Canım biz genelde çocuklu tatil planladığımız için ,çocuğa uygun Antalya tarafına gidiyoruz 3 senedir.ayyy, nereleri biliyorsun diyesim geldi. akşam eşime yeni fikirlerle gideyim de çıldırsın
şimdiden herkese iyi tatiller.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?