merhaba,
tatil konuları açılmaya başladı, ben de heveslendim.
BURSAda olacağım yazın. şöyle bir kaç günlüğüne arabayla gidilebilecek(öyle max 3-4 saat uzaklıkta) nerelere kaçabiliz dersiniz, bir bebek bir çocuk dahil :) gizli saklı köşeleriniz var mı? denize girmek istemiyoruz, ama şöyle kafa dinlesek, belki havuzu olan bir yer falan, ya da doğa yürüyüşleri yapabileceğimiz bir yer önerileriniz var mı?
kalmalı mı
yani kalmasız ise
başlayın suuçtu dan
neyse
kalmalı ise abuk bir öneri benden sana aç internetten bak
Hüseyinalan tatil evleri
köy evi konsept
dağ temiz hava müthiş
bir de çevrede doğal kaynak suları dereler vs var
haa deniz dersen de Ayvalık tan yakınını bilmem pek havuz da sevmediğimiz için onları da bilemiyorum
kalmalı
kalmasız önerin de varsa alabilirim, oralara da gardaşlarımla gidebiliriz.
onlar için başlayın işte Aral alabalık tan gelin batıya doğru
biz mesela Mustafakemalpaşa da bir yere gitmiştik dağ başı ama müthişti Suuçtunun tepelerinde
ya da çok zorlama bizim evin yukarılarında orman var hiçbir şey yok evet ama müthiş güzel dingin
sincaplar cirit atıyor
deniz neden istemiyorsun bir de
oğlan küçük diye mi
sıcak istemezsen soğuk deniz öneririm
Badavut emreli otel
minik havuzu da var
müthiş kumu var tam çocuk oynamalık
ama su soğuk benim oğlan çok kızıyordu küçükken burası çokkkkkkkkkkkk soğuk diye
bursada oturuyorum gunubırık kaçamak ıstersenız pıknık vs ıcın dagyenıce göletı, misi,gölyazı, saitabat ve suuçtu şelalesi, cumalıkızık a gıdebılırsınız ve tabıkı uludaga....merhaba,
tatil konuları açılmaya başladı, ben de heveslendim.
BURSAda olacağım yazın. şöyle bir kaç günlüğüne arabayla gidilebilecek(öyle max 3-4 saat uzaklıkta) nerelere kaçabiliz dersiniz, bir bebek bir çocuk dahil :) gizli saklı köşeleriniz var mı? denize girmek istemiyoruz, ama şöyle kafa dinlesek, belki havuzu olan bir yer falan, ya da doğa yürüyüşleri yapabileceğimiz bir yer önerileriniz var mı?
şimdiden denize girebiliyoruz burada, e dönünce de sezon açık olacak. çocuklar burada pek doğa göremiyorlar, öyle dağ bahçe tepe falan yok burada. o yüzden o tarz olsun dedim. ama deniz de göz kırpıyor bir yandan.
bursada oturuyorum gunubırık kaçamak ıstersenız pıknık vs ıcın dagyenıce göletı, misi,gölyazı, saitabat ve suuçtu şelalesi, cumalıkızık a gıdebılırsınız ve tabıkı uludaga....
bırkaç gun kalmalık ıse erdek-ocaklar-ayvalık sarımsaklı tarafı-bozcaada çanakkale tarafları olabılır tatıl ıcın... yalnız bunların hepsınde alternatıf havuz asıl gırılecek olan denız... ve denız varken havuzu tercıh etmeyın bence en pıs denız bıle en temız havuzdan daha emnıyetlı ve keyıflıdır...
haaa
tabi biz onu unuttuk siz zaten denizin alasında yaşıyorsunuz değil mi
ben o zaman sana netten Artesmis Ören tatil köyüne bak derim
gitmedik ama gitsek mi diye düşünüyorum
biz bu tarz yerler seviyoruz
hem de yakın
tabıkıde cok guzel ıster yuruyus yap, ıster balık tuti ıster oıknık yap, çocuklar ıcın park alanı da var , tek kotu yanı yolu bıraz ıcerde kalıyo ve bıraz bozulmus kıstan cıktıgımız ıcın ve gırıste 10 tl alınıyor ve wc ler yeterı kadar bakımlı degıl...eftelya nerede oturuyorsun sen
dağyenice göletini bilemez river diye yazmamıştım
o kadar popüler mi o
ören çok güzel hemen bakıyorum.
ya aslında denize de doyulmuyor, senin ilk gönderdiğin otele de içim gitti
tabıkıde cok guzel ıster yuruyus yap, ıster balık tuti ıster oıknık yap, çocuklar ıcın park alanı da var , tek kotu yanı yolu bıraz ıcerde kalıyo ve bıraz bozulmus kıstan cıktıgımız ıcın ve gırıste 10 tl alınıyor ve wc ler yeterı kadar bakımlı degıl...
bursada oturdugumu soyledım ama ayrıntısına gerek yok canım
biz daha butik seviyoruz
yani binlerce insan hurra oraya hurra buraya bizi bozuyor
Emreli ye uzun yıllardır gidemedik
mesela adamlar her gün farklı poğaça yaparlardı kahvaltıda
yani insanın gözü de doyuyor
doğra peyniri modunda değiller
oğlum 3 yaşında idi
ızgara balık yaparlardı
ona da verirlerdi hani ücretsiz vs deyip balığı da anasınınkinden yesin demezlerdi
herkse bir bütün balık
çorba pilav meze vs vs
ben de butik otel severim.
ben neredeyse tüm tatillerimi egede geçiriyordum.
asos favorim.
oraya yakın küçükkuyu da hünnap han da kaldım bir kaç sefer.
tavsiye ederim.
çok lüks değil ama çok keyifli bir yer.
ve tabi ki öyle kendin pişir ye tarzı bir yer olmasın, bana tatil olsun, ben böyle elimi sıcak sudan soğuk suya sokmayayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?