• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

biri tatil mi dedi :)

son kararim assos deva hotel ama daha odeme yapmadigim için fikrim degisebilir herhalde :)
3 gece yeter miki , oralar asiri sicak olmadigi için otel disindada gezebiliriz insallah ..

Vazgeçme sakın, oteli bilmiyorum ama asos çok güzel, gezersin de.

Vazgeçme sakın, oteli bilmiyorum ama asos çok güzel, gezersin de.
otel digerlerine gore biraz tuzluymus ama çocuklu aile için en uygunu diye bunu seçtim,otel çok da su kaydirakli fln bi bunu buldum
daha once tatil beldesine oteline fln gitmek nasip olmadi, bugun aarstirirken neler gordum nelerr
ne kdr guzel bi ulkemiz var gerçekten cennet gibi,dogasi denizi hersey var,e insanogluda aklini kullanip degerlendirmis dikmis otelleri adim basi
ama bundan sonra omrim oldugu surece her izinde gidecem bi yerlere insallah
ben geç ogreniouorum çocuklarim bilsin ulkemizi guzelliklerini

ben bide gezdigim yuerlerde alisveris yapmayi çokk severim,acaba çanakkaleden ne alinir bilen varmi :)
balikesiride geçiyorum galiba
dura dura geze geze gitmeye bayilrim :)

esime demedim daha isten gelince soyluycem ama ikna ederim ben onu
bursada bi yere gidelim diyor insan bu kdr usengeç olurmu :)) bursada deniz var sankide temiz ben gitmiyom

sen naptin karar verebildinmi

Ne yaptın tatil ayarladın mı

Sana önerdiğim Ören Artemis i bayrama ayırttım

Bayram diye biraz pahalı oldu ama çok bunaldık biraz dinlenelim

merhaba,
tatil konuları açılmaya başladı, ben de heveslendim.

BURSAda olacağım yazın. şöyle bir kaç günlüğüne arabayla gidilebilecek(öyle max 3-4 saat uzaklıkta) nerelere kaçabiliz dersiniz, bir bebek bir çocuk dahil :) gizli saklı köşeleriniz var mı? denize girmek istemiyoruz, ama şöyle kafa dinlesek, belki havuzu olan bir yer falan, ya da doğa yürüyüşleri yapabileceğimiz bir yer önerileriniz var mı?
Canım çekti, kısa zamanda güzel bi yer bulursunuz inşallah. Altınoluk çok uzak mı kalır , hotel filan düşünür müsünüz yoksa daha bağ bahçe doğal ortam minik mi istersiniz? Biz altınolukta bi hotelde kalmıştık denize sıfır yarım pansiyon ve kaz dağının eteklerinde , çarşıya da yakındı ... ah ah bu sene gidemiyoruz. Size bol eğlenceler :)

Ne yaptın tatil ayarladın mı

Sana önerdiğim Ören Artemis i bayrama ayırttım

Bayram diye biraz pahalı oldu ama çok bunaldık biraz dinlenelim

Canım çekti, kısa zamanda güzel bi yer bulursunuz inşallah. Altınoluk çok uzak mı kalır , hotel filan düşünür müsünüz yoksa daha bağ bahçe doğal ortam minik mi istersiniz? Biz altınolukta bi hotelde kalmıştık denize sıfır yarım pansiyon ve kaz dağının eteklerinde , çarşıya da yakındı ... ah ah bu sene gidemiyoruz. Size bol eğlenceler :)

Sürekli fikir değiştiriyorum, eşim iyice bunaldı :)
selam hanimlar
asos deva hotel de hala aklim ama dun biraz yorumlar *i okudum yarim pansiyon ailenin otelinde kalip yatsak kalksak sonrada gezsek tozsak siz olsniz hangisini tercihe ederdiniz

4 yilidizli otel mi yarim pansiyon motel ayvalik veya kazdaglarinda
yanimda 3 çocukla 9 ,7 ve 2.5 yasinda çocuklar
sonuncu kolay kolay yorulmazz ama miziklarsada burnumdan getirir

selam hanimlar
asos deva hotel de hala aklim ama dun biraz yorumlar *i okudum yarim pansiyon ailenin otelinde kalip yatsak kalksak sonrada gezsek tozsak siz olsniz hangisini tercihe ederdiniz

4 yilidizli otel mi yarim pansiyon motel ayvalik veya kazdaglarinda
yanimda 3 çocukla 9 ,7 ve 2.5 yasinda çocuklar
sonuncu kolay kolay yorulmazz ama miziklarsada burnumdan getirir
Altıner hotel altınolukta yarım pansiyon bi bak derim

asos devadan vazcaydim galiba
sarimsakli tarafi nasil
ben nasil kocayi seçmissem bi karar veremiorum :(

mugla fethiyue oludeniz nasil kiiiiiiiiii:)
Orda liberty de kalmıştık güzel bir hotel yemekleri de yeşillik alanı da çık güzeldi, etkinlikleri oluyor, sessiz havuz da vardı ona hayran kalmıştık tabi çocuk yoktu bizde :)

Altıner daha sakin hareketsiz bi hotel, biz balayına ve sonraki yaz gittik daha sonraki sene de eşimin abisi gitti ailesi ile. Memnun kaldılar. Ama daha çok eğleneyim Çarşı'nın içinde olup denize yakın olsun dersen liberty Ölüdeniz. Altınerin ise kendine ait sahili var.

Orda liberty de kalmıştık güzel bir hotel yemekleri de yeşillik alanı da çık güzeldi, etkinlikleri oluyor, sessiz havuz da vardı ona hayran kalmıştık tabi çocuk yoktu bizde :)

Altıner daha sakin hareketsiz bi hotel, biz balayına ve sonraki yaz gittik daha sonraki sene de eşimin abisi gitti ailesi ile. Memnun kaldılar. Ama daha çok eğleneyim Çarşı'nın içinde olup denize yakın olsun dersen liberty Ölüdeniz. Altınerin ise kendine ait sahili var.
oludeniz uzak oluyor
aktalyaya bakmaya absladim simdide :))

Back
X