• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

biri tatil mi dedi :)

eşim bir ara bu sene öyle kendin pişirilecek yere heveslendi

tamam yemeği ben yaparım vs vs diyor

ama öyle olmaz biliyorum ben :))))

hatta ben yarım pansiyondan bile hoşlanmıyorum

zira ne yiyeceğiz diye düşünmekle

orayı bulup yemekle geçiyor zaman

bir de çocuk olunca onu istemem bu daha mı iyi olur vs vs modu başlıyor

adrasan da bir kere mantıcı bulmuştuk

oğlum mantı sever bir de orada kendi çocukları vardı tv de çizgi film açıktı

hep oraya gidelim diyordu

bir de pideci vardı adam evinin önün pideci yapmış köy evi

bahçede horozlar tavuklar koyun vs vs orayı severdi

ayyy

benim de tatilim geldi

eşimi kandırıp da yer ayarlasam yer kalmayacak

bayramda gitmeyelim modunda ama o zaman evde de sıkılıyoruz

okul kapanmasının üzerinden de uzunca zaman geçmiş olacak

bir dört güncük iyi olmaz mı yaaa

biz de şu über lüks villalara özendik kışın, erken rezervasyonda indirimli de olacaktı. kv yi de götürecektik hatta, çocuklara bakar diyerek :)
ama yemek işini düşündükçe bana daral geldi, iptal ettim.

biz de şu über lüks villalara özendik kışın, erken rezervasyonda indirimli de olacaktı. kv yi de götürecektik hatta, çocuklara bakar diyerek :)
ama yemek işini düşündükçe bana daral geldi, iptal ettim.

yani yıl boyunca yemek yapıyoruz zaten tatilde bari yapmayalım

bir de ben hafta sonunda bile bunalıma giriyorum

üç öğün zor geliyor

hafta içi tek öğün takılınca çeşit çeşit yapıyorum ama üç öğün her birinde farklı bir şey bul pişir yıka vs vs ayyyyyy

He ya cok zenginim pacamdan akanlarla idare ediyoruz:KK53:
Restoran sorarsan da guzel onerilerim var,sen gideli pek hos yerler acildi

bana her bişeyi önerin :anneadayı:
acıyın bana, yalnız takılıyom ne zamandır, iki çocukla algılarım iyice 5 yaş seviyesine düştü.
hep gezdirin beni, yedirin içirin, alışveriş yaptırın :dondurma:

öner sen ortaya

belki biz de nemalanırız bilginden görgünden :)))))))
Sen hepsini biliyorsundur zaten ;)

Nilufer doga restoran ( sana komsu sayilir )
Mudanya kalami balikcisi ( benim favorim )
Balikci erol ( gidilebilecek en pahali restoran burasi sanirim ama ilgi alaka yemekler cok iyi )
Gecit ristorante di zett ( bura rivere gore tam alkolsuz italyan nasi biseyse ama yemekler guzel )
Korupark midpoint ( river koruparkta gezerken eniste cocuklara bakabilir )
Enduluspark omur izgara,besler izgara var bir de guzel dondurmaci var isminden emin degilim ya cold stone ya da gold stone olabilir giriste h&min yaninda

Aklima ilk gelenler bunlar

ay sen gıtmıstın dımı yaaa
ay ben olsam gelmem bursaya mursaya :KK70:

ahaha,
ya ben kışın biraz depresyondaydım. o ruh haliyle uzuuuun bir Türkiye tatili için bilet aldım, eşim dönecek, ben kalmaya devam edeceğim hatta. şimdi deniz sezonu açılınca pişman oldum tabi :KK70:

Sen hepsini biliyorsundur zaten :KK66:

Nilufer doga restoran ( sana komsu sayilir )
Mudanya kalami balikcisi ( benim favorim )
Balikci erol ( gidilebilecek en pahali restoran burasi sanirim ama ilgi alaka yemekler cok iyi )
Gecit ristorante di zett ( bura rivere gore tam alkolsuz italyan nasi biseyse ama yemekler guzel )
Korupark midpoint ( river koruparkta gezerken eniste cocuklara bakabilir )
Enduluspark omur izgara,besler izgara var bir de guzel dondurmaci var isminden emin degilim ya cold stone ya da gold stone olabilir giriste h&min yaninda

Aklima ilk gelenler bunlar

en çok balıkçı erolu sevdim, neden acaba,
oraya acayip gidesin geldi.

koruparkta ise çok ütopiksin bebeğim, ben alır çıkarım, iki saat beyefendi onu dener bunu dener, döner yeniden dener, başka mağazaya geçer, sonra geri gelir, yeniden aynı ürünleri dener. of gitse de kurtulsak :confused:

en çok balıkçı erolu sevdim, neden acaba,
oraya acayip gidesin geldi.

koruparkta ise çok ütopiksin bebeğim, ben alır çıkarım, iki saat beyefendi onu dener bunu dener, döner yeniden dener, başka mağazaya geçer, sonra geri gelir, yeniden aynı ürünleri dener. of gitse de kurtulsak :confused:
Ahahaha koruparka gidince beni cagir madem,ben bakarim usaklara sen dolanirsin.

Senden sonra acilan bir de ozdilekpark var ozlucede. Bu mekanlarin hepsi sana uzak yalniz. Artik katlancan.
Unutmadan, fsmde kanuni caddesinde bir katmerci kunefeci var antepli durdu usta. On numara yapiyor. Sen gelene kadar kebap servisine de baslamis olur muhtemelen. Sakin atlama oraya da git. Ye ic,cocuklara calisanlar cok alaka gosteriyor onlar bakiyor gibi bir sey. Dukkanin karsisinda cok guze butikler var. armaniler burberryler oldukca uygun fiyata. Caddenin sonunda da eski pazarci ismail mi ne birisinin butigi var cok guzel kiyafetler bulabilirsin. Bir tasla cok kus.

Balıkesir sarımsaklı size uygun gibi çocuğunuz varsa suyu havuz gibi çok güvenli temiz. Çok da otel var. Büyük bir yer. Altinolukta güzel ancak otel alternatifi pek yok. Örende suyunu pek sevmedim. Erdekten bir nebze iyi suyu ama sarımsaklı Altınoluk gibi temiz güven verici değil.
Çanakkale'de kadırga koyu da güzel oteller var, suyu biraz derin olması dışında iyi. Assosta güzel ama çok küçük ve pahalı çocuğu olanlara çok uygun olmadığını düşünüyorum. Eşler için kacmalik güzel olur :)

Ahahaha koruparka gidince beni cagir madem,ben bakarim usaklara sen dolanirsin.

Senden sonra acilan bir de ozdilekpark var ozlucede. Bu mekanlarin hepsi sana uzak yalniz. Artik katlancan.
Unutmadan, fsmde kanuni caddesinde bir katmerci kunefeci var antepli durdu usta. On numara yapiyor. Sen gelene kadar kebap servisine de baslamis olur muhtemelen. Sakin atlama oraya da git. Ye ic,cocuklara calisanlar cok alaka gosteriyor onlar bakiyor gibi bir sey. Dukkanin karsisinda cok guze butikler var. armaniler burberryler oldukca uygun fiyata. Caddenin sonunda da eski pazarci ismail mi ne birisinin butigi var cok guzel kiyafetler bulabilirsin. Bir tasla cok kus.

künefeler benden, burberryler senden yapalım o zaman koca işe dönünce :KK200:

biz daha butik seviyoruz

yani binlerce insan hurra oraya hurra buraya bizi bozuyor

Emreli ye uzun yıllardır gidemedik

mesela adamlar her gün farklı poğaça yaparlardı kahvaltıda

yani insanın gözü de doyuyor

doğra peyniri modunda değiller

oğlum 3 yaşında idi

ızgara balık yaparlardı

ona da verirlerdi hani ücretsiz vs deyip balığı da anasınınkinden yesin demezlerdi

herkse bir bütün balık

çorba pilav meze vs vs

Merhaba 18 aylık ikiz bebeklerim:emir_bebek::emir_bebek: var temmuz ayında tatile gitmeyi planlıyoruz.. tabi planlayabilirsek ....denize sıfır büyük olmayan yeşil alanı da olan butik hotel önerisi olan var mı acaba? yardım ederseniz çok memnun oluruz :KK43:

Yalova limak termal otel var, sabah aksam acik bufesi cok guzel. Hamam karma yalniz rahatsiz olur musun bilmiyorum da cokkk guzel. Acik kapali havuzu var, jakuzili. On numara bir yer. Kiytirik yerlerde kalacagina iki gece burada kal. Eminim cok begeneceksin

Yalova limak termal otel var, sabah aksam acik bufesi cok guzel. Hamam karma yalniz rahatsiz olur musun bilmiyorum da cokkk guzel. Acik kapali havuzu var, jakuzili. On numara bir yer. Kiytirik yerlerde kalacagina iki gece burada kal. Eminim cok begeneceksin

bak işte, sana sormamamın sebebi, yıllar önce fiyat sormuştum, geceliği 700 müydü neydi hemi de sezon falan değildi.
ay dur gene sorayım ya, aynen 2 gün altı üstü, belli mi olur belki uydururuz bir şekilde.
hem o zaman haftasonu için sormuştum, şimdi haftaiçi fiyat sorabilirim.

bak işte, sana sormamamın sebebi, yıllar önce fiyat sormuştum, geceliği 700 müydü neydi hemi de sezon falan değildi.
ay dur gene sorayım ya, aynen 2 gün altı üstü, belli mi olur belki uydururuz bir şekilde.
hem o zaman haftasonu için sormuştum, şimdi haftaiçi fiyat sorabilirim.
Uydurun kiz iste. Hayatinin tatili olur bak o derece garanti veririm. Yalovada kalinabilecek tek yer bana kalirsa.

Back
X