- 28 Kasım 2010
- 42.012
- 139.322
- 798
He ya cok zenginim pacamdan akanlarla idare ediyoruzsana ne sorcam, sen zenginsin, önercen şimdi bana 7 yıldızlı, bakacam kalacam öyle.

Restoran sorarsan da guzel onerilerim var,sen gideli pek hos yerler acildi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
He ya cok zenginim pacamdan akanlarla idare ediyoruzsana ne sorcam, sen zenginsin, önercen şimdi bana 7 yıldızlı, bakacam kalacam öyle.
He ya cok zenginim pacamdan akanlarla idare ediyoruz
eşim bir ara bu sene öyle kendin pişirilecek yere heveslendi
tamam yemeği ben yaparım vs vs diyor
ama öyle olmaz biliyorum ben :))))
hatta ben yarım pansiyondan bile hoşlanmıyorum
zira ne yiyeceğiz diye düşünmekle
orayı bulup yemekle geçiyor zaman
bir de çocuk olunca onu istemem bu daha mı iyi olur vs vs modu başlıyor
adrasan da bir kere mantıcı bulmuştuk
oğlum mantı sever bir de orada kendi çocukları vardı tv de çizgi film açıktı
hep oraya gidelim diyordu
bir de pideci vardı adam evinin önün pideci yapmış köy evi
bahçede horozlar tavuklar koyun vs vs orayı severdi
ayyy
benim de tatilim geldi
eşimi kandırıp da yer ayarlasam yer kalmayacak
bayramda gitmeyelim modunda ama o zaman evde de sıkılıyoruz
okul kapanmasının üzerinden de uzunca zaman geçmiş olacak
bir dört güncük iyi olmaz mı yaaa
biz de şu über lüks villalara özendik kışın, erken rezervasyonda indirimli de olacaktı. kv yi de götürecektik hatta, çocuklara bakar diyerek :)
ama yemek işini düşündükçe bana daral geldi, iptal ettim.
He ya cok zenginim pacamdan akanlarla idare ediyoruz
ay sen gıtmıstın dımı yaaahe antalyaya gidene kadar buraya gel.
maltadayım.
denizi çok temiz, ama kumsalı az, genelde kayalık.
Sen hepsini biliyorsundur zatenöner sen ortaya
belki biz de nemalanırız bilginden görgünden :)))))))
ay sen gıtmıstın dımı yaaa
ay ben olsam gelmem bursaya mursaya![]()
Sen hepsini biliyorsundur zaten
Nilufer doga restoran ( sana komsu sayilir )
Mudanya kalami balikcisi ( benim favorim )
Balikci erol ( gidilebilecek en pahali restoran burasi sanirim ama ilgi alaka yemekler cok iyi )
Gecit ristorante di zett ( bura rivere gore tam alkolsuz italyan nasi biseyse ama yemekler guzel )
Korupark midpoint ( river koruparkta gezerken eniste cocuklara bakabilir )
Enduluspark omur izgara,besler izgara var bir de guzel dondurmaci var isminden emin degilim ya cold stone ya da gold stone olabilir giriste h&min yaninda
Aklima ilk gelenler bunlar
Ahahaha koruparka gidince beni cagir madem,ben bakarim usaklara sen dolanirsin.en çok balıkçı erolu sevdim, neden acaba,
oraya acayip gidesin geldi.
koruparkta ise çok ütopiksin bebeğim, ben alır çıkarım, iki saat beyefendi onu dener bunu dener, döner yeniden dener, başka mağazaya geçer, sonra geri gelir, yeniden aynı ürünleri dener. of gitse de kurtulsak![]()
Ahahaha koruparka gidince beni cagir madem,ben bakarim usaklara sen dolanirsin.
Senden sonra acilan bir de ozdilekpark var ozlucede. Bu mekanlarin hepsi sana uzak yalniz. Artik katlancan.
Unutmadan, fsmde kanuni caddesinde bir katmerci kunefeci var antepli durdu usta. On numara yapiyor. Sen gelene kadar kebap servisine de baslamis olur muhtemelen. Sakin atlama oraya da git. Ye ic,cocuklara calisanlar cok alaka gosteriyor onlar bakiyor gibi bir sey. Dukkanin karsisinda cok guze butikler var. armaniler burberryler oldukca uygun fiyata. Caddenin sonunda da eski pazarci ismail mi ne birisinin butigi var cok guzel kiyafetler bulabilirsin. Bir tasla cok kus.
biz daha butik seviyoruz
yani binlerce insan hurra oraya hurra buraya bizi bozuyor
Emreli ye uzun yıllardır gidemedik
mesela adamlar her gün farklı poğaça yaparlardı kahvaltıda
yani insanın gözü de doyuyor
doğra peyniri modunda değiller
oğlum 3 yaşında idi
ızgara balık yaparlardı
ona da verirlerdi hani ücretsiz vs deyip balığı da anasınınkinden yesin demezlerdi
herkse bir bütün balık
çorba pilav meze vs vs
Super fikir bakkünefeler benden, burberryler senden yapalım o zaman koca işe dönünce![]()
Yalova limak termal otel var, sabah aksam acik bufesi cok guzel. Hamam karma yalniz rahatsiz olur musun bilmiyorum da cokkk guzel. Acik kapali havuzu var, jakuzili. On numara bir yer. Kiytirik yerlerde kalacagina iki gece burada kal. Eminim cok begeneceksin
Uydurun kiz iste. Hayatinin tatili olur bak o derece garanti veririm. Yalovada kalinabilecek tek yer bana kalirsa.bak işte, sana sormamamın sebebi, yıllar önce fiyat sormuştum, geceliği 700 müydü neydi hemi de sezon falan değildi.
ay dur gene sorayım ya, aynen 2 gün altı üstü, belli mi olur belki uydururuz bir şekilde.
hem o zaman haftasonu için sormuştum, şimdi haftaiçi fiyat sorabilirim.
Super fikir bak![]()
Kunefe de ucuz ha 10 liraahahaha, safsın kız sen, bir künefeye tav oldun.
insan dondurmalı falan ister.
Kunefe de ucuz ha 10 lira
Katmer pahali benimki ondan olsun 20 lira
Ahahaha