Prenses tatılı ha
O degılde havalarda ısınmadı ama tatıl konularını gorunce ıcım kımıl kımıl edıyor
Bursaya balıkesır ızmır yakındır herhalde urla olsun cesme olsun ozdere fılan cokmu uzak acaba
Hayırdır gecmıs olsun sımdıden ,bir haftacık prenses oluvereyim, çok görmeyin garibana
çok uzak kalıyor.
küçük oğlum operasyon geçirecek ilk gittiğimiz hafta, büyük de zaten mızmız, çok şansımızı zorlamak istemiyoruz, yollar işkence olmasın diye.
Hayırdır gecmıs olsun sımdıden ,
Bu sene bızde gıdecebılecekmıyız bılmıyorum temmuzun son haftası agustosun ılk haftası 10 gun tatıl almıstık , o zamanlar 21 hafta olacagım bılmem gıdebılecekmıyız. Bırde hazıran sonu bır yerlere gıdelım dıyoruz bende onerılerı takıpe dıyorum kumlaya gelmeyı dusunuyorum agustos yasında bak orasınıda ben onereyım bılıyorsundur bır arkadasımın orada yazlıgı var
Cok gecmis olsun oglunuzaasos benim en sevdiğim yer, ama o kadr çok gittim ki, bu sene oğlum da bir operasyon geçirecek, çok uzaklaşamayacağız. çok vaktimiz de kalmayacak
tatil fırsatı varsa sakın tepme :)
mola vere vere gidersiniz, çok da öğle güneşinde kalmazsın, bişeycik olmaz.
sorun yok ya, sünnet düşünüyoruz
o çok sıkıntı olmaz
ben de rahatsız mı diyecektim
çocukla yol zor oluyor
bir de araba olacak mı
merhaba,
tatil konuları açılmaya başladı, ben de heveslendim.
BURSAda olacağım yazın. şöyle bir kaç günlüğüne arabayla gidilebilecek(öyle max 3-4 saat uzaklıkta) nerelere kaçabiliz dersiniz, bir bebek bir çocuk dahil :) gizli saklı köşeleriniz var mı? denize girmek istemiyoruz, ama şöyle kafa dinlesek, belki havuzu olan bir yer falan, ya da doğa yürüyüşleri yapabileceğimiz bir yer önerileriniz var mı?
Yalovaya gidin armutluya :)
armutluda kendin pişir kendin ye dışında yerler var mı.
ben bir kez gitmiştim ama öyle bir yere. o da benim için çok yorucu olur açıkçası.
Bursa'ya yakın Trilye var küçük bir kasaba ben çok severim.
Mudanya da güzeldir deniz kenarı.
Balıkesir'e bağlı olsa da Bursa'ya daha yakın olan yıllarımın geçtiği ve asla bıkmayacağım Erdek var. 2 saate varırsınız araba ile. Erdek'e yakın Edincik, Ocaklar tarafları da yeşilliktir güzeldir.
Neden deniz istemediğinizi çözemedim ama girmeseniz bile deniz kenarı candır.
Kaz Dağları ; doğa yürüyüşleri için ideal.
Assos ; gizli saklı köşeler bulabilirsiniz.
Bende bu yaz Assos ta olacağım :)
araba olacak, 2 çocukla hiçbir yere sığamıyoruz, kiralayacağız,
memlekette ev bile kiralasak olur, ha ha, tam kabile göçü
Ya neresı tatıl yoresı sen annene gıt bız sana gelelımşuan tatil yöresinde yaşıyorum canım, bursaya ailemi ziyarete gideceğim, ama uzun kalacağım için çok da evde kalmayalım diye kısa tatil planları yapmaya çalışıyorum.
Vay
Ben varken bdvye sormak ha
Damdan komsu guzel yerleri onermis
Ek olarak erdek gulplaj otel diyorum
Aksam sabah acik bufe
armutluda kendin pişir kendin ye dışında yerler var mı.
ben bir kez gitmiştim ama öyle bir yere. o da benim için çok yorucu olur açıkçası.
Ya neresı tatıl yoresı sen annene gıt bız sana gelelım
buarada araba yolculugu bu sene bana olmaz sanırım ıstanbuldan antalyaya ucakla gıtmeyı dusunuyoruz bakalım
Ya neresı tatıl yoresı sen annene gıt bız sana gelelım
buarada araba yolculugu bu sene bana olmaz sanırım ıstanbuldan antalyaya ucakla gıtmeyı dusunuyoruz bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?