• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

biri tatil mi dedi :)

kaz dağında bir otel vardı ya harikaydı..
river araştır bak bunu. 2-3 gün kalınabilir.

evet o çok güzel

bir de kaz dağlarında köyde evler var

onlar daha da ilginç

köy evi bildiğin

ama içini restore etmişler

banyo vs bizim evden çok daha lükstü

her yer ahşap yataklar dolaplar vs vs

evin oğlu bizi jeep ile safariye dağa çıkardı

yedik içtik

hatta biz gittiğimizde bir ustadan (ismini anmayayım ama herkesin adını bildiği birisi) canlı konser bile dinledik eve misafir gelmişti

Canım biz genelde çocuklu tatil planladığımız için ,çocuğa uygun Antalya tarafına gidiyoruz 3 senedir.
Bebekten kızım Ayvalık'a giderdik denizi temiz,sakin huzurlu diye. 3 sene önce 2 yaş civarı kızım baya sıkıldı Ayvalıkta,kesmedi yani. O gün bugündür mini clup,mini disko,kaydırak,aktivite peşindeyiz. Artık tur görevlisi tanıyor bizi sağolsun,biz demeden o sayıyor hangi otelde ne var. Antalya oluyor haliyle genelde tabi. Bodrum hayal oldu bize :-)

büyük oğlum 4 yaşında olacak , o çok sever aslında.
dımtıs dımtıs.
ahaha akşam eşimle kesin kavga edicez, sebebi sizsiniz uleyn En Büyük KK

büyük oğlum 4 yaşında olacak , o çok sever aslında.
dımtıs dımtıs.
ahaha akşam eşimle kesin kavga edicez, sebebi sizsiniz uleyn En Büyük KK
Hahaha bak sıkılır çocuk annesi.
Sen şimdi Rubi Platinum spa&resort'e bak birde Paloma zincir otellerine kararın değişecek. Öğlen saatlerinde çocuklar için gölgede yada mini clupte aktiviteler yapılıyordu Rubi'de,kızım bayıla bayıla gidiyordu,bir gün korsan oldular hazine aradılar,bir gün resim atolyesi yapıldı şovaleler hazırdı mis gibi resim yaptılar,bir gün olimpiyat yaptılar,cuval yarısları vs. Bazen pizza yaptılar mini clüpte bazen kaliplarla kurabiye kesip süslediler. İnan boş bir günü yoktu Naz'ın. Koşa koşa gitti hep. Aklını çelmek gibi olmasın ama Rubiye bak bir sen. Kızım bu sene bile oraya gitmek istedi düşün.

Hahaha bak sıkılır çocuk annesi.
Sen şimdi Rubi Platinum spa&resort'e bak birde Paloma zincir otellerine kararın değişecek. Öğlen saatlerinde çocuklar için gölgede yada mini clupte aktiviteler yapılıyordu Rubi'de,kızım bayıla bayıla gidiyordu,bir gün korsan oldular hazine aradılar,bir gün resim atolyesi yapıldı şovaleler hazırdı mis gibi resim yaptılar,bir gün olimpiyat yaptılar,cuval yarısları vs. Bazen pizza yaptılar mini clüpte bazen kaliplarla kurabiye kesip süslediler. İnan boş bir günü yoktu Naz'ın. Koşa koşa gitti hep. Aklını çelmek gibi olmasın ama Rubiye bak bir sen. Kızım bu sene bile oraya gitmek istedi düşün.

bir yabani benim oğlan mı

o bizi yalnız bırakmak istemiyor,o tip yerlere girmiyor bile

kış tatilinde bile girmedi hiçbir yere

bizimle barda oturdu

o etkinlikler zaten tüm yıl varmış, biz hep yokmuşuz vs vs dedi bir de

havuz başı animasyonları seyrediyor o mesela büyükler için olan

evet o çok güzel

bir de kaz dağlarında köyde evler var

onlar daha da ilginç

köy evi bildiğin

ama içini restore etmişler

banyo vs bizim evden çok daha lükstü

her yer ahşap yataklar dolaplar vs vs

evin oğlu bizi jeep ile safariye dağa çıkardı

yedik içtik

hatta biz gittiğimizde bir ustadan (ismini anmayayım ama herkesin adını bildiği birisi) canlı konser bile dinledik eve misafir gelmişti

ya biz gideli 10-11 sene var nerdeyse o zaman bir bu dediğim butik otel vardı.
köy evleride güzel olur valla..
çocuklardan sonra gezmeli görmeli keşfetmeli tatil anlayışı bitti malesef tam pansiyon tercih ediyorum tatili çocukları doyurmaya çalışarak geçirmek kabus gibi geliyor:mad:

river

enişte bizi kesecek

ben çalışıp para kazanayım, siz de benim hatunun kafasını karıştırıp tüm parayı harcatın

burası zaten deniz dolu bedava ama siz kandıracaksınız hatun orada paralı paralı denizlere gidecek diye

Para ezmek içindir kankaaaaa

Yaz geldi paraları tatillerde ezelim artık

ya biz gideli 10-11 sene var nerdeyse o zaman bir bu dediğim butik otel vardı.
köy evleride güzel olur valla..
çocuklardan sonra gezmeli görmeli keşfetmeli tatil anlayışı bitti malesef tam pansiyon tercih ediyorum tatili çocukları doyurmaya çalışarak geçirmek kabus gibi geliyor:mad:

bizim oğlan bayıldı geçen sene 6 yaşında idi

ama şanslıydık

bir aile daha vardı onunla yaşıt bir çocuk daha vardı, çok güzel takıldılar

hatta ev sahibinin bir tanıdığı gelip bunları görünce siz kuzen misiniz dedi

yok arkadaş mısınız dedi evet dediler

kadın bunları eski arkadaş sanmış

dün akşam tanıştılar deyince şok oldu

bir yabani benim oğlan mı

o bizi yalnız bırakmak istemiyor,o tip yerlere girmiyor bile

kış tatilinde bile girmedi hiçbir yere

bizimle barda oturdu

o etkinlikler zaten tüm yıl varmış, biz hep yokmuşuz vs vs dedi bir de

havuz başı animasyonları seyrediyor o mesela büyükler için olan
Naz 4.5 yaşında. İnan bana geçen sene bavul hazirlarken "anne bu elbisemide alalım lütfen,mini diskoda giyerim"diyordu düşün. Ben zor çıkarttım onu mini clupten.
Ben bile sıkılmadım onun etkinliklerinde. Beni göndermeye çalışıyordu en son "of anne sen git" diye. Öğle uykusunu otelde bıraktı düşün. Uyumadı asla öğlen.

river

enişte bizi kesecek

ben çalışıp para kazanayım, siz de benim hatunun kafasını karıştırıp tüm parayı harcatın

burası zaten deniz dolu bedava ama siz kandıracaksınız hatun orada paralı paralı denizlere gidecek diye

Ya o öyle diyor zaten, ben de bana tatil lazım sana değil diyorum, yemek yapmıcam temizlik yapmıcam anlıyor musun diyorum.

Ama kıştan beri tatil deyip durduğum için artık beni kesebilir

ben de butik otel severim.
ben neredeyse tüm tatillerimi egede geçiriyordum.
asos favorim.
oraya yakın küçükkuyu da hünnap han da kaldım bir kaç sefer.
tavsiye ederim.
çok lüks değil ama çok keyifli bir yer.
bu konuyu ben açsam bu kdr yaazmazdim tamamen dusuncelrimi ayzmisin sana tesekkur ederim oncelikle

geleleim soruma :)

keisnlikle ayni senin istedigin gibi bi yer istiyorum ben biseye karismayim havuzda olur dneizde , bursa ya yakin olsa super olur :)

asos da boyle bi yer varmi ?
sen nereye karar verdin en son, yada en çok neresi on plana çikdi gopzunde
bende pek tatil tecribesi yok ama bu sene bi yer ayarlama lazilm, yoksa evde oturup uzun çarsi turlayip duracaz zafer plaza senin cumhuriyet cadesi benimm:KK70:

Naz 4.5 yaşında. İnan bana geçen sene bavul hazirlarken "anne bu elbisemide alalım lütfen,mini diskoda giyerim"diyordu düşün. Ben zor çıkarttım onu mini clupten.
Ben bile sıkılmadım onun etkinliklerinde. Beni göndermeye çalışıyordu en son "of anne sen git" diye. Öğle uykusunu otelde bıraktı düşün. Uyumadı asla öğlen.
siz nereyi onerdiniz
9 sayfa yi oikuyucam da simdi birden merak ettim cevabi acil oalrakdan :)

:cool: Prenses tatılı ha
O degılde havalarda ısınmadı ama tatıl konularını gorunce ıcım kımıl kımıl edıyor
Bursaya balıkesır ızmır yakındır herhalde urla olsun cesme olsun ozdere fılan cokmu uzak acaba
bu dedigin yerlerde kapalialr rahat edebilirmi sence
islami oteli kastedmiyorum tabiki de ne bilem iste hasema falan olunca garip durmam demii :)))))))))

yok canım

Bursa da mahalle

eskiden köy imiş de şimdi bursanın nilüfer ilçesinin mahallesi

her yer site şeklinde ev

doğru düzgün park dahi yok

ama ormana çokkkk yakın

yürüyerek dahi ormandasın
orman olamsada olur yasaidgim sehirde heryer orman :)
bizde de deniz yoksunlugu var daha çok :)
çocuklara kaydrakli havuz vs duiye anlatyiyorum tatili bulmam lazim ondan : )

orman olamsada olur yasaidgim sehirde heryer orman :)
bizde de deniz yoksunlugu var daha çok :)
çocuklara kaydrakli havuz vs duiye anlatyiyorum tatili bulmam lazim ondan : )

zaten yaşadığın şehirde bu Demirci de

River a şehir içi gezme önerdim sadece

yakın Yalova ya baksana
g
eçen sene bir düğün ,çin gidecektik

bir yer aradım

kaydıraklı havuz vvs adam anlatmıştı

ama adını bilmiyorum netten baksana

zaten yaşadığın şehirde bu Demirci de

River a şehir içi gezme önerdim sadece

yakın Yalova ya baksana
g
eçen sene bir düğün ,çin gidecektik

bir yer aradım

kaydıraklı havuz vvs adam anlatmıştı

ama adını bilmiyorum netten baksana
yalova da varmi o tarz otel
bakarim tabi
bakikesir tarafi daha çok kednin pisir ye tarzindaymis kiralik ev tarzinda ondan istemiyorum
yavlaik suyu soguk dediler
alanya tarafina ruslar çok gidiyor dediler ondada kaldim
afyona da gidiyorum antalya da olur ama oralar daha çok uzak sanki gozume :(
3 çocukla yol çekicez bide

Back
X