Ben ilk kes duydum ama olmayacak şey değil, Şunu duymuştum oldukça büyük kistle hamilelik geçirenleri. Sonuçta kist bi zarar vermiyorsa senin durumununda bi zararı olacağını sanmam.
ilk defa böyle bi şey duydum valla
bende boş geçirdim
ama allahım bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş.
benim gibi evlat hasretiyle tutuşanlara da dua et olur mu güzel arkadaşım
canım en azından bebeğinin biri sağlıklı. Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah. ben tüp bebek bölümünde buna benzer bişey duymuştum. usg de 2 veya 3 kese görüp sonra birinin gelimi duruyor ve zamanla sonlanıyormuş falan diye konuyu oraya açtınmı bilmiyorum ama istersen oraya da aç canım. ordaki arkadaşlar daha çok yardımcı olurlar.
Benim arkadaşimin gelinleri ilk hamileliğinde bebeğin kalbi durmuştu.kürtajdan 1 ay sonra hamile kaldi 2 kese var ama biri gelişmemiş küçük öbürü iyi kalp atişinida gördüler bu hafta her şey yolundaymiş.inşallah allah tamamina erdirir.
Canim şuanda 9 haftalik oldu.
arkadaşlar benim durumum aynen böyle rahimde 2 kese var diğerinin boş olduğu kesinleşti diğeri hamd olsun normal ilerliyorbenim sorum sizce boş olan kese diğer keseye zarar verirmi bazen çok korkuyorum böyle gebelik yaşayan varmı aranızda veya duyan nolur yardımcı olun bu endişeden kurtulmak istiyorum.:1no2:Allah herkesin bebeğini hayırlısıyla korusun esirgesin.:1hug:
canim ya cok uzuldum,gecmis olsun.
dr ne diyor bu duruma??
canım benim eltimin öyleydi 2 kese wardı we birinde hayat wardı dogumda aldılar diger keseyi bebegide maasallah 1,5 yasında cokta saglıklı merak etme bi şey olmaz
zamanla diğer yani boş kese yok olabilir. bu arada 2 yumurtan varmış ve döllenmiş olmalı. normal şartlarda mı, müdahale ile mi hamile kaldın?
böyle bir durumu yaşayan bir ark. olmuştu.sorunsuz bir hamilelik geçirdi. merak etme!
merak etme canım benimde öyleydii,5-6 haftalık 2 keseydi dr ikiz gebelik demişti .7. haftada tekinin geliştiği görüldüğü diğeri boş kese kaldıı ,kendiliğinden vücut atıyormuş gelişmeyeni,önemli bişi olduğunu sanmıorumm,genellikle tedavi sonucu hamileliklerde görüldüğünü bilioruum seninde öylemi olduu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?