• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biri bana akil versin, isin icinden cikamiyorum.

Hanimlar beni yanlis anlamayin kucuk cocuguyla evlenenler buyuk cesaret cidden.adunya iyice pisliklesti ozler bile neler yapiyor hic akliniza kotu seyler gelmiyor. Kizda olsa skinti erkektr olsa skinti bunlari dusunerek evlemilmeli herhangi bi sorun oldugunda da bi kadinin işi olmali ki cekip gitsin tekrar

Hım çıkamadığınız nokta 5 yaşında problemli olduğunu düşündüğünüz çocuğun babasıyla ve çocukla yaşayabileceğiniz problemler birde maddi anlamda bana ve çocuklarıma bakabilir mi kaygısı mi
Bana kalırsa kaygılarınız yerinde ve doğru kaygılar
Üstesinden gelemezsinz

Maddiyatını düşünsüğüne göre içine sinmemiş.Tam sinseydi eğer sen kendinde birşeyler yapmayı düşünür,söker diker hallederiz derdin.Adama duyduğun ilgi senin problemlerle başa çıkman için yeterli değil.Bunlar suçta değil.Ama kendini zorlama birşeylere.Olmayınca olmuyor.Kendini düşünmek zorundasın.Vicdanla olmaz bu işler,gönül işi bu.Ben normalde kesinlikle doğurmak istemiyorum yaşımdan dolayı,ama şu an birinden çok hoşlanıyorum ve evlenirsek ondan bebeğim olsun hissiyatı taşıyorum düşün işte..Fedakarlıkların sevginin gücüyle ilgili

Anne baba bosaninca cocukta farkli durumlar ortaya cikabiliyor. Es adayinizin cocugunda da oyle olmus. Su anki durumunuzdan daha iyi olmayacaksaniz evlenmeyin.
Ayrica o kizcagiza da cok uzuldum.

Zamana bırakın hemen evlenmeyi düsünmeyin işini kurşun,kızı biraz daha buyur birbirinize alışırsınız,zamanla.acale etmeyin

çalışıyor musunuz, çocuklarınız çok küçük siz de daha gençsiniz lütfen 2.evlilik acele etmeyin, ben şuan 2.evlilikten boşanmak üzereyim, çocuk da var inanın çok daha zor, keşke hiç evlenmeseydim diyorum, sizi evliliğe götüren ne arkanızda aileniz yok mu, evlilik için biraz daha bekleyin, evlendiğinizde eşiniz de çocuk isterse 3 çocuk birde eşinizin diğer evliliğinden olan çocuğu 4 :KK12: herşeyi en ince ayrıntısına kadar düşünün lütfen

Neden gecınemeyesınız.
2 gelır bırlesecek neden gecınemeyeceksınız, suanda nasıl gecınıyorsunuz?

6 aylık ilişki için fazla hızlı gitmemiş misiniz?
2 evlatla ikinci evlilik düşünüyorsanız iyi ölçüp tartmanız gerekir.
hiç bir şeyden emin olmadan, en basiti maddi problemi bile kafanızda çözmeden koştur koştur çocuklarınızla adamı neden tanıştırdınız?
bana biraz erken davranıyorsunuz gibi geldi. biraz daha zamana yaymalıydınız.
siz adamı seviyor ve katlanmaya razı olabilirsiniz ama iki çocuğunuzu sürükleyemezsiniz.
adam bir işini gücünü kursun, bunun stresini atlatsın diye beklemeliydiniz.

neyse olan oldu.
siz kendinizi iyi bir anne zannediyorsunuz, sanırım diğer çoçuğum problemli olmasının suçunu annesinde arıyorsunuz :)

Bebişim uyandı yazamadım.

Ek olarak; çocuk annesinden sevgi, şefkat ve yeterli ilgi görüyor olabilir. Fakat, farklı endişeler taşıdığı için size karşı hırçınlaşabilir. Mesela babasının sizin çocuklarınızı daha çok seveceği endişesine kapılabilir. Babasının başka çocuklarla aynı evde yaşayacağını düşünüp, kıskanabilir. Babasının sizin çocuklarınıza karşı olan ilgisini gördüğü için de hırçınlaşabilir. Bir çocuk tuvalet eğitimi ne kadar alırsa alsın, bazı endişeler çocuklarda alt ıslatma problemine sebep olabilir.

bunları yazacaktım, yazılmışını ekleyeyim.
o kadar örnek anneyseniz bu çoçuğun da elinden bir abla olarak tutun.
eksik oldugunu düşündüğünüz şey neyse siz tamamlayın.
annelik başka bir şey
insan anne olunca sadece kendi çocuğuna anne olmuyor.
merhamet duygusu artıyor. gönlü genişliyor.
siz de sevdiğiniz adamın kızına böyle yaklaşın madem.

işini kurmamış, maddi anlamda sizi düşündüren ve çocuğunu kabullenemediğiniz bir adamla da birlikte olmayın.

çocuk zor zamanlar geciriyor sanirim
cocuklarda altina iseme saglik problemi yoksa genelde psikolojik oluyor
siz 3.ve size ait olmayan bir cocukla ilgilenebilecek guce sahip degilsiniz bence kolay birşeyde değil huyunu suyunu bilmediginiz bir cocugun neyi neden yaptigini anlamaniz cok zor bu donemde zaten insan bazen evdeki cocugunun bile neyi neden yaptigini anlamiyor kaldiki bir baskasinin cocugunu anlamak geecekten meşakkatli bir iş
kizlarinizlada kiyaslamayin her cocuk bir degildir çünkü

Back
X