- 16 Ağustos 2016
- 9.337
- 4.667
-
- Konu Sahibi banabenigeriver
Oturan ben değilim eşim çünkü annesi sana ev vereceğiz destek olacağız demiş eşimde annesine güvenmiş bu ev olmasa evlenmeyi düşünmediğini eşim bile defalarca söyledi.E öğrendiğinizde çıkın evden? Diyorum ki madem kayınvalide b.k püsür çıkın kadının evinden nara burun kıvırıp evde oturmak nasıl bir davranış biçimi?
Ben yardım istemiyorum farkında mısınız ?Kızacaksanız anasına, babasına güvenip evlenen eşinize kizin. Ev vermişler yetmemiş birde yardimda bulunacaklarmıs da vermediler diye hayal kırıklığına uğramış, ne güzel dünya!
Sizin istediğiniz ne? Ciddi soruyorum. Ciddi bir cevap verirseniz ona göre yazacağım.Yalan söylenmese sıkıntı olmazda yalan varsa böyle oluyor
Oturan ben degilim mıOturan ben değilim eşim çünkü annesi sana ev vereceğiz destek olacağız demiş eşimde annesine güvenmiş bu ev olmasa evlenmeyi düşünmediğini eşim bile defalarca söyledi.
Ben yardım istemiyorum farkında mısınız ?
Kendince yaptığı iyilikleri yapmasın istiyorum ne bir nara muhtacım ne bir kilo kıymayaSizin istediğiniz ne? Ciddi soruyorum. Ciddi bir cevap verirseniz ona göre yazacağım.
Cevap basit, kadının evinden çıkıp biz sizin hicbir şeyinizi istemiyoruz diyeceksiniz. O zaman size birşeyler vermekten vaz geçerler. Ama bunu yapmanız için sizin çalışmanız lazım gelir ki o da gereksiz olduğu için hiçbir şeyini istemediğiniz kadının evinde oturup yardımlarını küçümsemek ve aşağılamaktan başka bir şey gelmez elinizden.Eşim benim evde olmamı evde yatmak olarak algılamıyor ki böyle bir talebi yok zaten zorunda değil konu başlığım ve sorum belli siz ona cevap verin.
Eşimle defalarca tartıştım çıkmıyor bu ev olmasaydı evlenmezdim kira veremem diyorOturan ben degilim mı
Suan o evde oturmuş yazıyorsunuz bize?
Oturmak istemiyorum yani, dıyeceksenız cıkın ozaman.
İstemiyorum dıyıp oturunca haklı olmuyorsunuz
Konunuzu okuyunca aslında yardım istemeyen değil, bu zamanda kadar umduğunu bulamadığı için kapris yapan biri olduğunuz çok açık ortaya duruyor.Ben yardım istemiyorum farkında mısınız ?
Kızacaksanız anasına, babasına güvenip evlenen eşinize kizin. Ev vermişler yetmemiş birde yardimda bulunacaklarmıs da vermediler diye hayal kırıklığına uğramış, ne güzel dünya!
Algı meselesiKonunuzu okuyunca aslında yardım istemeyen değil, bu zamanda kadar umduğunu bulamadığı için kapris yapan biri olduğunuz çok açık ortaya duruyor.
Sen cık istemiyorsun ya.Eşimle defalarca tartıştım çıkmıyor bu ev olmasaydı evlenmezdim kira veremem diyor
Nasıl yani siz başka evde eşiniz başka evde mi oturuyorsunuz? İkiniz aynı evde değil misiniz?Oturan ben değilim eşim çünkü annesi sana ev vereceğiz destek olacağız demiş eşimde annesine güvenmiş bu ev olmasa evlenmeyi düşünmediğini eşim bile defalarca söyledi.
Evet en üzücü nokta bu aslında...Birde esiniz ciddi problemli. Annaya babaya güvenecek erkek lütfen başkasının günahına girip evlenmesin.kac yaşına gelmiş adam hala annenin babanin eline bakıyor
Bir kilo kıyma ne kadar haberiniz var mı sizin?? Küçümsediğiniz şey bir paket makarna değil ki makarna bile olsa küçümsemeniz ayıp. Kanaat dediğiniz bu mu?Ben annesinin o verdiği sözleri daha yeni öğrendim eşimden çok olmadı söyleyeli ha şaşırdım mı hayır çünkü kanının işi gücü yalan.Eşim çalışmamı istemiyor daha öncede çalışmamış biriyim eşime çalışırım gibi şeyler söylemedim kandırmadım yani.
O ev eşimin diye söylendi en başta ne bileyim tapu onun üstüne tapu mu isteseydim?O bir kilo kıymayı vererek beni küçümsüyor dilenciye sadaka muamelesi bu çok yanlış anlamışsınız.
Eşim asgari ücretle çalışıyor buradaki evler 1000 TLSen cık istemiyorsun ya.
Ailenin yanına git, evı tasınmadan dönmeyeceğim de
Konu sahibi kadinlarin calismasina karsi o yuzden calismiyor.Ahahaha fazla verse alacaksınız yani. Girin bi işe çalışın kazık kadar insanlar başkasından market alışverişi beklemeye utanmıyor musunuz ya
Sağ ol anne ihtiyacımız yok. Bizim paramız bize yetiyor deyin.Kendince yaptığı iyilikleri yapmasın istiyorum ne bir nara muhtacım ne bir kilo kıymaya
Yani?Eşim asgari ücretle çalışıyor buradaki evler 1000 TL