- 18 Mart 2013
- 3.755
- 12.076
-
- Konu Sahibi banabenigeriver
Ä°nsan Türünün CanavarlaÅmakta Sınır TanımayacaÄını Gösteren Bu Sosyal Deney Herkesi DehÅete DüÅürüyor!
Performans sanatı denince akla ilk gelen isimlerden biri Sırp asıllı Marina Abramoviç yaptıÄı gösterilerle kendi dalında tarihe geçmiÅ bir isim. Abramoviç'in...www.google.com
Şunu şuraya bırakıp kaçıyorum.
O ev olmasa başka evde kirada kalacak durumumuz yok diyorsun demek ki muhtacsiniz. Esin asgari ücret alıyor diye niye ailesine kinleniyorsun ? Bı zahmet sen de çalış eve 4000 TL girer ev kira da değil güzelce gecinirsiniz ama ailesi herşeyi karsilasin istiyosun ya da hiç vermesin arası yok anladığım kadarıyla.Benim hissin nefret değil ama en doğrusu bizim ihtiyacımız yok bunlara muhtaç değiliz demek sanırım.
Evet haklısın kadınlar o kadar okuyip kafa patlatıyor da eşin o vasıfsız hali ile asgari ucretli işi bile zor buluyo hep bu kadınlar yüzünden yoksa eşini havada kaplarlar bütün holdinglerAçılacak birşey yok...Hani bir insan tek kalır geçim kaynağı yoktur tamam çalışır.Ama diğer türlü iki kişinin karı kocanın yani çalışması uygun değil bence sağlık sektörü olabilir ama onun dışında ne kadar kadın çalışırsa o derece erkek işsiz kalıyor.
Içi köfte dolu bir kadın olarak okudum.bi saat anlamını düşündümAman kızlar tipik tereliye işte.
Fikri zikri burada bariz belli olan görücu usulü evlendirilmis, içi öfke dolu bir kadın.
Salin gitsin.
Yazdığı çoğu şeyi burada 475737743 kez yazdi.
Orada atamadığı öfkesini burada atmaya çalışan bir kadın işte.
Kocasına da çok saygı duyduğu söylenemez.
Vasıflı bir eleman olmadığı için çalışsa zaten ne iş yapacagim ki diye düşündugu için kadının çalışmasına karşı.
Yaşadığı yer köy
Sıkılıyor işte ne yapsın.
Hayattaki tek mottosu .
Akraba günlerinde eş ailelerini konuşmak.
Gorumceye bilenmek, kaynanaya bilenmek.
Bunları da yapmazsa sıkılır bu kadın.
Kişisel gelişim konusunda ki önerilere kulak tikamis durumda.
He deyin geçin.
Fikri sabit olanı degistiremezsiniz.
tek ben köfte diye okumamışım demekki sevindim.Içi köfte dolu bir kadın olarak okudum.bi saat anlamını düşündüm
mantığa fikre zikre bak çay demle.yok yok baska bisey yazmayacagim banım yeni acildi.Çünkü kadınların çalışmasını erkeklerin işsizliğine bağlayan biriyim.
Bende öyle okudumIçi köfte dolu bir kadın olarak okudum.bi saat anlamını düşündüm
Hı hıııKimse kimseyi linç etmedi. Mesele de evinde oturması değil. Kayınvalidenin ona ve kocasına bakması gerektiğini iddia etmesi. Yetişkin bireylerin sorumluluğunu ana babaları alamaz.
Burası bir forum sitesi. Amaç karşılıklı yorumlaşmak. Eğer özneli yüklemli makul bir cümle kurabiliyorsanız karşılıklı iletişim kuralım. Yok ben henüz kip çekimlerine gelmedim diyorsanız duman da bir iletişim yöntemi. Biraz uzun sürer ama bakarız çaresineHı hııı
Ayyy çenn ne komiksin oyleBurası bir forum sitesi. Amaç karşılıklı yorumlaşmak. Eğer özneli yüklemli makul bir cümle kurabiliyorsanız karşılıklı iletişim kuralım. Yok ben henüz kip çekimlerine gelmedim diyorsanız duman da bir iletişim yöntemi. Biraz uzun sürer ama bakarız çaresine