Birdaha birşey vermesini nasıl engelleyebilirim?

Siz evinize erzak olarak bunları mı alıyorsunuz sadece şaka mı bu ya kadın resmen market alışverişi yaparım demiş bunlar ne ki...
Ahahaha fazla verse alacaksınız yani. Girin bi işe çalışın kazık kadar insanlar başkasından market alışverişi beklemeye utanmıyor musunuz ya

Sensin.
Esine elbette sen destek olacaksın esin o senın.
Annesi destek olması gereken yerde olur.
Sen evde yatarken sana erzak almak alt evın kirasını vermek zorunda degil ama.
Eşim benim evde olmamı evde yatmak olarak algılamıyor ki böyle bir talebi yok zaten zorunda değil konu başlığım ve sorum belli siz ona cevap verin.

Yazık ailelere valla verseler suç vermeseler yine suç!

Araba benim ailemin arabası.Hani evlenmeden önce rahattım ya ondan bahsettim aslında şuan eşim minibüse binmeme üzülüyor o anlamda.

Bir an eşin kendi ailesinin arabasına laf söyledi sandım. Evet sizin hayat standartınız düşmüş olabilir, eşiniz asgari maaşla çalışıyor, çok şükür kira derdiniz yok daha kötü de olabilirdi. Şimdi madem sizin çalışmanızı istemiyor, hayat standartınızı ancak eve daha çok para getirerek yükseltebilir ve bunun da yolu kendi ailesini suçlamak değil. Hiç yetişkin gibi davranmıyor, bakın bütün forum aynı fikirdeyiz, siz de görün gerçekleri lütfen.

Siz evinize erzak olarak bunları mı alıyorsunuz sadece şaka mı bu ya kadın resmen market alışverişi yaparım demiş bunlar ne ki...
Ne mecburiyeti var peki! Evini geçindiremeyecekse evlenmeseydi eşiniz.
Dibiineeee kadarr haksızsınız net!

Ne erzak alacaklarından ne kira vereceklerinden haberim vardı üç senem doldu evlilikte daha birkaç ay önce öğrendim eşimin bunlara güvendiğini maalesef bende inanamadım herkes bilir annesini...
E öğrendiğinizde çıkın evden? Diyorum ki madem kayınvalide b.k püsür çıkın kadının evinden nara burun kıvırıp evde oturmak nasıl bir davranış biçimi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…