- 16 Ağustos 2016
- 9.337
- 4.667
-
- Konu Sahibi banabenigeriver
Bana kalsa bu evde birgün oturmam zatenDava açıp ailesini reddedebilirsiniz mesela? Aa pardon ama o zaman dedesinin evinde de oturamazsınız yalnız bilginiz olsun
Malesef yanlış hatırlıyorsun işten ayrıl işsizlik maaşı al diyen annesiydi keyfe keder işten ayrıldığıda yok.Mahcup çünkü annesi verdiği sözlerde durmadı ona inanıp güvendi ben ona sonsuz destekken annesinin nasıl böyle bir kazık attığına hala inanamıyor...Arkadaşım eski konularından hatırladığım kadarıyla esin hava soğuyunca,çalışmaktan sıkılınca işten keyfe keder ayrılıp işsizlik maaşı kesilene kadar da hiçbir işe -bilinçli olarak -başvurmayan bir adam.Tam olarak mahcup olduğunu,kendisini eksik hissettiğini de nereden çıkardın ? Eşine destek olmaktan kastın maddi destek mi? yoksa manevi olarak destek olmak mı?
Siz evinize erzak olarak bunları mı alıyorsunuz sadece şaka mı bu ya kadın resmen market alışverişi yaparım demiş bunlar ne ki...Erzak yardımı =Nar kıyma zeytin ve yağ vermek. Hem yalan söylüyor diye kızıp hem niye almıyorsunuz anlamadım?
Kocanız asgari ücretle çalışıp yetmiyorsa masraflara siz de çalışın, çalışmıyosanız. İsteyen istediği kadar söz versin kimsenin sözüne güvenip yuva kurulmaz.
+1.Eşinize dedesinden ev miras kalamaz, önce annesi ya da babasının evidir o, yani siz direkt eşinizin ailesinin evinde oturuyorsunuz ve yardım etmediler diye şikayet mi ediyorsunuz? Hiçbir şeylerini istemiyorsanız evi boşalttın.
Evlerinde oturmaya gönüllü olmadığımı herkes biliyor diğerlerini zaten istemediğim için belirttim evden çıkacak durum olsa zaten çıkarımHoşgeldin tereliye :)
Hiçbirşey istemeyip evlerinde oturmak..
Hiçbirşey istemeyip verdiği kıymaların "1 kilo bile" olmamasının lafını yapmak...
YİNE hiçbirşey istemeyip vermedikleri yardımın, kiranın lafını yapmak..
Bilemedim. Madem birşey istemiyorsun lafını yapma, evinde de oturma. Bu kadar basit bence.
Yok Tereliye kardesim gayet doğru hatirliyorumMalesef yanlış hatırlıyorsun işten ayrıl işsizlik maaşı al diyen annesiydi keyfe keder işten ayrıldığıda yok.Mahcup çünkü annesi verdiği sözlerde durmadı ona inanıp güvendi ben ona sonsuz destekken annesinin nasıl böyle bir kazık attığına hala inanamıyor...
Ev malesef laftada olsa eşimin annesinin üstüne tab tapuEşinize dedesinden ev miras kalamaz, önce annesinin ya da babasının evidir o, yani siz direkt eşinizin ailesinin evinde oturuyorsunuz ve yardım etmediler diye şikayet mi ediyorsunuz? Hiçbir şeylerini istemiyorsanız evi boşalttın.
Ben bu kadar nefret ettiğim verdiği kıymayın bile lafını yaptığım bir insanın evinde oturmazdım.Evlerinde oturmaya gönüllü olmadığımı herkes biliyor diğerlerini zaten istemediğim için belirttim evden çıkacak durum olsa zaten çıkarım
Konu sadece maddiyat değil bilen biliyor bencede yardım etmek zorunda değil ama bu durumu nasıl söylerim bilmiyorumSadece maddi yardımda bulunmadilar diye sevmiyosaniz onlari bana cok sacma geldi.kimse kimseye yardim etmek zorunda deil altiniza ev vermisler daha ne?
Benimki nefret değil nefret başka birşey o beslenen bir duygu yani o değil...Eşimle çok tartıştım bu ev olmasaydı ben evlenmezdim zaten dedi ikna edemedim ikna etsemde kira verecek durum yok zaten pahalı şehir burası.Ben bu kadar nefret ettiğim verdiği kıymayın bile lafını yaptığım bir insanın evinde oturmazdım.
Hayır yanlış hatırlıyorsunuz durum benim anlattığım gibi inkar etmiyorum öyle konu bile açmıştım annesi böyle dedi diyeYok Tereliye kardesim gayet doğru hatirliyorum
Hangi şehirdesin ki? İstanbul dışı o kadar pahalı mı yahu.Benimki nefret değil nefret başka birşey o beslenen bir duygu yani o değil...Eşimle çok tartıştım bu ev olmasaydı ben evlenmezdim zaten dedi ikna edemedim ikna etsemde kira verecek durum yok zaten pahalı şehir burası.