- 25 Temmuz 2013
- 12.807
- 52.399
- Konu Sahibi banabenigeriver
Tutamıyorum kendimiYazamadım unuttum diye uzulmustum, sız yazmıssınız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tutamıyorum kendimiYazamadım unuttum diye uzulmustum, sız yazmıssınız
Bencede değil bunu ona söylüyorum zaten.Mınıbuse binmek uzucu bisey degıl.
Eşim malesef bir insanı kandıramayacak kadar saf biri...O zaman Esine kız. Seni kandıran esin.
TamamEşim malesef bir insanı kandıramayacak kadar saf biri...
Ahahaha fazla verse alacaksınız yani. Girin bi işe çalışın kazık kadar insanlar başkasından market alışverişi beklemeye utanmıyor musunuz yaSiz evinize erzak olarak bunları mı alıyorsunuz sadece şaka mı bu ya kadın resmen market alışverişi yaparım demiş bunlar ne ki...
Eşim benim evde olmamı evde yatmak olarak algılamıyor ki böyle bir talebi yok zaten zorunda değil konu başlığım ve sorum belli siz ona cevap verin.Sensin.
Esine elbette sen destek olacaksın esin o senın.
Annesi destek olması gereken yerde olur.
Sen evde yatarken sana erzak almak alt evın kirasını vermek zorunda degil ama.
Yazık ailelere valla verseler suç vermeseler yine suç!Bugün eşimin ailesini ziyarete gittik.Eşimin annesi yan bahçeden nar topluyormuş kapıda karşılaştık.Bir koca poşet nardan iki tanesi sağlammış onları vereyim yiyin dedi dedim sağol ben uğraşmam onunla.Sonra kendi getirdi birtanesini sözde temizleyip bize verecekti eşim elinden aldı ben yerim sağol dedi.Kapıdan çıkarken de koşa koşa iki poşet kıyma getirdi.İkisi bir kilo ya eder ya etmez bana uzattı yine eşim aldı... Onların tek çöpünü istemiyorum çok şükür muhtaçta değilim.Eşim işsizken tekbirgün sormamıştı bu insanlar hatta eşim yeni bir işe girdikten sonra üzerinden bir sene geçmişti annesi eşime sinirlenip seni işten kovdular diye yüzüne vurdu.Eşime evlenmeden önce maddi olarak yardımda bulunacaklarını(alt katın kirasını vereceklerini) ev için erzak yardımında bulunacaklarını söylemiş annesi ama tabi bu sözler hep yalan.Ev eşimin dedesinden kira vermiyoruz.Eşim asgarî ücretle çalışıyor hep yetersiz görüyor kendini ben ona destek oldukça daha çok eziliyor sanki...Ne yapmalıyım ki bu kadın sözde ettiği yardıma birdaha kalkışmasın ara ara söyler yağ vereyim mi zeytin vereyim mi hep reddettim ama artık sıkıldım gerçekten teklif bile etmesin istiyorum bunu nasıl sağlayabilirim?
Araba benim ailemin arabası.Hani evlenmeden önce rahattım ya ondan bahsettim aslında şuan eşim minibüse binmeme üzülüyor o anlamda.
Hayır ben bunu bile istemiyorum sorum gayet açıkAhahaha fazla verse alacaksınız yani. Girin bi işe çalışın kazık kadar insanlar başkasından market alışverişi beklemeye utanmıyor musunuz ya
Ne mecburiyeti var peki! Evini geçindiremeyecekse evlenmeseydi eşiniz.Siz evinize erzak olarak bunları mı alıyorsunuz sadece şaka mı bu ya kadın resmen market alışverişi yaparım demiş bunlar ne ki...
Esin ne algılıyor bilemem. Ben öyle algıladım ki öyle. Kaynananda oyle algılamıs olabilir ki dogrusu o.Eşim benim evde olmamı evde yatmak olarak algılamıyor ki böyle bir talebi yok zaten zorunda değil konu başlığım ve sorum belli siz ona cevap verin.
Hayır kanaat ederekEvde oturarak mı destek oluyorsunuz yetiştiremeyen esinize?
He heEsin ne algılıyor bilemem. Ben öyle algıladım ki öyle. Kaynananda oyle algılamıs olabilir ki dogrusu o.
Öyle yani.
Evet haksız olan benim sorumun cevabıda bu zaten yalanları atan kaynanam inanan eşim haksız olan ben tamamNe mecburiyeti var peki! Evini geçindiremeyecekse evlenmeseydi eşiniz.
Dibiineeee kadarr haksızsınız net!
Evet hala haksızsınızEvet haksız olan benim sorumun cevabıda bu zaten yalanları atan kaynanam inanan eşim haksız olan ben tamam
Yalan söylenmese sıkıntı olmazda yalan varsa böyle oluyorYazık ailelere valla verseler suç vermeseler yine suç!
TamamEvet hala haksızsınız
E öğrendiğinizde çıkın evden? Diyorum ki madem kayınvalide b.k püsür çıkın kadının evinden nara burun kıvırıp evde oturmak nasıl bir davranış biçimi?Ne erzak alacaklarından ne kira vereceklerinden haberim vardı üç senem doldu evlilikte daha birkaç ay önce öğrendim eşimin bunlara güvendiğini maalesef bende inanamadım herkes bilir annesini...
İnanın bu iyi niyete sahip biri değil öyle olsa zaten başım gözüm üstüneElinden geldiğince kadın paylaşmış elindekileri az veya çok ,
Ne kayınvalideler var çevremde gelinlerine ne üzücü şeyler yapıyorlar