Birdaha birşey vermesini nasıl engelleyebilirim?

Ben bu eve güvenmiyorum zaten eşimede diyorum güvenme diye
Ala. Çünkü size ait değil.
Kira vereceksem bu evde neden oturayım?
Bakın üstteki tavrınız sorunlu olan. kira vereceksem bu evde neden oturayım? Az önce dediniz ki eşimin parası kiraya yetmez. O ev sizin maddi gücünüzün çok üzerinde. Siz kimin parasıyla kime burun kıvırıyorsunuz? Dikkat edin Allah dağına göre kar vermesin. Attan inip eşeğe binersiniz.

Kira vereceksem bu evde neden oturayım?
Tamam iste orda oturup kıra vermiyorsunuz? Dua kapılarının acık oldugunu umut ederek, kayınvalıdenız ınsallah sızı evden cıkarır kıyma ve narda vermez sizde kurtulursunuz diye size dua ettim.

Minibuse binince ne oluyor
Ayagini yere bastirmayacagim diye yemin mi etti esin,pardon kayinvaliden:)
Ben de arabayla geziyordum ana evinde ama simdi minibuse biniyorum,valla bisey olmuyor:)

Banlanmiyciğim, banlanmiyciğim

Benim hissin nefret değil ama en doğrusu bizim ihtiyacımız yok bunlara muhtaç değiliz demek sanırım.
Evinde oturduğuna göre muhtaçsın.ister kabul et ister etme.ayrica ben kvnin yerinde olsam çıkarırdım sizi evden.boyle bir gelini evimde oturmazdım.

Kendince yaptığı iyilikleri yapmasın istiyorum ne bir nara muhtacım ne bir kilo kıymaya

Kira ödemeye başlayın bakalım 50 60 tl lik kıymaya ihtiyacınız olacak mi , olmayacak mi ?

Hem niye muhtaclik , dilencilik olarak görüyorsunuz ki , annenin evladına desteği bu.

Kiloyla , gramla mi olcuyorsunuz bu değerleri ?

Muhtaç kelimesini de bu kadar kolay sarf etmeyin

Madem anne evinde çok rahattiniz, evi eşinizin ailesi vermiş arabanızı da aileniz verseydi.

Mutfak masrafınin yarısını karşılama sözü falan filan.

" Ben anne evinde çok rahattım " diye söylenen kadınlar , boş konuşuyor.

Evlatlık evlenene kadarmış demek ki.

Abimin ve annemin arabası başka kimse yok ki bizim arabamız demedim zaten.Abime karşı böyle baktığım yok bizim ilişkimizi bilmeden konuşuyorsunuz.Ben abime herşeyi evlendikten sonra kuruşa kuruş ödemiş insanım artık bekar değilim diye bu mesajınız çok çirkin o benim babam gibi gerçekten çok ayıp ettiniz

Eşim böyle görüyor ben değil yanlış anlamışsınız benim ailem gereken desteği yaptı zaten tek bir yalan söylemedi çok şükür

Eşimin annesi için söylediğim miktarlar dilenciye sadaka misali sebep bu yoksa çok şükür evimde var etimde meyvemde yağımda
Ayy şimdi anladım. Bir kilodan az kıyma olayını. Arkadaşlar durun, kadın beş on kilo kıyma verecek durumdayken bir kilodan az vermiş yani gelinine hediye gibi değil de dilenciye sadaka gibi. E yuh artık ama bu kadar da olmaz ki. Zeytini yağı falan kaç kilo veriyordu? Ben olsam almazdım kıymayı, biz onu dilenciye veriyoruz sağol disimizin kovugunu doldurmaz aman kalsın derdim.

Eşim bu eve güvenip evlenmiş ve burada oturuyoruz şimdilik ama birgün kira beklenirse bu evde oturmam hemde bu kadar huzursuz olduğum bir evde deli miyim

Bence kaynanası bu geline dana kesmeli dolabını et ile dondurmalı ı

Kurbanda bile evde et bırakmam dağıtırım kaynanamın verdikleri kurbandan sen düşün

Yetindikçe derken?
Yetinmeyecekseniz de ne yapacaksınız?
Eşiniz hangi hayal aleminde tam olarak asgari ücretle araba hayalleri kuruyor?
Kayınvalideniz size her ay 1000 lira verse arabanın benzini, kaskosu, muayenesi, sigortasi derken zaten olmayan arabanın masrafı 1000 lira.
Azıcık akıl mantık, azıcık da gerçekçi olmanızı diliyorum.
Geçinemeyecek halde evlilik yapmışsınız
Her şeye rağmen aile evinde yaşıyorsunuz.
Üstüne de para vermediler, market alışverişi yapmadılar diye size gönülden kopup verilen hediyeleri başlarına çalsınlar havasında geziyorsunuz..

Eşim böyle görüyor ben değil yanlış anlamışsınız benim ailem gereken desteği yaptı zaten tek bir yalan söylemedi çok şükür

Siz esinize hiç sordunuz mu, kendisi acaba ne zaman adam olup sorumluluk sahibi olmaya düşünüyor? Tüm o mağdurum psikolojisinden beraber çıksanız?

Canım annem bana “Bir gün evlenirsen kimseye değil, kendine güvenerek evlen. Kocanın gelirinin kesildiğinde kimseye muhtaç olmayacağından emin olduktan sonra evlen, bunun için de oku, sonuna kadar oku senden ev işi beklemiyorum, önce dersine çalış ekmeğini al eline. Bir gün o evden çıkman gerekirse de kapıyı kendine güvenerek aç ve çık” demişti.

Arayıp teşekkür ettim tekrar. Allah korusun değil kocama, ya kayınvalideme bile sitem edecek şekilde tembel ve sorumsuz yetiştirseydi?

Benim sorum belli başlıkta yazıyor

Eşiniz nasıl görüyor anlamadım ?

Ne görüyorsa saflığından.

Bu kadar insan aylardır size bir şeyler yazıyor, hiç sorgulamıyor musunuz kendinizi acaba diye ?

Aile yapınca destek , kv. yapınca muhtaclik mi oluyor adı ?

Ciddi soruyorum evi esin ailesi verdiyse , arabanızı neden aileniz vermiyor ?

Hani dolmuşa binerken çok üzülüyor ya eşiniz, üzmeyin onu destek olsun aileniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…