- 5 Şubat 2015
- 8.379
- 24.177
-
- Konu Sahibi banabenigeriver
Ala. Çünkü size ait değil.Ben bu eve güvenmiyorum zaten eşimede diyorum güvenme diye
Bakın üstteki tavrınız sorunlu olan. kira vereceksem bu evde neden oturayım? Az önce dediniz ki eşimin parası kiraya yetmez. O ev sizin maddi gücünüzün çok üzerinde. Siz kimin parasıyla kime burun kıvırıyorsunuz? Dikkat edin Allah dağına göre kar vermesin. Attan inip eşeğe binersiniz.Kira vereceksem bu evde neden oturayım?
Tamam iste orda oturup kıra vermiyorsunuz? Dua kapılarının acık oldugunu umut ederek, kayınvalıdenız ınsallah sızı evden cıkarır kıyma ve narda vermez sizde kurtulursunuz diye size dua ettim.Kira vereceksem bu evde neden oturayım?
Minibuse binince ne oluyorEvet ne yazık ki annesine güvenmiş.Ben değil erzak bir tane sakız istemiyorum onlardan.Minibuse biniyorum diye ben değil eşim üzülüyor evlenmeden önce arabayla gidiyordum diye yanlış anlamışsınız.Eşimin annesi için bir kilo kıyma dilenciye sadaka vermek gibi birşey çünkü elinde var olan biri yok değil eşime destek oluyorum gör diyor sanırım
Banlanmiyciğim, banlanmiyciğimEvet ne yazık ki annesine güvenmiş.Ben değil erzak bir tane sakız istemiyorum onlardan.Minibuse biniyorum diye ben değil eşim üzülüyor evlenmeden önce arabayla gidiyordum diye yanlış anlamışsınız.Eşimin annesi için bir kilo kıyma dilenciye sadaka vermek gibi birşey çünkü elinde var olan biri yok değil eşime destek oluyorum gör diyor sanırım
Evinde oturduğuna göre muhtaçsın.ister kabul et ister etme.ayrica ben kvnin yerinde olsam çıkarırdım sizi evden.boyle bir gelini evimde oturmazdım.Benim hissin nefret değil ama en doğrusu bizim ihtiyacımız yok bunlara muhtaç değiliz demek sanırım.
Kocası çok farklı değil kiKocanız da sizin gerçek yüzünüzü görür tez vakitte umarım
Kendince yaptığı iyilikleri yapmasın istiyorum ne bir nara muhtacım ne bir kilo kıymaya
Abimin ve annemin arabası başka kimse yok ki bizim arabamız demedim zaten.Abime karşı böyle baktığım yok bizim ilişkimizi bilmeden konuşuyorsunuz.Ben abime herşeyi evlendikten sonra kuruşa kuruş ödemiş insanım artık bekar değilim diye bu mesajınız çok çirkin o benim babam gibi gerçekten çok ayıp ettinizKarı koca iyi bulmuşsunuz birbirinizi ,
O araba ailenizin arabasi degil ki,
Hani şu abim evlenirse mecburen annemle yaşayacak gelin ! dediginiz, siz evlenirken her seyi kendi maasiyla karsilayan ögretmen abinizin arabasi muhtemelen.
Siz abiye yaslanmışsınız eşiniz annesini tırtıklama derdinde, bence çok yakışmışsınız birbirinize.
Ha unutmadan,
Kanaatkar falan da degilsiniz, asgari ucretin yarisini biriktirme derdiniz ve kocanizin aldigi kutu kolayi fuzuli gorup kavga cikarmisliginiz eski konularinizda mevcut.
Neymiş gerçek yüzüm açıklar mısınız?Kocanız da sizin gerçek yüzünüzü görür tez vakitte umarım
Eşim böyle görüyor ben değil yanlış anlamışsınız benim ailem gereken desteği yaptı zaten tek bir yalan söylemedi çok şükürKira ödemeye başlayın bakalım 50 60 tl lik kıymaya ihtiyacınız olacak mi , olmayacak mi ?
Hem niye muhtaclik , dilencilik olarak görüyorsunuz ki , annenin evladına desteği bu.
Kiloyla , gramla mi olcuyorsunuz bu değerleri ?
Muhtaç kelimesini de bu kadar kolay sarf etmeyin
Madem anne evinde çok rahattiniz, evi eşinizin ailesi vermiş arabanızı da aileniz verseydi.
Mutfak masrafınin yarısını karşılama sözü falan filan.
" Ben anne evinde çok rahattım " diye söylenen kadınlar , boş konuşuyor.
Evlatlık evlenene kadarmış demek ki.
İcime doguyor,banlanacaksııınBanlanmiyciğim, banlanmiyciğim
Ayy şimdi anladım. Bir kilodan az kıyma olayını. Arkadaşlar durun, kadın beş on kilo kıyma verecek durumdayken bir kilodan az vermiş yani gelinine hediye gibi değil de dilenciye sadaka gibi. E yuh artık ama bu kadar da olmaz ki. Zeytini yağı falan kaç kilo veriyordu? Ben olsam almazdım kıymayı, biz onu dilenciye veriyoruz sağol disimizin kovugunu doldurmaz aman kalsın derdim.Eşimin annesi için söylediğim miktarlar dilenciye sadaka misali sebep bu yoksa çok şükür evimde var etimde meyvemde yağımda
Eşim bu eve güvenip evlenmiş ve burada oturuyoruz şimdilik ama birgün kira beklenirse bu evde oturmam hemde bu kadar huzursuz olduğum bir evde deli miyimAla. Çünkü size ait değil.
Bakın üstteki tavrınız sorunlu olan. kira vereceksem bu evde neden oturayım? Az önce dediniz ki eşimin parası kiraya yetmez. O ev sizin maddi gücünüzün çok üzerinde. Siz kimin parasıyla kime burun kıvırıyorsunuz? Dikkat edin Allah dağına göre kar vermesin. Attan inip eşeğe binersiniz.
Bence kaynanası bu geline dana kesmeli dolabını et ile dondurmalı ıAyy şimdi anladım. Bir kilodan az kıyma olayını. Arkadaşlar durun, kadın beş on kilo kıyma verecek durumdayken bir kilodan az vermiş yani gelinine hediye gibi değil de dilenciye sadaka gibi. E yuh artık ama bu kadar da olmaz ki. Zeytini yağı falan kaç kilo veriyordu? Ben olsam almazdım kıymayı, biz onu dilenciye veriyoruz sağol disimizin kovugunu doldurmaz aman kalsın derdim.
Kurbanda bile evde et bırakmam dağıtırım kaynanamın verdikleri kurbandan sen düşünAyy şimdi anladım. Bir kilodan az kıyma olayını. Arkadaşlar durun, kadın beş on kilo kıyma verecek durumdayken bir kilodan az vermiş yani gelinine hediye gibi değil de dilenciye sadaka gibi. E yuh artık ama bu kadar da olmaz ki. Zeytini yağı falan kaç kilo veriyordu? Ben olsam almazdım kıymayı, biz onu dilenciye veriyoruz sağol disimizin kovugunu doldurmaz aman kalsın derdim.
Onlar eşime söylenen vaadler bunu yapmayan insan bunları yaparak yardım ediyor diyorum anlamanız tuhaf...
Eşimi mahcup duruma ben düşürmüyorum ben yetindikçe o üzülüyor bu kadar yeter buda olmayı versin vs. dedikçe ailemin arabası var bizim olmamasına bile üzülüyor minibüsle gidip geliyorum diye en sonunda da dedi annem bunları bunları dedi ama yalan söyledi daha rahat yaşayabilirdik dedi.
Eşim böyle görüyor ben değil yanlış anlamışsınız benim ailem gereken desteği yaptı zaten tek bir yalan söylemedi çok şükür
Benim sorum belli başlıkta yazıyorYetindikçe derken?
Yetinmeyecekseniz de ne yapacaksınız?
Eşiniz hangi hayal aleminde tam olarak asgari ücretle araba hayalleri kuruyor?
Kayınvalideniz size her ay 1000 lira verse arabanın benzini, kaskosu, muayenesi, sigortasi derken zaten olmayan arabanın masrafı 1000 lira.
Azıcık akıl mantık, azıcık da gerçekçi olmanızı diliyorum.
Geçinemeyecek halde evlilik yapmışsınız
Her şeye rağmen aile evinde yaşıyorsunuz.
Üstüne de para vermediler, market alışverişi yapmadılar diye size gönülden kopup verilen hediyeleri başlarına çalsınlar havasında geziyorsunuz..
Eşim böyle görüyor ben değil yanlış anlamışsınız benim ailem gereken desteği yaptı zaten tek bir yalan söylemedi çok şükür