Birdaha birşey vermesini nasıl engelleyebilirim?

Empati kurmaya calisiyorum canim esinin ailesi bile olsa maddi acidan destek te olsalar kimseyi sevmek zorunda degilsin ama saygi duyabilirsin
...
Sonucta esinin ailesi ...
Hayir tesekkur ederim ihtiyac yok demek te bir erdemdir gururlu davranmak kula minnet etmemek cok guzel bir duygudur bilirim... insani cok guclu kilar ...
Ama esinin duygu ve dusuncesi de onemli sana uyuyor mu ya da ailesinin yardimina evet mi diyor...
Akilli olarak cok surtusmeden bu isi yonetebilirsin insallah ...

Allah razı olsun inşallah ben defalarca reddettim vermek istediklerini bu ve birkaç sefer olmadı ne yazıkki tek rastlarsam söyleyeceğim ihtiyacımız yok sağol diye eşim alınca birşey diyemiyorum

Siz yine iyisiniz.
Bize oturacak ev veren olmadı,kıyma yağ verende yok.
Ama eşimin ailesine gram laf etmedim.
Çnkü onlara güvenip evlenmedik.
Senin kocan bence çok pısırık.
Sende yetersiz bi eşsin.
Çünkü aksi olsaydı , resti çekip,alın evinizide kıymanızıda yağınızıda diyebilirdiniz...
Sizi evden çıkarırsa , siz koca bir hiçsiniz.

Offff cok agir olmus ya. Adam ailesini kirmak istemiyor bence. Eminim onlara guvenip evlenmemislerdir. Esim asgari ucretle calisiyor diyen birine siz koca bir hicsiniz demek cok agir geldi bana

Offff cok agir olmus ya. Adam ailesini kirmak istemiyor bence. Eminim onlara guvenip evlenmemislerdir. Esim asgari ucretle calisiyor diyen birine siz koca bir hicsiniz demek cok agir geldi bana
Valla ben nankörlükten nefret ederim.
Öyle ya da böyle sonuç olarak kira vermiyorlar ve bu devirde çooook büyük bir nimet.
Yok öyleymişte yok böleymişte.
Nyse ne.
Kira veriyomusunuz?vermiyormusunuz?
Kaynana isteyerek kandırarak ya da başka türlü de olsa evde oturmanıza izin vermiş.
Yapmayın şu nankörlüğü.
Minnet duymak büyük bir erdemdir.
Deliriyorum nankör insan görünce.

Üzgünüm eşime pısırık bize hiç dediğin için şikayet ettim ve seni gözardı ediyorum.

Bu konuda cok cok haklisiniz. Diger yorumlari okumamistim okuyunca hak verdim size :)

Ben eşime güvendim tabi evide var geçinir gideriz dedim ne bileyim malları mülkleri ne üzülme canım ben üzülmüyorum çünkü buradaki böyle kalpli insanlar benim için bir anlam ifade etmiyor

O evin anahtarı kına günü eşime verildiği an çarpıldı yüzlerine milletin içinde ertesi gün aile arasında olur böyle şeyler deyip eşime zorla el öptürdüler.

O evin anahtarı kına günü eşime verildiği an çarpıldı yüzlerine milletin içinde ertesi gün aile arasında olur böyle şeyler deyip eşime zorla el öptürdüler.

1- Buna rağmen 80 TL’lik en pahalısından baklava alan aileniz evlenmenize razı geldi yani.

2- Anahtarı kına gecesi yüzüne çarpanlara mükafat gibi tapusunu mu verselerdi?

O insan eşinizin annesi, sizin ona kızmanız ya da verdiklerini ve yaptıklarını yetersiz bulmanız bu gerçeği değiştirmeyecek. Kin duymak ve hesap tutmak yerine eşiniz ve annesiyle ilgili olumlu durumlardan mutlu olmayı deneyin, belli ki zaten sıkıntılı şeyler yaşanmış. Daha huzurlu bir hayatınız olur. Eşiniz de narı almış yani belli ki kırmak istemiyor annesini, anne onun annesi, dolayısıyla sizin bir şey istemiyorum demenizin pek hükmü kalmıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…