- 16 Ağustos 2016
- 9.337
- 4.667
-
- Konu Sahibi banabenigeriver
O nerden çıktı ya nerden gözüm varmış bana söylenen sadece eşimin eviydiEv delisi degildin de kadinin malinda niye gozun var?
Yazık yani valla yazık, acaba gerçekte böyle insanlar var mı merak ediyorum.Zaten laf anlamak gibi bi derdi yok ki dalga geçiyor kendince bizimle gülüyoruz ama inşallah gerçek değildir bu kişi
Aynen iyi gecelerKizlar bunu kendimize neden yapiyoruz? Sac bas yolduran ve asla mantik sinirlarina cekilemeyen konu sahiplerine olan bu duskunlugumuz neden? Girdik mi cikamiyoruz bu konulardan kuyu gibi? Ikna olmayacak yani hadi yatip uyuyalim artik yeter da.
Bosver gercekten yardim wtmeye calisiyoruz ama pek duzelecek bir vaka degil. Klinik...Yahu çalışan kadına yaptığı yakıştırmaları bir okusaydın keşke. O kadının çalışmaması, fazla para kazanmamasını savunan birisi. Hatta şey "erkekler işsiz olduğu için kadınlar çalışıyorlar, ihtiyacı olmayan çalışana saygı yok" dedi. Bu cümleyi kurdu yahu bu kadın. Bu kadının zihniyeti ne olabilir ki? Boşuna laf anlatıyoruz hepimiz. Asalak gibi yaşamaya alışmış böyle gelmiş böyle gider.
Gece gece yıpranan sinirlerimize yazık. Bir de bu kişi için banlanacağız yani.Bosver gercekten yardim wtmeye calisiyoruz ama pek duzelecek bir vaka degil. Klinik...
Var, konusahıbıYazık yani valla yazık, acaba gerçekte böyle insanlar var mı merak ediyorum.
Fakeyse komik, değilse daha komikVar, konusahıbı
Yoktur umarım yoktur yani varsa ileriyi düşünmek istemiyorum sağlıklı bireyler meydana getirip büyüteceğini sanmıyorum hele ki az önce yazdığınız kadınlar ve çalışmakla ilgili şeyler güldük eğlendik ama kendiside umarım farkındadır hayat sadece ev mal mülk para demek değil ne desek boş gerçi cidden yormak istemiyorum kendimi..Yazık yani valla yazık, acaba gerçekte böyle insanlar var mı merak ediyorum.
iyi geceler tereliye, yeterince eglendiysen gidip uyuyalım. Yeni bir sansasyon yaratacak konunda buluşuncaya dek esen kal. Minibüse binerken dikkatli ol, eşine destek olmayı da unutmaAynen iyi geceler
Ama onun evi yok.Yoktur umarım yoktur yani varsa ileriyi düşünmek istemiyorum sağlıklı bireyler meydana getirip büyüteceğini sanmıyorum hele ki az önce yazdığınız kadınlar ve çalışmakla ilgili şeyler güldük eğlendik ama kendiside umarım farkındadır hayat sadece ev mal mülk para demek değil ne desek boş gerçi cidden yormak istemiyorum kendimi..
Çünkü benim kayınvalidemin 1.5-2 trilyonluk malı yok beni çıldırtmakmı istiyosunAma onun evi yok.
Senin evin var ama onun yok. Sen fakirsin. O zengin tamam mı, onun çalışmaya ihtiyacı yok. Yok yok yok.
Sen anlamıyor musun ya, yok onun kocasının evi yok yok yokÇünkü benim kayınvalidemin 1.5-2 trilyonluk malı yok beni çıldırtmakmı istiyosun
O mu saf evet ya bencede saf yoksa çevirdiği dolapları anlayamazdımYani bize ne ki kvsi dusunsun haksiz miyim? Nar fIlan vermeye calisiyor hala saf gibi. Vermesin yani kac yasinda kadin.
Gözümden yaş geldi ne de olsa banlanıcaz amannnnSen anlamıyor musun ya, yok onun kocasının evi yok yok yok
Yıkıldımmm ahahahaGözümden yaş geldi ne de olsa banlanıcaz amannnn
pamuk gibi oldum gece gece iyi uyurum ihtiyacım varmıs bu konuya meğerYıkıldımmm ahahaha
Her konusu böyle.pamuk gibi oldum gece gece iyi uyurum ihtiyacım varmıs bu konuya meğer
Daha önce hiç banlanmamıştım siftah yaparım artık her konusu böyleyse ben her konusunu okurum bununHer konusu böyle.
En az 10 kişiyi banlatmadan trenden inmiyor konusu