- 12 Nisan 2015
- 12.938
- 50.967
- 34
- Konu Sahibi banabenigeriver
Konu sahibi kadinlarin calismasi taraftari degil. Eve erkek bakar mantiginda.Çocugu olsa anlarım da çocuğun yok konu sahibi. Git çalış. Yada çocuk yap. Doğur. Otur cocugna bak.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Konu sahibi kadinlarin calismasi taraftari degil. Eve erkek bakar mantiginda.Çocugu olsa anlarım da çocuğun yok konu sahibi. Git çalış. Yada çocuk yap. Doğur. Otur cocugna bak.
Belki annesinin bile değildir tam olarak?? Çünkü dededen kalma, bu annenin hiç mi kardeşi yok acaba?Söyleyin ona göre yorum yapalım. Şu anda benim gözümde haksızsınız. Annesinin evi o ev, oğluna yani size vermiş, istese kiraya verirdi. İşsizken çok aramamış olabilir ancak ziyaretine çağırıyormuş, ufak da olsa bir şeyler vermek istiyormuş. Siz bu forumda çocuğundan her ay gereksiz yere para isteyen aileleri okumuyor musunuz? Sizin kayınvalideniz zaten bir şey istememiş bir de kira derdinden kurtarmış sizi.
Yorumlar ayri ayri super.Eşinize dedesinden ev miras kalamaz, önce annesinin ya da babasının evidir o, yani siz direkt eşinizin ailesinin evinde oturuyorsunuz ve yardım etmediler diye şikayet mi ediyorsunuz? Hiçbir şeylerini istemiyorsanız evi boşalttın.
Şu mesajınıza çıldırdım. Ben 33 yaşında 2 küçük çocukla atandım. İşsiz kalıp evde oturan erkekler benim sorunum değil. Ben atanmak İçin sosyal hayatımı minimuma indirdim, uykumdan feragat edip ders çalıştım. Şimdide 2 lisans bölümü birden okuyorum. Benim iki kızım var, ileride onlara iyi bir örnek olmak İçin kendimi paralıyorum. Sizde evde geniş geniş oturmuş milleti beğenmiyorsunuz. Oynamaya gönlü olmayan gelin yerim dar dermiş, sizinkide o hesapAçılacak birşey yok...Hani bir insan tek kalır geçim kaynağı yoktur tamam çalışır.Ama diğer türlü iki kişinin karı kocanın yani çalışması uygun değil bence sağlık sektörü olabilir ama onun dışında ne kadar kadın çalışırsa o derece erkek işsiz kalıyor.
derde bak be ne dertler var affetmek büyüklüktür geçmişi düşünmenin bir faydası yok kadın ne güzel adımlar atıyor burnunun büyüklüğünden görmüyorsunBugün eşimin ailesini ziyarete gittik.Eşimin annesi yan bahçeden nar topluyormuş kapıda karşılaştık.Bir koca poşet nardan iki tanesi sağlammış onları vereyim yiyin dedi dedim sağol ben uğraşmam onunla.Sonra kendi getirdi birtanesini sözde temizleyip bize verecekti eşim elinden aldı ben yerim sağol dedi.Kapıdan çıkarken de koşa koşa iki poşet kıyma getirdi.İkisi bir kilo ya eder ya etmez bana uzattı yine eşim aldı... Onların tek çöpünü istemiyorum çok şükür muhtaçta değilim.Eşim işsizken tekbirgün sormamıştı bu insanlar hatta eşim yeni bir işe girdikten sonra üzerinden bir sene geçmişti annesi eşime sinirlenip seni işten kovdular diye yüzüne vurdu.Eşime evlenmeden önce maddi olarak yardımda bulunacaklarını(alt katın kirasını vereceklerini) ev için erzak yardımında bulunacaklarını söylemiş annesi ama tabi bu sözler hep yalan.Ev eşimin dedesinden kira vermiyoruz.Eşim asgarî ücretle çalışıyor hep yetersiz görüyor kendini ben ona destek oldukça daha çok eziliyor sanki...Ne yapmalıyım ki bu kadın sözde ettiği yardıma birdaha kalkışmasın ara ara söyler yağ vereyim mi zeytin vereyim mi hep reddettim ama artık sıkıldım gerçekten teklif bile etmesin istiyorum bunu nasıl sağlayabilirim?
Size helal olsun diyorum öncelikle. Çok takdir ettim. Konu sahibinin mesajı da gerçekten sinir bozucu derecede komik. Ne kadar kadın çalışırsa o kadar erkek işsiz kalıyormuş Böylesini de ilk defa duyuyorum gerçekten.Şu mesajınıza çıldırdım. Ben 33 yaşında 2 küçük çocukla atandım. İşsiz kalıp evde oturan erkekler benim sorunum değil. Ben atanmak İçin sosyal hayatımı minimuma indirdim, uykumdan feragat edip ders çalıştım. Şimdide 2 lisans bölümü birden okuyorum. Benim iki kızım var, ileride onlara iyi bir örnek olmak İçin kendimi paralıyorum. Sizde evde geniş geniş oturmuş milleti beğenmiyorsunuz. Oynamaya gönlü olmayan gelin yerim dar dermiş, sizinkide o hesap
Mantığını da eğer kadınlar çalışırsa erkekler işsiz kalır diye pekiştiriyorKonu sahibi kadinlarin calismasi taraftari degil. Eve erkek bakar mantiginda.
Tereliyenin konusu değil 57 ,157 sayfa olur .ortalığı yakıp yıkmış57 sayfalık bir konu değil ya bence bu. ne konuşuldu ki bu kadar?
Konuyu okudum ilk paylaştığında , hiç ilgimi çekmedi.Tereliyenin konusu değil 57 ,157 sayfa olur .ortalığı yakıp yıkmış
Eşim asgari ücretle çalışacak, ben onun "nefret" ettiğim annesinin evinde oturacağım, az çok bana karınca kararınca erzak yardımı yapılacak, ben hem bunların lafını edip hem de çalışmayacağım.Çalışmayı düşünmüyorum.Hiç çalışmadım.Eşimin böyle bir talebi yok zaten.
Ben atanmak İçin kaç kitap bitirdim, nerede mülakat var, erinmedim 2 çocukla yollara düştüm yaz kış. Şimdi iş den çıkıp çocuğu okuldan alıp anneme bırakıyorum oradan derse gidiyorum. Evde bi tarafını büyüten adamın hakkını mı yiyorum şimdi!Size helal olsun diyorum öncelikle. Çok takdir ettim. Konu sahibinin mesajı da gerçekten sinir bozucu derecede komik. Ne kadar kadın çalışırsa o kadar erkek işsiz kalıyormuş Böylesini de ilk defa duyuyorum gerçekten.
Şunu okuduktan sonra sadece "pes" dedim.Açılacak birşey yok...Hani bir insan tek kalır geçim kaynağı yoktur tamam çalışır.Ama diğer türlü iki kişinin karı kocanın yani çalışması uygun değil bence sağlık sektörü olabilir ama onun dışında ne kadar kadın çalışırsa o derece erkek işsiz kalıyor.
Şimdi kiraları alan kp ama onları yiyor birde dedeyi istemiyor sen düşün,
Hahahahhaahahahah aynen
Açılacak birşey yok...Hani bir insan tek kalır geçim kaynağı yoktur tamam çalışır.Ama diğer türlü iki kişinin karı kocanın yani çalışması uygun değil bence sağlık sektörü olabilir ama onun dışında ne kadar kadın çalışırsa o derece erkek işsiz kalıyor.