Birdaha birşey vermesini nasıl engelleyebilirim?

Belki annesinin bile değildir tam olarak?? Çünkü dededen kalma, bu annenin hiç mi kardeşi yok acaba?

Yorumlar ayri ayri super.
Like ata ata geldim buraya .
Ama gozum tamda ozellikle bu yorumu aradi, helal beee :)

Bukadar sayfa yazilmis konu sahibi neyden sikayetci hic anlamadim kimse size bakmak zorunda degil ev vermisler daha ne istiyorsunuz? Yok suratina anahtar carpildi bilmem ne sacma sapan seyler sonucta o evde oturuyomusunuz evet. Cikin ordan kari koca asgari ucretle basinizin caresine bakin dimi insanlar tek maasla yasiyor. Ama yok hem evde oturayim hem kira vermeyeyim calismayayim bide daha fazla yardim etsinler oldu baska bir sey varmiydi?

Şu mesajınıza çıldırdım. Ben 33 yaşında 2 küçük çocukla atandım. İşsiz kalıp evde oturan erkekler benim sorunum değil. Ben atanmak İçin sosyal hayatımı minimuma indirdim, uykumdan feragat edip ders çalıştım. Şimdide 2 lisans bölümü birden okuyorum. Benim iki kızım var, ileride onlara iyi bir örnek olmak İçin kendimi paralıyorum. Sizde evde geniş geniş oturmuş milleti beğenmiyorsunuz. Oynamaya gönlü olmayan gelin yerim dar dermiş, sizinkide o hesap

derde bak be ne dertler var affetmek büyüklüktür geçmişi düşünmenin bir faydası yok kadın ne güzel adımlar atıyor burnunun büyüklüğünden görmüyorsun

Size helal olsun diyorum öncelikle. Çok takdir ettim. Konu sahibinin mesajı da gerçekten sinir bozucu derecede komik. Ne kadar kadın çalışırsa o kadar erkek işsiz kalıyormuş Böylesini de ilk defa duyuyorum gerçekten.

Çalışmayı düşünmüyorum.Hiç çalışmadım.Eşimin böyle bir talebi yok zaten.
Eşim asgari ücretle çalışacak, ben onun "nefret" ettiğim annesinin evinde oturacağım, az çok bana karınca kararınca erzak yardımı yapılacak, ben hem bunların lafını edip hem de çalışmayacağım.

Oldu.. Hem karnım doysun, hem pastam dursun tam da bu

Son düzenleme:
Ben atanmak İçin kaç kitap bitirdim, nerede mülakat var, erinmedim 2 çocukla yollara düştüm yaz kış. Şimdi iş den çıkıp çocuğu okuldan alıp anneme bırakıyorum oradan derse gidiyorum. Evde bi tarafını büyüten adamın hakkını mı yiyorum şimdi!
bu arada teşekkür ederim

Şunu okuduktan sonra sadece "pes" dedim.
Yazdım, yazdım sildim

Uygun değil miymiş yauv? Allah allah çok şaşırdım şu an. Bunu öğrendiğim iyi oldu. Hemen çıkalım o zaman işten.
Bütün kadınlar toplanıp işten çıkarsak eşine ayda 10 bin kazanacağı bir iş verirler belki. Böylece aylık kiraların 1000 lira, düğün yemeğinin 600 lira olduğu çelişkilerle dolu fantastik evreninde bütçene uygun bir eve çıkabilirsin.
Kayınvalidenler de sizin oturduğunuz evi kiraya verirler, ne dersin?

Bu mantığı kurmak için ne kadar düşündün acaba?
Bir işi kalifiye olan alır pipisi olan değil.
Ve o pipili bireylerin anası babası sonsuza kadar oğluna ve gelinine bakmak zorunda değil.
"Söz verdiler, tutmadılar" diyorsun. Onlar o sözleri verirken "ne münasebet! Geçinemeyeceksek neden evlenelim ki" demeliydiniz.
Ama işinize geldi.

Başka bir yerde de "ihtiyaç yoksa kadının çalışmasını doğru bulmuyorum" vs demişsin. Eşin asgari ücret alıyor, ev kiraları 1000 lira. İhtiyacın olmadığını sana düşündüren nedir onu da anlamadım.
İnsanların evinde beleşe otururup arkalarından saydırırken bunu da hatırlayın bir zahmet.

Bu şey değil mi ya " altı üstü bir ev verdiler" diyen bir üye vardı, altını da üstünü de anlayamamıştık.

Bu kadar kaprisle ve burnu büyüklükle kendinize eziyet ediyorsunuz konu sahibi.Bir şey almak istemiyor olabilirsiniz bunu eşinizle çözün, söyleyin almasın ama küçümsediğiniz o ev olmasa kira vermek zorunda kalacaksınız.Keşke biride bana ev verseydi de 1200 tl kira ödemekten kurtulsaydım, o da cebime kalsaydı.Benimde eşimin ailesiyle aram bozuk, bende ailesinden bir şey almak istemiyorum ama benimkinin sebebi başka, hiç ihtiyacım olmamasına rağmen ve bağımsız bir hayatımız olduğu halde, sorunları konuşalım dediğimde "ama ben sana geçen gün domates verdim" dediği için almıyorum.azı beğenmemekten değil.sizin beklentiniz büyük o yüzden 1 kilo kıymayı beğenmiyorsunuz, beklentilerinizden dolayı sadaka gibi geliyor olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…