Birdaha birşey vermesini nasıl engelleyebilirim?

Bir şey versin istiyor musunuz istemiyor musunuz belli değil. Hem yardım yapcaklar dediler yapmadılar diyosunuz, hem onu vermesin bunu vermesin, verdiği kıyma azıcık bilmem ne. Beyaz'ın psikopatı gibisiniz.

O kadar gururluysanız keyfe keder işten ayrılan bir adamla evlenip kendiniz de evde oturmak gibi bir hayat seçmiyceksiniz.

Beyazın psikopatı iyiydi

Evlenmek için annesine güvenen biriyle nasil evlendiniz ki? Kusura bakmayın da yatağa birini alıp sevisebilcek kadar büyümüş olan ogullarimiza birde evlendikten sonra bakmak zorunda değiliz. Ne münasebet ya!

Sırf evinde oturuyorsunuz diye yemediğiniz linc kalmamıs

Bana özet geçer misiniz eski konularıni bilmiyorum da. Neden herkes konu sahibine bu kadar tepkili? Eşi çalışmıyor mu? Neden çalışmıyor? Pek bir şey anlamadım
Hatirladigim kadariyla anlatayim.
Tereliye kadinlarin calismasi taraftari degil o yuzden calismiyor. Calis demeyin bosuna yani :)

Esinin ailesinden hep bi beklenti icinde. Surekli poh pohlasinlar istiyor . Aile evlenirken oturmasi icin ev vermis ama tereliye hanim daha fazlasini istiyor. Hele bir ara o evin yalitim meselesi vardi ki sorma. Kac defa konu acti. Adamlar ev vermis yalitimini da siz yaptirin dedi burada yok illa onlar yaptirsin da yaptirsin.. Kv si iftara cagirmis neden siradan yemek yapmis ozenmemis diye bile konusu var.

Çok teşekkürler

Aaaa çok eskiden bir konu vardı. Kayınvalide iftara çağırmış gelin de önüme artık yemek koydular falan diyordu, evime iftara çağırıp sofra nasıl kurulurmuş öğreticem , çeşit nasıl olurmuş görsün falan diyordu. Tereliyenin miymiş o konu da?
Konularına bakayım dedim, gizlemiş.

Evet evet Tereliyenin konusuydu.

Allahım bu nasıl bir düşüncedir. Bunu neye dayanarak söylüyorsunuz. Sen bir kadın olarak bunu nasıl söylersin. Yarın ne olacağı belli mi? Hepimiz neden erkeklerin eline bakacakmışız. Sadece para için mi çalışılır. Sigortalı olmak emeklilik için çalışmak en önemlisi de kendini geliştirmektir yahu. Nerde yaşıyorsun nasıl büyüdün hiç mi bir şey okumadın görmedin???? İnanamıyorum

Allah razı olsun inşallah ben defalarca reddettim vermek istediklerini bu ve birkaç sefer olmadı ne yazıkki tek rastlarsam söyleyeceğim ihtiyacımız yok sağol diye eşim alınca birşey diyemiyorum
Yine de esinin ailesidir her ne yasansa da kol kirilir yen icinde kalir canim benim
Sonucta esinin ailesi sevmek zorunda degilsin ama bunun kararini senden cok esinin vermesi lazim ve onun istememesi gerek
Senin her hayir dedigine ben yerim ben alirim diyen bir esin var once esini ikna etmen gerek

O evin anahtarı kına günü eşime verildiği an çarpıldı yüzlerine milletin içinde ertesi gün aile arasında olur böyle şeyler deyip eşime zorla el öptürdüler.
öpmeseydi kocanız..
Erkek adama kim zorla bişey yaptırabilir.
Valla bence siz karı koca terapiste falan gidin.

Siz evinize erzak olarak bunları mı alıyorsunuz sadece şaka mı bu ya kadın resmen market alışverişi yaparım demiş bunlar ne ki...
'Evinize' işte kadın evine almıyor size hibe ediyor. Tepeden tırnağa dolap düzecek değil ya şükürsüzlük bu.
İkisi 1 kilo etmeyen kıymada maşallah kantar gibi gözünüz varmış.
Ya hiç tamah etmeyeceksiniz ya yok 2 nar yok 1 kilo olmayan kiyma demeyeceksiniz.
İnsanlara iyilik yaramiyor artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…