Birdaha birşey vermesini nasıl engelleyebilirim?

Yahu çalışan kadına yaptığı yakıştırmaları bir okusaydın keşke. O kadının çalışmaması, fazla para kazanmamasını savunan birisi. Hatta şey "erkekler işsiz olduğu için kadınlar çalışıyorlar, ihtiyacı olmayan çalışana saygı yok" dedi. Bu cümleyi kurdu yahu bu kadın. Bu kadının zihniyeti ne olabilir ki? Boşuna laf anlatıyoruz hepimiz. Asalak gibi yaşamaya alışmış böyle gelmiş böyle gider.
Bosver gercekten yardim wtmeye calisiyoruz ama pek duzelecek bir vaka degil. Klinik...

Yazık yani valla yazık, acaba gerçekte böyle insanlar var mı merak ediyorum.
Yoktur umarım yoktur yani varsa ileriyi düşünmek istemiyorum sağlıklı bireyler meydana getirip büyüteceğini sanmıyorum hele ki az önce yazdığınız kadınlar ve çalışmakla ilgili şeyler güldük eğlendik ama kendiside umarım farkındadır hayat sadece ev mal mülk para demek değil ne desek boş gerçi cidden yormak istemiyorum kendimi..

Yoktur umarım yoktur yani varsa ileriyi düşünmek istemiyorum sağlıklı bireyler meydana getirip büyüteceğini sanmıyorum hele ki az önce yazdığınız kadınlar ve çalışmakla ilgili şeyler güldük eğlendik ama kendiside umarım farkındadır hayat sadece ev mal mülk para demek değil ne desek boş gerçi cidden yormak istemiyorum kendimi..
Ama onun evi yok. :KK43:
Senin evin var ama onun yok. Sen fakirsin. O zengin tamam mı, onun çalışmaya ihtiyacı yok. Yok yok yok. :KK70:

benneyanginlargordum benneyanginlargordum sende beğeniyorsun, bak yapma. Senin evin var onun evi yok. Yok yok yok :KK70:

X