Birdaha birşey vermesini nasıl engelleyebilirim?

Ya bir laf var ya... ac tavuk kendini bugday ambarinda gorurmus diye... bunlarinki biraz o hesap. Hem paralari yok. Hem calismiyorlar. Hem verilenleri kabul etmiyorlar. Ama arabalari yok doye de hayiflaniyorlar.
Artik bu konunun fake oldugunu dusunuyorum. Cunku boyle bir zihniyetin olabilecegini dusunmek istemiyorum. Muhtemelen boyle bir konu acip milletle dalga gecmekti amaci.
Kendısı Mınıbuse bindigı ıcın kocası cok uzuluyormus, o da uzulme diyerek katkıda bulunuyormus. Hani sızın katkınız ne diye sormuştunuz ya, katkısı: uzulme Mınıbuse binerim demek.

Ya bir laf var ya... ac tavuk kendini bugday ambarinda gorurmus diye... bunlarinki biraz o hesap. Hem paralari yok. Hem calismiyorlar. Hem verilenleri kabul etmiyorlar. Ama arabalari yok doye de hayiflaniyorlar.
Artik bu konunun fake oldugunu dusunuyorum. Cunku boyle bir zihniyetin olabilecegini dusunmek istemiyorum. Muhtemelen boyle bir konu acip milletle dalga gecmekti amaci.
Neden attığım konuyu okumadın sebep nedir vaktin mi yok? Artık konularımı bir tarafından anlayanlara cevap vermeyeceğim.Kimseyle hiçbir zaman dalga geçmedim.

Yemek vermemek rezil olmak mi? Yemeksiz dugunler de var... Sen hic duymadin galiba.
Tavırları tutumları nezaketsizleri onları rezil etti en azından nikah olur herkes hemen çıkar gider ki hala yabancı kişileri görüyorum düğüne gelen onlar nasıl insandı diyor🤣🤣🤣

Ailem doğum günümü kutluyor eşimin ailesi değil nasıl anlıyorsunuz hahahahhaahahahah 🤣🤣🤣
Nokta virgül kullanmayı öğrenirsen bizde yazılarını anlarız,değil mi?
Bak noktalama işaretleri için eğitim gerekmiyor, kullanınca senden para da almıyorlar korkma.

Ben bu konuya artik yazmak istemiyorum. Trend topik yapiyoruz bos yere. Son olarak sunu soyleyip gidiyorum:
Herkes cabasi kadar bir yerlere gelir. Kimse kimseye durduk yerde birsey vermez. Yok oyle bir dunya. Kari koca o arabayi istiyorsaniz sirt sirta verip calisip alirsiniz. Sen de evde calismasan da lif orup satabilirsin.
Bu arada kayinvalidene darilma, yine de dusunceliymis. 2 nar da olsa veriyor. Sen biraz da annenden yardim iste. Madem calismak gibi derdiniz yok.
Ben gidiyorum. Cunku gercekten sinirlerim bozuldu. Ilk defa empati yapamiyorum konu sahibiyle. Iyi geceler herkese.

Ben bu konuya artik yazmak istemiyorum. Trend topik yapiyoruz bos yere. Son olarak sunu soyleyip gidiyorum:
Herkes cabasi kadar bir yerlere gelir. Kimse kimseye durduk yerde birsey vermez. Yok oyke bir dunya. Kari koca o arabayi istiyorsaniz sirt sirta verip calisip alirsiniz. Sen de evde calismadan da lif orup satabilirsin.
Bu arada kayinvalidene darilma, yibe de dusunceliymis. 2 nar da olsa veriyor. Sen biraz da annenden yardim iste. Madem calismak gibi derdiniz yok.
Ben gidiyorum. Cunku gercekten sinirlerim bozuldu. Ilk defa empati yapamiyorum konu sahibiyle. Iyi geceler herkese.
Benim annemin maaşı yokken bunları yapıyor çok şükür ne ev delisiyim ne araba öyle isteklerim yok bencede git yalan yanlış söylemlerle yorum yapma

Şimdi kiraları alan kp ama onları yiyor birde dedeyi istemiyor sen düşün,🤣🤣🤣

Dedeye sahip cikalim
Komsimiz oliyii hhhhhhhh

Zenginin mali zugurdun cenesini yorarmisya sizinkide o hesap.
Birakin yesin, sizde ileride yiyip kv nizi istemeyecek gibi hissettiriyorsunuz.

Herkes cabasi kadar bir yerlere gelir. Kimse kimseye durduk yerde birsey vermez. Yok oyke bir dunya. Kari koca o arabayi istiyorsaniz sirt sirta verip calisip alirsiniz. Sen de evde calismadan da lif orup satabilirsin.
Bu arada kayinvalidene darilma, yibe de dusunceliymis. 2 nar da olsa veriyor. Sen biraz da annenden yardim iste. Madem calismak gibi derdiniz yok.
Yahu çalışan kadına yaptığı yakıştırmaları bir okusaydın keşke. O kadının çalışmaması, fazla para kazanmamasını savunan birisi. Hatta şey "erkekler işsiz olduğu için kadınlar çalışıyorlar, ihtiyacı olmayan çalışana saygı yok" dedi. Bu cümleyi kurdu yahu bu kadın. Bu kadının zihniyeti ne olabilir ki? Boşuna laf anlatıyoruz hepimiz. Asalak gibi yaşamaya alışmış böyle gelmiş böyle gider.

X