- 16 Ağustos 2016
- 9.337
- 4.667
-
- Konu Sahibi banabenigeriver
Konuyu attım sana hala yorum yapanların aklıyla gidiyorsun pes yaaa yaşayan benim ben şaka mı buCeksin o zaman bu hayati ne diyelim. Calismadan baskalarinin sirtindan gecinmek istiyorlar. Kv belli ki bunlar boyle, birakmis bence. Oglunun tembelligini biliyordur muhtemelen.
Yok bence normal ben minibüs severim annesi üzüldüVah zavalli. Dolmuska gidince fiyakasi mi dustu?
Kesin kurupastayla meyve suyuyla geçiştirmişlerdir senin düğünü de...Düğünümde yemek vermek yerine kızlarının beş ay sonra doğacak bebeğine beşik alan aileye karşı bu hesaplar
Kesınlıkle sizinle hemfikirim. İstemedıgı bir eflak la bogdan kalmıs, annesi fıstıklı baklava almis kaynanası tulumba falan.. Insan böyle seylere kafa yorarken kendınden nasıl utanmaz anlamiyorum. Aksamdan beri hem okuyup hem yazıyorum, ilkkez bırıyle empati yapamadım.Ceksin o zaman bu hayati ne diyelim. Calismadan baskalarinin sirtindan gecinmek istiyorlar. Kv belli ki bunlar boyle, birakmis bence. Oglunun tembelligini biliyordur muhtemelen.
Yemek vermek zorunda miydi? Dugun yapmis ya. Hanimefendi benim dugunum bile olmadi. Nikahtan evlendik. Yemek de verilmedi.Düğünümde yemek vermek yerine kızlarının beş ay sonra doğacak bebeğine beşik alan aileye karşı bu hesaplar
Onları sevmediğimi net biliyorlar zaten hiç ikiyüzlülük yapmam emin olunNe kadar yüzsüzlük hem evlerinde bedava oturuyorsunuz hemde kıymanın narın lafını ediyorsunuz.evlenmişsiniz kimsenin size bakma zorunluluğu yok.bu kadar gururluysanız o evden çıkmanız gerekiyor.bedava insanların evinde oturup bu şekilde nefret beslemek iki yüzlülük.
8 yıllık evliyim, eşimin ailesi bir kere doğum günümü kutlamadi tereliye, bulmuşsun bunuyorsun hemde nen iyi pastanedenŞunu yapıyor diyebilirim doğum günümü unutmazlar hep pasta alırlar en iyi pastaneden birde her davet ettiğimde kilosu 80 TL olan fıstıklı baklava dan alıyorlar eşim seviyor diye bunlar atlanmaz kaynanamda geldiğinde bir kilo tulumba getirir
En iyisi ben gibi ayni dusundugun kisilerin uzaktan yorumlarini begenmekBu konuda toplu katliam olacak hissediyorum
Keşke benimde olmasaydı kendilerini rezil ettilerYemek vermek zorunda miydi? Dugun yapmis ya. Hanimefendi benim dugunum bile olmadi. Nikahtan evlendik. Yemek de verilmedi.
Ben o kayınvalide olsam geceden koyardım bunları kapının önüne bu kadar şükürsüzlük görmedim hayatımda tövbe tövbezaten anlaşmadığımız annenin o fıstıklı baklavayı kira ödenmeden oturulan kvnin evine getirdiği. Neymiş kayınvalide tulumba getiriyormuş. Ben olsam değil tulumba maşrapa bile getirmem. gene iyi kadınmış.
Ailem doğum günümü kutluyor eşimin ailesi değil nasıl anlıyorsunuz hahahahhaahahahah8 yıllık evliyim, eşimin ailesi bir kere doğum günümü kutlamadi tereliye, bulmuşsun bunuyorsun hemde nen iyi pastaneden
Var canım tek ev bu değil üç ev kirada var
Resmen kadının malına sulanip evlenmişsin oğluyla, sonra onu yapmadı bunu yapmadı diyorsun.Kaynanamın durumunda belli tahminen 1,5-2 trilyonlun malı var
Dededen evler kocadan değil miras koca 15 saat çalışıp yemiş en azından benim kocam maaşının yarısını bana verirAy kadin tirnaklariyla kazanmis, kocasi 15 saat calismis gunde, tatil nedir bilmemis olur bu kadar takma sen kafaya, sonunda sana kalicak kiz
Bu kadar malı olduğunu bilmiyordum zamanla öğrendim sadece eşimin evi var sanıyordumResmen kadının malın sulanip evlenmişsin oğluyla, sonra onu yapmadı bunu yapmadı diyorsun.
Bunu konudan ban yersem üzülürüm
İşte bizde anlatmaya çalışıyoruz ama gelin görün ki olay tulumbaya baklavaya kadar geldi
Ya bir laf var ya... ac tavuk kendini bugday ambarinda gorurmus diye... bunlarinki biraz o hesap. Hem paralari yok. Hem calismiyorlar. Hem verilenleri kabul etmiyorlar. Ama arabalari yok diye de hayiflaniyorlar.Kesınlıkle sizinle hemfikirim. İstemedıgı bir eflak la bogdan kalmıs, annesi fıstıklı baklava almis kaynanası tulumba falan.. Insan böyle seylere kafa yorarken kendınden nasıl utanmaz anlamiyorum. Aksamdan beri hem okuyup hem yazıyorum, ilkkez bırıyle empati yapamadım.
Kocasının evı yok, sonuc bu
Hele ki en pahalısı ve bol fıstıklısı oluncaCanim cekti gece gece, ne giderdi bu saatte he :)
Yemek vermemek rezil olmak mi? Yemeksiz dugunler de var... Sen hic duymadin galiba.Keşke benimde olmasaydı kendilerini rezil ettiler