birbirimizi ömür boyu hatırlamak için :)

kızımın elbiseyi gördüğünde çıkardığı sesleri bi duysaydınız çok komikti çok sevindi elbisesini yakınına getirince bi kucakladı ağzına götürmeye çalıştı :) çok teşekkürler teyzesi zemuszemus

İşte hediyem gelmişşş alkisalkisalkisbayılırım turuncuya :asigim:nerden bildin Özlem Teyzecim.Çok teşekkür ederim.Annem yıkamadığı için giydirmedi hemen bende yanında bi poz veriim dedim.

Bunlarda benim cicilerimm:jeyyar: .Özlemcim çok naziksin Teşekkür ederim.a.s.

ayyy çok güzel bi elbise ya,güle güle giysin canım.ah ah bi kız doğurcam mutlaka.
2. olmadı 3. :) kız olana kadar dewam

şengülcüm güle güle kullanın,yakışacak kerataya turuncular.
senin cicilerde pek şık vallaa

özlemcim bana nerdeysen o adresi yolla canım
poazartesi eşim yollayacak canım
çok geç kaldım kusura bakma
evi temizledik bugecede yola çıkıyorum anca şekerim çok özür dilerim
sen bulunduğun adresi yaz bana özelden

oyy oyy oyyy çokta yakısmıs masallah kuzuma....annesi gelin olmuş bu minnoşun yaaa...
bebiş seninde emeğine saglık...

iyi günlerde kullanın canım...cicileriniz çok hoş....

Çok sağolun kızlar .Emel cim hiç gerek yok gerçekten canım gönderdiklerin yeterde artar bile sağol canım .Bu arada yüzümü neden kestim valla baktım resme hiç koyulacak halde değilim o yüzden sansürledim :)))
NıSAN hadi bakalım hayırlısı Neslihan hanımla .
Bu arada canım ben bu sefer çok geç kaldım hediye için hafta sonu mutlka göndericem ne olur kusura bakma .
CEYOO annemlere gittim bugün üzerimde bluzum tabii annem de çarşıdaydı heykelde çarşıda varmış bu bluzlerden şöyle bir bakınırsan denk gelir umarım .
ırem güzel kız ne kadar yakışmış elbisen öyle kabarık kabarık uçuşsun eteklerin maşallah sana
SıBEL sizde güle güle kullanın canım biran önce yıkada görelim bakalım yakışır tabii ki de birde üzerinde görelim bakalım cicileriyle bu yakışıllıyı

Bende denizin hediyesini aldım bugün kargoya veriyorum resimlerinide çektim özlem alsın ondan sonra yayınlarız artık iyi günlerde sağlıkla giysin inş denizcim

Ay evet tşk ederim,ben de çarşıya çıkınca gördüm,3 kişiden 1 inde varmış meğer,ben tabi bebişten fırsat bulup çarşıya çıkamamıştım.

bunlarda bizim hediyelerimiz.nilocana çok teşekkür ediyoruz.

nilay teyzesi ablamızada hediye göndermiş.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…