birbirimizi ömür boyu hatırlamak için :)

canııım çok sevindim beğendiğinize şengülcüm.çok mutlu oldum.hihoyyyt güle güle giysin miniğim cicilerini.sende güle güle kullan.opuyorumnanaktan

bizimde cicilerimiz geldi.çok teşekkür ederiz güledacım.fotolarını en kısa zamanda koyucam.

Bende yolladım Aylincim kusura bakma çok geç kaldı sıcak rehavetinden dolayı .ınşallah beğenirsiniz güle güle iyi günlerde kullansın güzel oğlun

Bende yolladım Aylincim kusura bakma çok geç kaldı sıcak rehavetinden dolayı .İnşallah beğenirsiniz güle güle iyi günlerde kullansın güzel oğlun

canım aşkolsun ne demek...beğeniriz tabi..ömür boyu saklıycaz onları biz...gelince koyarım fotolarını...

özlem teyzemizin çınar'a gönderdiği cicler...çok teşekkürler özlem teyzesi...önce oynayacağız sonra da ömür boyu saklayacağız...

haydee sanırım satıcı fiyat etiketlerini unutmuş galiba :1shok: neyse bu arada o playskool oyuncağını ii almış burda daa pahalı:)

haydee sanırım satıcı fiyat etiketlerini unutmuş galiba :1shok: neyse bu arada o playskool oyuncağını ii almış burda daa pahalı:)

valla dikkatine bravo..ben bugün ordan oraya koşturmaktan hiç orda fiyat yazdığını görmemiştim...ayıp oldu şimdi..özlemcim valla dikkat etmedim...ama şimdi bakınca 2 tarafına da fiyat basmışlar ürünlerin...çabuk çabuk ekliyim derken böyle oldu...biz özlem teyzemize tekrar tekrar teşekkür ederiz...

Hay allah asıl size ayıp oldu bu siteden ilk defa alışveriş yapıyorum ben hediye paketi seçeneğini de bulamadım Öyle olunca etiketlerle birlikte gelmiş çok afedersiniz .
Muhtemelen kitabı vardır Ege nin ama annesi gibi okumayı araştırmayı sevsin diye küçük hediyemiz .ınşallah beğenmişsinizdir .Güle güle iyi günlerde kullansın

Çok gÜzeller ıyı gÜnlerde kullansın okusun ege'cıĞım.....ÖzlemcıĞım senınde kesene bereket...

canım çok sağol..çok beğendik...filin burnunda habire parmağımız...gülüp duruyoruz....

Yeliz teyzesinin Eymen e göndediği cicisi teşekkür ederiz canım

Son düzenleme:
Çok güzerl kızlar hediyeleriniz güle güle kullansın kuzular .
Sanırım tamamlandı değil mi hediyeler eğer yanlış hatırlamıyorsam Emel sen koymamışsın canım resim gelmedi mi daha hediyen ?

Çok güzerl kızlar hediyeleriniz güle güle kullansın kuzular .
Sanırım tamamlandı değil mi hediyeler eğer yanlış hatırlamıyorsam Emel sen koymamışsın canım resim gelmedi mi daha hediyen ?

yok hayatım benim hediyem daha gelmedi (((
(s.ozozel)şengül görünmüyor zaten hiç....hayırdır inşalla...bi sorun olmasında.....
neyse pekte önemli değil gelmesede olur saglık olsun....

özlemcim senin yerine ben ekledim denizcim iyi günlerde kullansın beğendinize sevindim

canım gülercim çok utandırdın beni çok özür dilerim ekleyemedim resim zaten bu konularda özürlüyüm biraz.çok beğendik canım beğenmezmiyiz hiç.çok teşekkürler canım.

aa 2. çekiliş yapılmış hediyeler gönderilmiş.:1shok::1shok:
bebişlerin cicileride birbirinden güzelmiş güle güle kullansınlar.
ben daha dün gönderdim sevilay hediyeni yarın elinde olacak..
baya geç oldu benim yüzümden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…