birbirimizi ömür boyu hatırlamak için :)

tesekkürler...çok naziksiniz

Aylin teyzemizin hediyesi az önce geldi.
çok çok teşekkürler canım benim gerçekten efe çok beğendi hatta elinden alıpta üstünü değiştiremedim badysini giiydirmek için:)) ama en çokta çınarımızın fotosu etkiledi bizi
:gitme::asigim::asigim:

ay ay ayyyy...valla beğenmenize çok sevindim...dediğim gibi keşke daha iyilerini yapabilseydim ama inan vaktim olmadı...yine de anlamlı şeyler göndermek istedim...çınar ımızın o fotoğrafı doğduğu güne ait ve beni emdiği tek gün arkasına da yazdık zaten görmüşsünüzdür...kolye ise geçen sene hamile olduğumu öğrenmeden 1 saat önce yapımını bitirdiğim bir kolye...yanlış anlama kullanılmış değil...uğurlu diye bugüne kadar sakladım...inşallah size de uğur getirir...doktor body si okusunda büyük adam olsun diye..eee tabi oyuncaksız olur mu olmaz....:))) iyi günlerde kullanın....

efecim hediyelerin cok güzel...annesi insallah büyüyüp dr oldugu günleride görürsünüz..hülyacım seninde kolyen cok hoş umarım ugur getirir....hepsi çok güzel...iyi mutlu günlerde saglıkla kullanın....
nestleciğim seninde kesene bereket emeğine sağlık ve çok zevklisin tebrik ederim...

canım çok sağol....iyi günlerde kullansınlar inşallah...

symslow canım hediyenizi bu gün kargoya verdim yarın veya ondan sonraki gün elinizde olurmuş :))

hepinize teşekkürler kızlar.

NESTLE canım inanki kolye hakkında söylediklerinden sonra kaç kat daha arttı değeri benim için.gerçektende çok anlamlı yolladıkların canım,yüreğine sağlık.
ya valla ne kadar güzel dostluklar kurduk burada,Allahıım daim etsin bu candan kardeşliğimizi hepimiizn

Nestle ellerine emeğine sağlık canım bady ye bayıldım ve kolyede çok anlamlı çok güzel düşünmüşün Efecim de güle güle giysin büyük adam olsun yerim seniii tosun tosbaaa

ne güzel bişey düşünmüş ve organize edip gerçekleştirmişsiniz.tebrikler.genelde sanaldan zor olur böyle organizasyonlar...

Aylin tek kelimeyle süper çok duygulandım ne kadar tatlısınız Süper çok değişik bir tulum ahhhhh ahhhhh ilerde büyür dr. olurda kayınvalidesinin romatizmalarını tedavi eder inşallahhhhhh.

Bizimde hediyelerimiz geldi çok teşekkürederiz Emel cim ve Derin cim kesenize bereket .Ayaklarınıza ellerinize sağlık

Hepsine bayıldık hele ben bluzuma hayran oldum tam yazlık tiril tiril geldiğinden beri üzerimde Tekrar teşekkür ederim canım .

oy oyyy hepside harika,güle güle kullanın özlemcim.heleki bluz süper vallahi,durucum çok zevklisin şekerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…