- 7 Aralık 2008
- 417
- 7
canııım çok sevindim beğendiğinize şengülcüm.çok mutlu oldum.hihoyyyt güle güle giysin miniğim cicilerini.sende güle güle kullan.opuyorumnanaktan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende yolladım Aylincim kusura bakma çok geç kaldı sıcak rehavetinden dolayı .İnşallah beğenirsiniz güle güle iyi günlerde kullansın güzel oğlun
haydee sanırım satıcı fiyat etiketlerini unutmuş galiba :1shok: neyse bu arada o playskool oyuncağını ii almış burda daa pahalı:)
Hay allah asıl size ayıp oldu bu siteden ilk defa alışveriş yapıyorum ben hediye paketi seçeneğini de bulamadım Öyle olunca etiketlerle birlikte gelmiş çok afedersiniz .
Muhtemelen kitabı vardır Ege nin ama annesi gibi okumayı araştırmayı sevsin diye küçük hediyemiz .İnşallah beğenmişsinizdir .Güle güle iyi günlerde kullansın
Çok güzerl kızlar hediyeleriniz güle güle kullansın kuzular .
Sanırım tamamlandı değil mi hediyeler eğer yanlış hatırlamıyorsam Emel sen koymamışsın canım resim gelmedi mi daha hediyen ?
özlemcim senin yerine ben ekledim denizcim iyi günlerde kullansın beğendinize sevindim