birbirimizi ömür boyu hatırlamak için :)

kızlarrrrrrrrrrrrr a.s. ramazan bayramı gecti ama önümüzde kurban var eğer sizin içinde sakıncası yoksa kurban için ikinci çekiliş yapmak istiyorum hediye çekilişiopuyorumnanaktan
eğer kabul ediyorsanız isimlerimizi yazmaya başlayalım :kedi:

arkadaslar merhaba..bende subat annesıyım benıde eklermısınız bende katılmak ıstıyorumma.s.

bende varım benide çekilişinize yazın beg FATOŞ iyi çekilişler hepimize

bende varım
busefer zamanında yetiştim heralkaydirigubbakcemile3

bende katılabilirmiyim.başka bir bölümde yılbaşı için yapıyoruz bizde.eğer uygun görürseniz bunada katılmak isterim.

songülce cnm seni kırmak istemem ama biz subat annesi olarak hediyeleşiyoruz alınmassın umarım cnm

1.demircool
2.asiye
3.deryadeniz8380
4.cgdmbky
5.purehate
6.beg
7.nestle76
8.nisan84

Son düzenleme:
canım songulce de sanırım şubat annesi...ticker ında 8 ay 17 günlük bebeği için...ama tam bilmiyorum tabi..

aylincim ben hatırlamıyorum yani tanımıyorum belki tanıyan vardır.ama tanımıyorlarsa nasıl tanımadıgımız biriyle hediyeleşicez ki:1no2::1no2:

songülce cnm seni kırmak istemem ama biz subat annesi olarak hediyeleşiyoruz alınmassın umarım cnm

sorun değil canım.17 şubat doğumlu benim bebeğimde.sanırım cetvelimden anlaşılmıyor.sohbetlerdede pek aktif olamadığım için güven meselesi galiba.hediye alıp geri hediye göndermiycem aklınıza geldi galiba hiç problem değil.haklısınız sanal alem ve her türlüsü var.ben yine bebeğimle ilgili deneyimleri okuyup bilgilenerek aranızda olurum.

songulce17
canım bence alınganlık yapmışsın.olurmu öyle şey..lütfen, demircool asla böyle düşünecek birisi degıl..bır yanlış anlasılma olmus hepsi bu hepimiz olgun aklı başında kadınlarız..tabıkı sende katılabılrsin..degılmı arkadaslar..

hayır canım benim yazdıklarım alınganlık yaptığımdan felan değil.dediğim gibi ben pek aktif olamadığım için aranızda arkadaşların bu şekilde düşünmesi çok normal.katılmışım katılmamışım hiç sorun değil.ben sizlerin sayesinde çok şey öğrendim bebeğim hakkında.hepiniz gayet olgun ve bilgili annelersiniz.kesinlikle böyle artniyetli bişey düşünemem.sadece böyle bir konuyu görünce heveslendim bende.gerçek hayatta bu tür dostluk kuracağım çevrem olmadığı için burda şansımı deneyeyim dedim sanırım burdada beceremedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…