birbirimizi ömür boyu hatırlamak için :)

Bizimde hediyelerimiz geldi çok teşekkürederiz Emel cim ve Derin cim kesenize bereket .Ayaklarınıza ellerinize sağlık
rica ederim özlemciğim...daha iyilerine layıksınız....
güzel meleğime çok yakısmıs elbisesi...saglıklı iyi günlerde güle güle giyisin....
begendiyseniz ne mutlu bana....
bu arada biliyorsun almayı çok istediğim birsey vardı ama bulamadım....çok üzgünüm...ama yarın alısverişe cıkıyoruz tekrar bakıp bulmaya calısacagım...içimde kaldı...

Emelcim çok beğendim hediyelerini Derinciğime de çok yakışmış valla Özlem aynı bluzdan benimde var çook severek giyiyorum çok rahat helede altına kot babaet süper oluyo güle güle giyinin ana kız

emelcim çok güzel hediyeler seçmişsin...ellerine emeğine sağlık..özlem e de pek yakışmış bluzu..güle güle günlerde giysin inşallah...pek de formdayız özlem hanım maşallah:)

aminnnnn canımmm zemuszemus bir de buluşmayı başarabilsek yerimseniben

Aylin tek kelimeyle süper çok duygulandım ne kadar tatlısınız Süper çok değişik bir tulum ahhhhh ahhhhh ilerde büyür dr. olurda kayınvalidesinin romatizmalarını tedavi eder inşallahhhhhh.

anam siz dünür mü oldunuz??? kız benim haberim yok ya bu magazinsel gelişmelerden....benim oğlan mı kaldı bir tek eşsiz...biz de ilk çekilişteki arkdaşımız neslihan a talibiz süprizzzzz tabi rezzancım uygun görürse :teytey:

süpersiniz hanımlarrrrrrr
çok zevkli çok hoş şeyler olmuş bunlar
hepiniz güle güle kullanın
iyi günlerinizde inşallah

teşekkür ederim cnm fikrimi begenmene sevindim

emel ne zevkli kadınsın yahu özlem sende güle güle giy çok yakışmış buluzun.
tesekkür ederim hayatım...
Emelcim çok beğendim hediyelerini Derinciğime de çok yakışmış valla Özlem aynı bluzdan benimde var çook severek giyiyorum çok rahat helede altına kot babaet süper oluyo güle güle giyinin ana kız
saol canım...
emelcim çok güzel hediyeler seçmişsin...ellerine emeğine sağlık..özlem e de pek yakışmış bluzu..güle güle günlerde giysin inşallah...pek de formdayız özlem hanım maşallah:)
begendiğinize sevindim...cok saol...bu arada diyet nasıl gidiyor...kacıncı günün...benim 2.günüm....
canım ben istanbul avcılarda oturuyorum...burada berat giyim var...ordan aldım...begenmene sevindşm canım...

süpersiniz hanımlarrrrrrr
çok zevkli çok hoş şeyler olmuş bunlar
hepiniz güle güle kullanın
iyi günlerinizde inşallah
saol hayatım...

bebişcim ben yolladım, özeldende msj attım telini yaz diye bakarsan sevinirm

aaa aylincim nasıl kaçırırsın bu haberi,kerttik efeyle derini,feci aşıklar vallaopuyorumnanaktan

e hadi sizede hayırlısı neslihan hanım kızımız ne dicek bakalım:))

ayol kız evi naz evi ama biz ileri görüşlü insanlarız nesli ne derse o olur çınarın resmi ilk geldiğinde foto çekerken bırakmadı elinden :roflol: babası diyoki böle şeylere alıştırma kızımı kimseyle paylaşamıyo babası :roflol::roflol::roflol:ama nesli gönüllü gibikaydirigubbakcemile5

anammm oldu bu işşşş....kız ne derse o olur..kerttik gitti....

bebiş im çok teşekkür ederiz canım :1hug:hediyemiz az önce geldi çok beyendik aynı gelin gibi olcak kızım bu beyaz elbise içinde :kedi: şimdi irem uyuyor uyanınca üzerine giydirip öylede resmini gönderirim tekrar teşekkürler a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…