rica ederim özlemciğim...daha iyilerine layıksınız....
oy oyyy hepside harika,güle güle kullanın özlemcim.heleki bluz süper vallahi,durucum çok zevklisin şekerim
saol canım benim...begendiysen sanada alayım :)))a.s.
hepinize teşekkürler kızlar.
NESTLE canım inanki kolye hakkında söylediklerinden sonra kaç kat daha arttı değeri benim için.gerçektende çok anlamlı yolladıkların canım,yüreğine sağlık.
ya valla ne kadar güzel dostluklar kurduk burada,Allahıım daim etsin bu candan kardeşliğimizi hepimiizn
Nestle ellerine emeğine sağlık canım bady ye bayıldım ve kolyede çok anlamlı çok güzel düşünmüşün Efecim de güle güle giysin büyük adam olsun yerim seniii tosun tosbaaa
Aylin tek kelimeyle süper çok duygulandım ne kadar tatlısınız Süper çok değişik bir tulum ahhhhh ahhhhh ilerde büyür dr. olurda kayınvalidesinin romatizmalarını tedavi eder inşallahhhhhh.
Çok güzel bir topik olmuş,ben bile heyecanlandım kim kime çıkmış,ne almış die!
bu arada bu bluzdan Bursa da birinde görmüştüm ama soramadım yolda,nereden aldınız die,Duru24 nereden aldınız acaba ben de çok beğendim.??
tesekkür ederim hayatım...emel ne zevkli kadınsın yahu özlem sende güle güle giy çok yakışmış buluzun.
saol canım...Emelcim çok beğendim hediyelerini Derinciğime de çok yakışmış valla Özlem aynı bluzdan benimde var çook severek giyiyorum çok rahat helede altına kot babaet süper oluyo güle güle giyinin ana kız
begendiğinize sevindim...cok saol...bu arada diyet nasıl gidiyor...kacıncı günün...benim 2.günüm....emelcim çok güzel hediyeler seçmişsin...ellerine emeğine sağlık..özlem e de pek yakışmış bluzu..güle güle günlerde giysin inşallah...pek de formdayız özlem hanım maşallah:)
canım ben istanbul avcılarda oturuyorum...burada berat giyim var...ordan aldım...begenmene sevindşm canım...Çok güzel bir topik olmuş,ben bile heyecanlandım kim kime çıkmış,ne almış die!
bu arada bu bluzdan Bursa da birinde görmüştüm ama soramadım yolda,nereden aldınız die,Duru24 nereden aldınız acaba ben de çok beğendim.??
saol hayatım...süpersiniz hanımlarrrrrrr
çok zevkli çok hoş şeyler olmuş bunlar
hepiniz güle güle kullanın
iyi günlerinizde inşallah
anam siz dünür mü oldunuz??? kız benim haberim yok ya bu magazinsel gelişmelerden....benim oğlan mı kaldı bir tek eşsiz...biz de ilk çekilişteki arkdaşımız neslihan a talibiz süprizzzzz tabi rezzancım uygun görürse :teytey:
symslow canım hediyenizi bu gün kargoya verdim yarın veya ondan sonraki gün elinizde olurmuş :))
anam siz dünür mü oldunuz??? kız benim haberim yok ya bu magazinsel gelişmelerden....benim oğlan mı kaldı bir tek eşsiz...biz de ilk çekilişteki arkdaşımız neslihan a talibiz süprizzzzz tabi rezzancım uygun görürse :teytey:
ayol kız evi naz evi ama biz ileri görüşlü insanlarız nesli ne derse o olur çınarın resmi ilk geldiğinde foto çekerken bırakmadı elinden :roflol: babası diyoki böle şeylere alıştırma kızımı kimseyle paylaşamıyo babası :roflol::roflol::roflol:ama nesli gönüllü gibikaydirigubbakcemile5