birbirimizi ömür boyu hatırlamak için :)

ibsacım foto bekliyoruz :)))
bu arada bende eymen ve özlemciğimin hediyesini yolladım...umarım bepenirsiniz:)))
saglıklı günlerde güle güle kullanın.

ibsacım foto bekliyoruz :)))
bu arada bende eymen ve özlemciğimin hediyesini yolladım...umarım bepenirsiniz:)))
saglıklı günlerde güle güle kullanın.

canım emelcıgım bayramdan sonra fırsat bulur bulmaz eklıyecem..suan hala magzadayım ve muhtemel 23.00 bulur kapatmam..ve oglusumu cok ozledım ananesınde

rica ederim, inşaallah beğenmişsinizdir.

bedriyecıgım cok zevklısın cok tesekkurler...cok uzgunum bazen her yazıyı okuyamıyorum kacırmıs olabılırım senın bebegının cınsıyetı kızdı degıl mı hatta 2 kızın var bana bıraz sızden bahsede mısın hedıyenızı bılınclı almak ıstıyorum..

evet canım 2 kızım var.ablamız 5 yaşında.küçükte 20 şubat doğumlu. ayrıca hediyemizi beğenmenize sevindim:)

canım aldık hediyenizi çok beğendim çok güzeller teşekkür ediyoruz egeye çok yakışacak takımı bana gönderdiğin içinde teşekkürler fotoğrafı bayram sonra ekleyebiliriz öptük

çok sevindim beğendiğinize ikinizde güle güle iyi günlerde ve sağlıkla giyin inşallah resmini eklersen çok sevinirim hatta egeye giydiripte eklersen dahada sevinirim nasıl yakışacağını çok merak ediyorum erkek kıyafetlerinde çok ilgili olmadığımız için umarım yakışır minik egeye..

beg fatoş ancak fırsat bulabildim ege uyuyunca girebildim hemen çekip ekledim tekrardan teşekkür ediyoruz

canım resimler açılmıyor bendemi bir sorun var pc de acaba açılmıyormu bir bakabilirmisin deryacım sende açılıyormu resimler*

Biz aldık hediyemizi .Zuhal e teşekkürlerimizi ilettik. O da aldı ama 1 yaş almama rağmen küçük gelmiş çok üzüldüm. Bunu telafi edicem inşallah en kısa zamanda

evet öyle durumlar oluyor ne yazıkki bende çok heveslenmiştim ama benimkide küçük geldi bende giydiremedim ben özellikle küçük gelir yada içine bişeyler giydirir kullanır kışlık diye bebeklerimiz yaklaşık 10 aylık gibi olmasına rağmen 1 yaş aldım bir beden büyüğünü sorun çıkmadı ama bizimkide öylece duruyor kumrucum bu arada yiğitte ciciclerini güle güle kullansın resimlerini koyarsan daha iyi olur hatta.

Cicilerimizi sonunda ekleyebildim baya geç oldu ama kk sağolsun hep hata verdi neyse ekleyebildim ya çok sevindim:Saruboceq:
Emelcim çook beğendik hayatım teşekkür ederiz kesene bereket, Eymen' e hepsi tam oldu çok tatlı oldu teyzesi, benim cicim de çok güzel oldu üzerime, biraz daha zayıflarsam daha da güzel durcak inş.:sm_cool: Resimler de renkler biraz tuhaf çıktı sanırım akşam çektiğimden kaynaklandı çok güzel renkleri tekrar teşekkür ediyoruz Emelcim Derin' i ve seni cocomannn öpüyoruz:1hug:a.s.

Son düzenleme:
Rıca ederım canım ıyı,saĞlıklı gÜnlerde gıyın kuzumla ıkınız....beĞendıysenız ne mutlu bana....

çok teşekkür ederiz aldık.ben de pek giremedim o yüzden yazamadım.tekrar teşekkür ederiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…