birbirimizi ömür boyu hatırlamak için :)

1.duru_24
2.güleda
3.nisan84
4.s.ozozel
5.akvaryumm
6-emekbebek
7.demircool
8.cgdmabky
9-vidi
10.symslow( zuhal)

1.duru_24
2.güleda
3.nisan84
4.s.ozozel
5.akvaryumm
6-emekbebek
7.symslow( zuhal)

hadi buyur burdan yak,kız ozaman bu çekiliş yine katılmayanlar için olsunda herkes tatillere falan gidio artık tatil dönüşü hepizin olduğu bitane tekrarlayalım,siz yoksanız ahada bende oynamıom o zamanmafoldumben

serap teyzem ve ahmet kardeşim bana bu cicileri aldılar yuupppii çok güzeller.elimden alamadı annem :)

ayyy benim fıstığım yerim ben seni yaaa iyi günlerde giy bebegim benim siz begenince biz daha çok mutlu olduk....mektubumu bile koymuşsun güzelim çok hoşuma gitti tşk ederim inceliğin için öpüyoruz oğlumla sizi.....a.s.bende biraz sonra fotoğrafını çekip ekliycem oğluşum uyansın....:teytey::teytey:

canım benim çok tşk ederiz çok yakıştı oğluşuma valla küçük adam oldu ahmet erkinimden kaan beyede binlerce kez tşk ediyoruz..öpüyoruz ikinizide..hihoyyythihoyyyt
ayakkabılarımızada uydu takımımız yupyy:alkisalkisalkis

Kaan ın ve Ahmet Erkin in cicileri çok güzel güle güle giysinler
Serap ben senin bu oğluşuna hastayım valla çok sıcak gelio bana Maşallah

cok yakısmıs serapcımm güle güle eskisin cicileri
özlem bişe dicem ya su avatarı degiştir ya sanki baska biri gibi geliyo bana :S

Kaan ın ve Ahmet Erkin in cicileri çok güzel güle güle giysinler
Serap ben senin bu oğluşuna hastayım valla çok sıcak gelio bana Maşallah

tşk ederim canım benim sagolasın aynı anası sırnaşık şey çokta mütevaziyim dimi...tek başıma büyütüyorum anne yok kayınvalide yok Alllahıma sükürler olsun gerçekten çok uysal ve güleç bir oğlum var..yaramaz olsaydı tek başıma ne yapardım bilmiyorrum ama biliyorumki Allahım yardım ediyor inanın bırakacak biraz nefes alıyım diyebilecegim bir insanım bile yok yakınımda o yüzdende melek gibi bir bebeğe sahibim Allahım bozmasın inş...:a015:

ahmet erkinede cicileri pek yakışmış valla şeytan tüyü var serapcım senin bu bebişte 41 kere maaşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…