- 18 Haziran 2008
- 535
- 6
- 44
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tşk ederim canım benim sagolasın aynı anası sırnaşık şey çokta mütevaziyim dimi...tek başıma büyütüyorum anne yok kayınvalide yok Alllahıma sükürler olsun gerçekten çok uysal ve güleç bir oğlum var..yaramaz olsaydı tek başıma ne yapardım bilmiyorrum ama biliyorumki Allahım yardım ediyor inanın bırakacak biraz nefes alıyım diyebilecegim bir insanım bile yok yakınımda o yüzdende melek gibi bir bebeğe sahibim Allahım bozmasın inş...:a015:
nestle canım hediyeni dün sparişini verdim bu gün elinde olur her halde belki elindedir..
rica ederim canım eğlenceli oyunlar diliyorum size :)ŞıRıNCEK hayatım hediyeleriniz geldi...çok sevdi oğluşum...zaten oyuncak delisi oldu çıktı benim oğlan..parmak kuklalarımız makine de yıkadığım için bozulmuştu...çok makbule geçti ...tırtıl da çok şeker...çok teşekkür ederiz canım benim..bizimki de yarın ya da belki çarşamba eline ulaşmış olur hayatım...dün ptt kargo gelmedi..ben de bugün eşimle iş yerine gönderdim..yurtiçi kargoyla gelecek hayatım..inşallah sizde beğenirsiniz..bu arada ben resim ekleme özürlüyüm..nasıl yapılacağını bilemiyorum...rezzan bize playskool bıcır parmak kuklalar ve kraft titreşimli tırtıl göndermiş..merak edenler netten bakabilir..ya da sevabına eklemeyi öğretirseniz buraya da eklerim:))
rica ederim canım eğlenceli oyunlar diliyorum size :)
bu arada yüklemek için Bilder hochladen - abload.de bu siteye gir gözat tan resim seç sonra alttaki skalieren yazan resim boyutlarından 640x480 i tıkla abloadı tıkla yüklemeye başlayacak sonra çıkan ekrandaalttan ikinciyi kopyala (direkt... yazanı yani) sonra buraya mesajını yazdığın yere yapıştır bu kadar canım..
bu arada biz yarın izmire gidiyoruz kargo yarın gelirse beni bulamaz sabah doktora sonrada biletimizi alıp izmire gidicez kaçta bineriz bilmiyorum canım gelip geri dönmesin sana izmirin adresinimi versem napsam aylincim
evet hülyacım bende öyle düşündüm alıp gideriz izmire artıkkızlar bugün verdiyseniz kargoya yarın gelir,şirincek sen sabah kargoyu ara adını bırak eve getirmesinler kendiniz yola çıkmadan kargodan alın böylelikle zaman kaybınız olmaz
kızlar bugün verdiyseniz kargoya yarın gelir,şirincek sen sabah kargoyu ara adını bırak eve getirmesinler kendiniz yola çıkmadan kargodan alın böylelikle zaman kaybınız olmaz