birbirimizi ömür boyu hatırlamak için :)

KIZLAR İKİNCİ ÇEKİLİŞ DÜZENLENECEK GİREMEYEN ARKADAŞLAR İÇİN
İKİNCİ ÇEWKİLİŞ GÖREVİNİDE BEN ÜSTELENİYİM HEM GİRMEYEN HEMDE YENİDEN GİRMEK İSTEYEN ARKADAŞLAR BUYRUN
BEN İKİNCİSİNEDE VARIM
İSİMLERİNİZİ KENDİNİZ EKLEYİN KIZLAR UNUTABİLİRİZ ÇÜNKÜ
SON GÜNDE 1 HAFTA SONRA YANİ
21 HAZİRAN PAZAR OLSUN UMARIM O GÜNE KADAR HERKEZ GÖRÜR

1.duru_24
2.güleda
3.nisan84
4.s.ozozel
5.akvaryumm
6-emekbebek

ayyy bende mi girsem kızzzz bayılıyorum hediye alıp vermeye dur bakayım düşüneyim biraz .Bu arada Yeliz canım bu kişilerin özellerine mesaj gönderirsen daha garanti olur belki görmezler falan

ewet canım göndercem özel mesaj herkez bir toparlansın
ben henüz hediyemi alamadım ama benimde hoşuma gitti
gir bencede bir kere daha yapalım ayrıca karışık yapalım
karışık yapmayıda birlikte çekelim bir sen bir ben çekiyim hemen yazalım hatta
ama bu sefer başka orjinalliklerde düşünelim
ben düşüniyim mesela
arkadaşlarda fikirler katsın
hem daha çokkkkkkk olalım

evet kızlar karısık olsun bu defa bi de böyle deniyelim
ay özlem katıl katılll
1.duru_24
2.güleda
3.nisan84
4.s.ozozel
5.akvaryumm
6-emekbebek
7.demircool
8.cgdmabky

evet kızlar karısık olsun bu defa bi de böyle deniyelim
ay özlem katıl katılll
1.duru_24
2.güleda
3.nisan84
4.s.ozozel
5.akvaryumm
6-emekbebek
7.demircool

arkadaslar selmacım cnm bnm benı dusunmus yazmıs ama benım ne zamn gıdıcem bellı dııl annmlere orda nette yok takıp edemem ben bu sefer katılmım ya sora uzulurum kuzenım gelıcek anıden gelebılırlerde bellı dııl ordan katılmam ımkansız olur :a015:

bende bende bende istioomm
1.duru_24
2.güleda
3.nisan84
4.s.ozozel
5.akvaryumm
6-emekbebek
7.demircool
8.cgdmabky
9.Vidi

çiğdem kız nolcek katıl tlfla falan haber veririz ayol,silmedim o yüzden adını sen bi düşün bakem

serap canım hediyeleriniz geldi.hediyelereniz diyorum çünkü çok göndermişsin hayatım.utandım vallahi :) mektubun içinde çok teşekkür ederim hayatım.çok incesin.vallahi benim aklıma hiç. böle şeyler gelmedi.şimdi aklıma geldi canım,keşke kaanın şekerlerinden gönderseydim die.ama unuttum canım kusura bakma.mektubunuzu saklıcaz hayatım,kaana yazılan notların arasında yerini aldı bile.akşam fotolarını çekerim kızlar hepiniz görürsünüz....öpüyorum hepinizi....

ne demek hayatım yaa lafı bile olmaz güle güle giysin inş umarım hoşuna gitmiştir ömür boyu birbirimizi unutmamamız dileğiyle öpüyorum yeni cicileriyle kaanımı ve seni....a.s.:enbuyukkk:

ben geldim kızlar nasılsınız bu sefer kaçırmıcam inş takip ediyorum banada mesaj atarsınız şimdiden çok heycanlandım

bende bende bende istioomm
1.duru_24
2.güleda
3.nisan84
4.s.ozozel
5.akvaryumm
6-emekbebek
7.demircool
8.cgdmabky
9.Vidi

çiğdem kız nolcek katıl tlfla falan haber veririz ayol,silmedim o yüzden adını sen bi düşün bakem

cnm ben hıc bulasmım bu sfer bı aksılık olur dıdo benı zaten cok zorluo ozleme gonderene kadar akla karayı sectım anca pazartesı verıcem ordada hıcbıyerı bılmıorum mahcup olmak ıstemem
bnmde fıkrım bunu geleneksel hale getırmek bayramlarda yılbasında olabılır bırbırımızı hatırlamak ıcın tekrarlıyalım cok guzel olur ara ara yapalım geneea.s.

tımam o zaman canom,ama fikir iyi.bize kutlancak günmü yok mesela ilk dişler çıktımı bi kutlama yaparız,sonra dediğin gibi bayramlar gelio,bayramlardan sonra yaş günlerimiz gelio,ooooo çok var çok

1.duru_24
2.güleda
3.nisan84
4.s.ozozel
5.akvaryumm
6-emekbebek
7.demircool
8.cgdmabky
9.symslow( zuhal)

cnm ben hıc bulasmım bu sfer bı aksılık olur dıdo benı zaten cok zorluo ozleme gonderene kadar akla karayı sectım anca pazartesı verıcem ordada hıcbıyerı bılmıorum mahcup olmak ıstemem
bnmde fıkrım bunu geleneksel hale getırmek bayramlarda yılbasında olabılır bırbırımızı hatırlamak ıcın tekrarlıyalım cok guzel olur ara ara yapalım geneea.s.

yaaaaaaaaaaaa çido cıkma lütfen nolurrr.bak ikimizin fikri bu sensiz tadı cıkmaz
eger ki kesin cıkıcam diyorsan bende çıkarım:a015: içime sinmez bak:a015:

X