birbirimizi ömür boyu hatırlamak için :)

:1hug: maşallah cnmm aynı bende senin urumundayım tek basıma büyütüyorum berrumuu anne yok kaynana yok olmasında zaten o eksik kalsın kötükedihüso
ve memnunum böyle ben.istediğim gibi yetiştiriyorum hem de dedigin gibi uysal ve güleç bir kızım var cok şükür

Esencıgım hedıyen geldı erdem ve ben cok tesekkur edıyoruz fotografını eklemek ısterdım ama nasıl yapılacaguını bılmıyorum

ibşacım imageshack sitesine gir browse den resmi sec sonra aşada resim boyutu ayarı var 640 ayarla kenarındaki kutuyu işaretle kaydet sonra cıkan linklerden url ile baslayanını yapıstır buraya
nişallah yaparsın

nestle canım hediyeni dün sparişini verdim bu gün elinde olur her halde belki elindedir..

bizim aldımız hediye ulaşmış amaaaaaaaaa derya deniz henüz resmini koymadı
o da hediyesini geçen hafta kargoya vermiş daha elimize geçmedi
bende sabırsızlanıyorum resim koymak için halbuki.

dilekçim hediyeniz bu akşam geldi ama oğluş uyuduğundan resim yarına kaldı canım
bayıldık valla çok teşekkür ederiz

bugün hediye alan alana bende nilocan yani nilayın hediyesini aldım bayıldım bayıldım
kayınvalideydim giydiremedim oğluşa şimdide uyuyor
artık yarın çeker ekleriz bizde
çokkkkkkkkkkk teşekkürler nilaycım

Çiğdemmmmmmm hedayelerimiz geldi şimdi çoook teşekkür ederiz çok beğendim akşama resimlerle gösteririm artık şekerim benimkide gelmiştir heralde

ŞıRıNCEK hayatım hediyeleriniz geldi...çok sevdi oğluşum...zaten oyuncak delisi oldu çıktı benim oğlan..parmak kuklalarımız makine de yıkadığım için bozulmuştu...çok makbule geçti ...tırtıl da çok şeker...çok teşekkür ederiz canım benim..bizimki de yarın ya da belki çarşamba eline ulaşmış olur hayatım...dün ptt kargo gelmedi..ben de bugün eşimle iş yerine gönderdim..yurtiçi kargoyla gelecek hayatım..inşallah sizde beğenirsiniz..bu arada ben resim ekleme özürlüyüm..nasıl yapılacağını bilemiyorum...rezzan bize playskool bıcır parmak kuklalar ve kraft titreşimli tırtıl göndermiş..merak edenler netten bakabilir..ya da sevabına eklemeyi öğretirseniz buraya da eklerim:))

rica ederim canım eğlenceli oyunlar diliyorum size :)
bu arada yüklemek için Bilder hochladen - abload.de bu siteye gir gözat tan resim seç sonra alttaki skalieren yazan resim boyutlarından 640x480 i tıkla abloadı tıkla yüklemeye başlayacak sonra çıkan ekrandaalttan ikinciyi kopyala (direkt... yazanı yani) sonra buraya mesajını yazdığın yere yapıştır bu kadar canım..

bu arada biz yarın izmire gidiyoruz kargo yarın gelirse beni bulamaz sabah doktora sonrada biletimizi alıp izmire gidicez kaçta bineriz bilmiyorum canım gelip geri dönmesin sana izmirin adresinimi versem napsam aylincim

Son düzenleme:

canım eşim vermiş kargoya...ne zaman dönersiniz izmir den?? 3-4 gün bekletiyorlar kargoyu gerekirse..ama daha uzun sürecekse ver sen istersen adresi...bir deneyelim şansımızı..bakalım yapabilecek miyiz??

kızlar bugün verdiyseniz kargoya yarın gelir,şirincek sen sabah kargoyu ara adını bırak eve getirmesinler kendiniz yola çıkmadan kargodan alın böylelikle zaman kaybınız olmaz

kızlar bugün verdiyseniz kargoya yarın gelir,şirincek sen sabah kargoyu ara adını bırak eve getirmesinler kendiniz yola çıkmadan kargodan alın böylelikle zaman kaybınız olmaz
evet hülyacım bende öyle düşündüm alıp gideriz izmire artık

vay be
organizasyon insanı :))
nasıl da çözümleyivermiş hemen :))
aferin kız hülya

ya ben de dileğin gönderdiği cicilerin resimlerini çekecektim bugün ama sular kesilecek diye gelir gelmez yıkadım
kurursa ancak
çok güzeller izmire giderken yanımızda götürelim dedim de :))

hatta çabuk kurusun diye gidip gelip ütülüyorum P

dilekçim hediyen geldi çok teşekkür ederim canım çok incesin duru uyandığıo gbi ciilerimizi giyip resmi çekip ekliyoruz

burcu canım beğendiğinize sevindim diyarbakırdan en iyi hediye bakır olacağını düşündüm inçallah iyi günlerde kullanırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…