evet kızlar karısık olsun bu defa bi de böyle deniyelim
ay özlem katıl katılll
1.duru_24
2.güleda
3.nisan84
4.s.ozozel
5.akvaryumm
6-emekbebek
7.demircool
8.cgdmabky
evet kızlar karısık olsun bu defa bi de böyle deniyelim
ay özlem katıl katılll
1.duru_24
2.güleda
3.nisan84
4.s.ozozel
5.akvaryumm
6-emekbebek
7.demircool
arkadaslar selmacım cnm bnm benı dusunmus yazmıs ama benım ne zamn gıdıcem bellı dııl annmlere orda nette yok takıp edemem ben bu sefer katılmım ya sora uzulurum kuzenım gelıcek anıden gelebılırlerde bellı dııl ordan katılmam ımkansız olur :a015:
serap canım hediyeleriniz geldi.hediyelereniz diyorum çünkü çok göndermişsin hayatım.utandım vallahi :) mektubun içinde çok teşekkür ederim hayatım.çok incesin.vallahi benim aklıma hiç. böle şeyler gelmedi.şimdi aklıma geldi canım,keşke kaanın şekerlerinden gönderseydim die.ama unuttum canım kusura bakma.mektubunuzu saklıcaz hayatım,kaana yazılan notların arasında yerini aldı bile.akşam fotolarını çekerim kızlar hepiniz görürsünüz....öpüyorum hepinizi....
bende bende bende istioomm
1.duru_24
2.güleda
3.nisan84
4.s.ozozel
5.akvaryumm
6-emekbebek
7.demircool
8.cgdmabky
9.Vidi
çiğdem kız nolcek katıl tlfla falan haber veririz ayol,silmedim o yüzden adını sen bi düşün bakem
9.symslow (zuhal)evet kızlar karısık olsun bu defa bi de böyle deniyelim
ay özlem katıl katılll
1.duru_24
2.güleda
3.nisan84
4.s.ozozel
5.akvaryumm
6-emekbebek
7.demircool
8.cgdmabky
cnm ben hıc bulasmım bu sfer bı aksılık olur dıdo benı zaten cok zorluo ozleme gonderene kadar akla karayı sectım anca pazartesı verıcem ordada hıcbıyerı bılmıorum mahcup olmak ıstemem
bnmde fıkrım bunu geleneksel hale getırmek bayramlarda yılbasında olabılır bırbırımızı hatırlamak ıcın tekrarlıyalım cok guzel olur ara ara yapalım geneea.s.