birbirimizi ömür boyu hatırlamak için :)

kızlar sonunda bizde alabildik hediyemizi şimdi sıra göndermeye geldi.chatlak(serap) arkadaşımızın minik oğluşuna gidecek hediyemiz.inşallah beğenirler :)

evet özlemcim bizim hediyemizde hazır gönderelim artık sabırsızlanıyorum valla inş sizde begenirsiniz hediyemizi....:))

anacım benim sesimi duyan yokmu beni kimle eşlediniz nası eşleşiyonuz bi anlatın be e bende VARIM dedim ya alla alla kendimi yırttın kaç gündür

kızlar yoğunluktan giremiyorum ben kime hediye alıcam
çekildimi kuralar 2.si
özlemcim ben kimle eşleşirsem bana mail at cnm ya okuyamıyorum

özlemcim maşallah derinciğime çok yakışmış
güle güle giysin
aybükecim senin de aklına ve emeğine sağlık

bebıslerımızın hepsının hedıyelerı cok gusel bayıldım en sona bıs kalıcaz ozlemle galıba kocamın ıslerı dıdonun huysuzlugu bıde buna sıkcaklar eklenınce uzadıkca uzadı ebn artık almak ıstıyom hedıyemıı
kargo gelınce heycanlanmak ıstıyommm

Çiğddemcim ben de çok sabırsızlanıom da artık en geç haftasonu hallederiz haftaya da biz koyar gösteririz kızz

bizde varız kızlar asiye tatilde dönünce göndericez hediyeleri ama ben daha ne alıcağıma karar vermedim (

serap canım hediyenizi gönderdim hayatım.yarın öğleden sonra elinize geçermiş canımcım.güle güle kullansın oğluşun canım.öpüyorum sizi.

bizde nilayla eşleşmiştik benim hediyem gitmiş aöma evde yokmuş alamamış bugün alacaktı
oda pazartesi yollamış ama hala ulaşmadı bana

canım benim hediyemiz geldi biraz önce kaanımıza ve sana çok tşk ediyoruz çok begendik yarın resmini çekip ekliycem buraya öpüyorum sizi....a.s.a.s.

arkadaşlar 2. çekiliş ne zaman olcak biz bu akşam evimize dönücez bu kadar sık aranıza katılamıcam için geç öğrenebilirim sonuçları

nisancım bilmiyorum.bakalım isteyenler 2. defa katılabilirler.
istersen sana no mu veriyim.sana cıkanı filan haber veriyim

serap canım hediyeleriniz geldi.hediyelereniz diyorum çünkü çok göndermişsin hayatım.utandım vallahi :) mektubun içinde çok teşekkür ederim hayatım.çok incesin.vallahi benim aklıma hiç. böle şeyler gelmedi.şimdi aklıma geldi canım,keşke kaanın şekerlerinden gönderseydim die.ama unuttum canım kusura bakma.mektubunuzu saklıcaz hayatım,kaana yazılan notların arasında yerini aldı bile.akşam fotolarını çekerim kızlar hepiniz görürsünüz....öpüyorum hepinizi....

2,çekiliş ne zaman.......hadi ya benimle eşleşmek isteyen yokmuuuuuuuuuuu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…