birbirimizi ömür boyu hatırlamak için :)

biz de aldık hediyemizi.teşekkür ediyoruz.beğenmenize sevindim güle güle giysin.ayrıca notunuz içinde teşekkürler.

böyle birşeye vesile olan demircool ve çiğdem arkadaşımıza da teşekkür ediyoruzzzzzzzzzzzz.

dileeeek neva ne güzel olmuşşş yerim ben onun yanaklarını, hedaaaaayeesi de çok tatlı sevimli ayucuk şekeriimmm benim

nevaa çok güzel hedayen canım,kutluoz çınarı çok güzel seçmiş:)

Nevaaaaaa gelin bizede birlikte oynayalım çok güzelllll kızzzzz zemuszemusÇınarada kocamannnn alkisalkisalkis

teşekkür ederiz teyzeleri bizdende Çınar2a kocaman bir :1hug: :kedi:

Bizimde hediyelerimiz ulaştı elimize çok teşekkür ederiz Aybüke cim ne kadar zahmetler etmişsiniz .Piller sarjda dolsun çekip koyucaz resimlerini .

kızlar güle güle kullanın hediyelerinizi.bende resmini koyucam ama bizim net yok baskasından giriyorum haliyle kopuyor hep

Annecim bunu bana Çınar mı göndermiş?????

Ayyyyyy çok sevdim ben köpeğimiiiiiiiiiiii, çok teşekkür ederiz Sibel teyzemmmm ve Çınar abiiiiii

canımm bu bebişler herşeyin en iyisine layıklar
şu yüzündeki gülümsemeyi gördüm ya
çok mutlu oldum
güle güle oynayın

bizim hediyemizi bebiş almıştı..tekrardan teşekkür ediyoruz..kızım bu yaşta gelin oldu teyzeleri..damatlar sıraya girsin:)

gelinliğin tülleri çok hoşuna gitti:)

bizim gelin biraz çılgın:)poposu açılmış:)

ay bu gelini gören damat adayları sıraya girmez mi :))
çok güzel bir küçük hanım olmuşsun sen kuzuummm

canım bnim ya nasılda yakışmış gelinlikler öyle,Allahım tüm sevdiklerine gerçek gelinlği giydiği zamanlarıda göstersin inşallah

kızzz sen gelınmı oldunn masallah ne kadarda yakısmıs beyazlarr annesı duygulanmazmı ınsan bu guzellık karsısında nede olsa altında senın ımzan varrrrr :)))

ayy hediyeler gelmeye başlamışdelikafadulden
hepsinin hediyeleri birbirinden güzel güle güle kullansın minnoşlarım.opuyorumnanaktan
bende en kısa zamnda göndermek istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…