birbirimizi ömür boyu hatırlamak için :)

Esencencıgım adresımı yazdım senınkını cok acıl beklıyorum hedıyen hazır

Şafakcım canım ben mesajını özelden yeni okudum bende hediyemi aldım yarın yollarım canım..öptüm iyi günlerde kullansın Erdem bebişimiz :)hihoyyyt

oh nihayet kızlar net geldi
neva kız ayışını gülü gülü kullan
maşallah topikimizin gelinine de pek yakısmıs gelinlik allah nazarlardan saklasın

Hediyeleriniz çok güzel güle güle kullanın. Biz gönderemedik daha Çiğdem de ben de tembeliz belli oldu

bana sen neden resim koymadın diyebilirsiniz haklısınız ama net yoktu bikac gündür ama yarın filan koyarıım artık

AYBÜKE sana not bırakayım sabah bakarsın canım misafirler geldi bu gece resmi ekleyemedim yarın ilk iş olarak ekliyorum ok kızma sakın lütfen

Üzerindeki elbiseye o kadar büyük emek verilmiş ki herkes seferber olmuş .Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyoruz Annene komşu teyzenize tabii ki sana .ellerinize emeğeinize sağlık .Her ikisinide çok beğendik canım teşekkürler .

Elbiseniz çok cici kim yapmış onu hazır gibi duruyo valla Derin hanıma da çok yakışır valla

Aybuke emeğinize sağlık becerikli karılarrr maşallah
Ben ewdeki kırlentleri bile yıkadığımda dikme işini kocişe veriom pek beceriksizimmm

ayyy çok yakışmış tatlıma yaaaaa, yerim ben onuu, güle güle giysin, nasıl süprizi beğendiniz mi kızlaaarr

ayyy çok yakışmış tatlıma yaaaaa, yerim ben onuu, güle güle giysin, nasıl süprizi beğendiniz mi kızlaaarr

kötükedihüso okader dil döktüm sülee diye ama sülemedin
ahanda burda gürdüm :lepi:
cok begendimmmmmmmmmmmmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
vereliniortak elleri dert görmesin

Yok canım üzerindekini Aybüke ,Annesi ve komşuları ortak dikmişler.Pembe olan hazır .teşekküer ederiz

komşumuz dikmediii kıızzz o sadece makinesini verdi sağolsuunnn, annem dikti büyük ölçüde yorulduğu, gözünün görmediği yerlerde ben aldım da ben diktim:gitme:

kızlar sonunda bizde alabildik hediyemizi şimdi sıra göndermeye geldi.chatlak(serap) arkadaşımızın minik oğluşuna gidecek hediyemiz.inşallah beğenirler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…