BİRBİRİMİZİ MOTİVE EDEREK ZAYIFLAMA :)

Hayırlı geceler kuzum dedgmı unutma bak yarın burda yedıklerınızı tek tek görcez dıkkat et boL bol su ıcmeyı unutmayın yarın görüşürüz öpüyrm sizi

gunaydın
sabah tartım; 73,4
saat 8 de kahvaltım 2 dilim light ekmeğe kaşarlı tost 4 zeytin 1 bardak cay
saat 10 gibi1 fincan filtre kahve

Kızlarrrr günaydınnnn.. Bugün tartı günümüz sabah aç karnına tartıldım 52.5 çıktı bunuda günde 1.5 tl su içmeme her yemekden once nane ve dereotu yememe ve yemekden sonra yarım greyfurt yemeye baglıyorum... Şimdi sıra geldi sabah kahvaltısında neler yediğime.. Sabah uyanır uyanmaz iki bardak su içtim ardından güzelce bir sade türk kahvesi içtim sofraya oturmadan on bes dakika öncede dereotu ve üzerine bir bardak su içtim... Kahvaltıda bir kibrit kutusu yagsız beyaz peynir yedim yörsandı sanırım kızlar süper tadı var hiç light gibi değil normal beyaz peynir gibi neyse domates salata yeşillik bir adet zeytin ve portakal greyfurt suyunu karıştırıp içtim elimde sıktım kesinlikde marketten dışardan alma değil ve bir adette çavdar ekmegi yedim :) yani: bir kibrt kutusu light peynir bir zeytin bir çavdar ekmegi domates salata yeşillik ve portakl greyfurt suyu karışımı içtim :)

Kızlar hangimizin kaç kilo olduğu önemli değil burda önemli olan hedefimize ulaşmakkkk sürekli hedeflerimizi dile getirelim hedefffim benim 47

Fsng kuzucum tebrikler çok güzel bir kahvaltı yapmssn ama kaşarda çooook kalori var onun yerine beyaz peynir denesen hem daha az kalori alırsın hem de aynı lezetti yakalıyabilirsin gibime geliyor :)

Kızlar öğlen oldu canım bişey istemedi şimdi sade bir türk kahvesi içicem tabi bol bol da su tüketmeyi unutmuyorum :)

Akşam yemegini ben erken yapıyorum dört bes gibi bir kase ıspanak bir kase yogurt ve bir büyük kase yagsız salata yedim üzerine türk kahvesi içtim :)

Aradan on bes dakika geçincede yarım greyfurtum vardı onu yedim yemegın üstüne türk kahvesi ve greyfurt sindirime yardıcı oluyor hazmı kolaylaştırıyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…