BİRBİRİMİZİ MOTİVE EDEREK ZAYIFLAMA :)

Kubra_95

Üye
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2014
40
6
Arkadaslar merhaba kilolarimizla basimiz dertte ve bir türlü azim edip sonuna kadar gidemiyor muyuz iste firsat birbirimizi motive edeeerek zayifliycazzzzzzz insAllahhhhh peki bu nasil olcak her gun yediklerimizi yazicaz yanlis bir sey görürsek birbirimizi uyaricaz onceden yapip faydasini gördügümüz yöntemleri paylaşicaz ve birlikde bir gün belirliycez o gün tarti gunumuz olucak kacamak yapicagimiz zaman hemen buraya girip sunu yemek istiyorum diye yazicaz ve digerleride ellerindeen geldigince engel olucak ve sonunda mi zafer bizim olcak insAllah zayifliycazzzzzzz :) şimdi kimlerrr benimle birlikde bu yola çikiyor :)

ne yapılacak nasıl olacak ? benım ıtıcı guce ıhtıyacım var bıraz baslasam devamı gelecek iş baslamakta

ilk gunler biraz destege ihtiyacım var sonrasında ben sız eguc verırım
yarın ne yapalım ozaman tartı gunumuzmu napıcaz planlayalım o halde,

Kızlar o zaman yarın tartı günümüz olsun :) sabahdan berber kalkalım çalşyor musunuz? Evde misiniz ??? Ben açıköğretim okuyorum Evdeym :)

ilk gunler biraz destege ihtiyacım var sonrasında ben sız eguc verırım
yarın ne yapalım ozaman tartı gunumuzmu napıcaz planlayalım o halde,
Aynenn..
Sizin boylar, kilolar kaç kızlar???
Cumartesileri tartılıyorum ben ama, si ne derseniz ona uyarım...
Şu an diyetisyen kontrolündeyim ama savsatmaya başladım

Kizlar benim boyum 1.59 kilomda 53boyum kisa oldugu icin cooook kilolu duruyorum size zayif gelebilir ama bildiginiz felaketim gorseniz cok kilolu duruyorum birde kemiklerim kalin

Kizlar benim boyum 1.59 kilomda 53boyum kisa oldugu icin cooook kilolu duruyorum size zayif gelebilir ama bildiginiz felaketim gorseniz cok kilolu duruyorum birde kemiklerim kalin
Kübracım ne zayıflaması canım çok zayıfsın sennnn

bende calısıyorum boy 168 kılo 72-73 gıbı benım de 2 asamalı hedefımvar once 65 ı gormek sonra 60 ta sabıtlemek
gecen yıl 62 falandım 20104 mayısa kadar dıyetle 7 kılo verıp 65 olmustum mayısta bır saldım kendımı 3-4 ay kılo almadım ama sonrasındanasıl geldı kılolar anlamadım bıle ve yemeye son hız devam edıyorum cok acıııı(((((((((soyle bı duysusal ruhsal motıvasyonumu yakalasam kendımı guclu hıssetsem spor beslenme hallederım de o start dugmesını bulamadım hala acaba ılk 2-3 gun dukanda kı gıbı proteın agırlıklı beslenıp sonra sebze proteın daha dengleıye gecıs mı yapsam kararsızım

ohuuuuu bu ne ya kılolumusun sen bak yazım kılomu

Kizlar o zaman cuma gunleri tarti gunumuz sabahdan itibaren basliyoruz saat saat gun gun yediklerimizi yazicaz kaçamak yok kesinlikle canin bir sey mi istedi hemen yaziyoruz buraya ve vazgeciriyoruz birbirimizi burda arkadas abla kardes gibi olcaz dertlerimizi paylascaz ayni zamanda hem de kilo verdircez birbirimize desteklerimizle bu arada ahhh neslihalim keske dedigin gibi olsa :'( benim ablam dogum yapti 53 kilo simdi gerisini sen dusun ben gercekten zayif degilim gobek heleeeee basenn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…