Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kizlar yemekd3n once bir avuc kuru nane ve yarim cay kasigi limon tuzu bunu cignemeden suyla yutuyoruz daha sonra yemekden on bes dakika oncede dereotunu iyice cigneyip yuttukdan sonra uzerine bir iki bardak su iciyoruz en son da ben bol bol greyfurt yiyorum ozellikle her yemekden sonra yarim greyfurt
Bide gece yatmadan once yarim saat once uc corba kasigi yagsiz yagli fark etmiyor yogurt icine cay kasigi ful biber yarim limin ve ben biraz da nane ekliyorum yarim saat dedim ama bazen bunu ben bir iki saat once yiyorum bu da gobek yaglari icin
Artik biz kilolu degil fit olcaz yaza dusunsenize incecik girdiginizi herkes bildigi yontemi yazsin kuzucuklarim bide hedefleri aliyim ben 47 istiyorum :'(
alkol yaglanma yapıyor bılıyorum ama arada tuketiyorum ben yalnız o limontuzu senın mıdeyı mahvetmesın canım ya dıkkat et onun yerıne ılık lımonlu yada sırkelı su ıcıversen diyorum neslihalim arkadasım bu yolun yolcuyuz artık ne verırsek kardır :)
Süper kuzum :) başarırsın ben inanyrm bize inanayrm :) sabah kahvaltmzda ben genelde çavdar ekmegı light beyaz peynır uc zeytın greyfurt suyu domats salata ve yeşıllık kullanyrm tabıkı uyanır uyanmaz ıkı bardak su ve turk kahvesı ıcıyrm metoblzmamı hızlandryor benm hayatmda şeker tuz yok un yok diyemyrm ama oldugunca azltmya çalşyrm ah su tatlılar hamur işleri olmasa
ya sen supersın valla bende oyle olabılsem keske olamadıgım ıcın bu kılodayım sanırım sabah 7 de kalk hazırlan cık mık derken oyle evde kahvemı ıceyım yesıllıgımıde yıyeyım olmuyor maalesef cok ısterdım ama genelde 1 tost kepek yada cavdara yapılmıs yanında garıban cay
simdi sabah tartı yapıyoruz yarın aksama da saat saat yedıklerımızı yazıcaz dımı odevımı bıleyım de kendımı ayarlıyayımm bakalım ha gayret basladım dıyım ozaman
Kuzum yarın yarım saatlık uykundan fedakarlık et yenı bir sayfa aç sadece 8 kılonu verene kadar altı otuzda kalk yarım saatte mısssss gıbı kahvaltını yap bak bakalım neler olcak gün içinde bir degişklik yapmaya var mısın ?