BİRBİRİMİZİ MOTİVE EDEREK ZAYIFLAMA :)

Kizlar o zaman hazir olur size istah kesicek iki formul soyluyorummmmmm ben de uyguluyorum hatta uc formul

hadı bakalım hayırlısıyla basladık dıyelım :)
alkol alan varmı aranızda?

Kizlar yemekd3n once bir avuc kuru nane ve yarim cay kasigi limon tuzu bunu cignemeden suyla yutuyoruz daha sonra yemekden on bes dakika oncede dereotunu iyice cigneyip yuttukdan sonra uzerine bir iki bardak su iciyoruz en son da ben bol bol greyfurt yiyorum ozellikle her yemekden sonra yarim greyfurt

Bide gece yatmadan once yarim saat once uc corba kasigi yagsiz yagli fark etmiyor yogurt icine cay kasigi ful biber yarim limin ve ben biraz da nane ekliyorum yarim saat dedim ama bazen bunu ben bir iki saat once yiyorum bu da gobek yaglari icin

Artik biz kilolu degil fit olcaz yaza dusunsenize incecik girdiginizi herkes bildigi yontemi yazsin kuzucuklarim bide hedefleri aliyim ben 47 istiyorum :'(

alkol yaglanma yapıyor bılıyorum ama arada tuketiyorum ben yalnız o limontuzu senın mıdeyı mahvetmesın canım ya dıkkat et onun yerıne ılık lımonlu yada sırkelı su ıcıversen diyorum
neslihalim neslihalim arkadasım bu yolun yolcuyuz artık ne verırsek kardır :)

Kubra_95 Kubra_95 8 kılo hedefım var ama yanlıs yere yapıstırdım :) ben epey uzak kalmısım forumdan unutmusum nereye yapıstıracagımı

ben istanbul ve nıckımı değiştirdim artık heryere 8 yapıstırıcam valla :)

Süper kuzum :) başarırsın ben inanyrm bize inanayrm :) sabah kahvaltmzda ben genelde çavdar ekmegı light beyaz peynır uc zeytın greyfurt suyu domats salata ve yeşıllık kullanyrm tabıkı uyanır uyanmaz ıkı bardak su ve turk kahvesı ıcıyrm metoblzmamı hızlandryor benm hayatmda şeker tuz yok un yok diyemyrm ama oldugunca azltmya çalşyrm ah su tatlılar hamur işleri olmasa :KK43:

ya sen supersın valla
bende oyle olabılsem keske
olamadıgım ıcın bu kılodayım sanırım
sabah 7 de kalk hazırlan cık mık derken oyle evde kahvemı ıceyım yesıllıgımıde yıyeyım olmuyor maalesef cok ısterdım ama
genelde 1 tost kepek yada cavdara yapılmıs yanında garıban cay

simdi sabah tartı yapıyoruz yarın aksama da saat saat yedıklerımızı yazıcaz dımı odevımı bıleyım de :110:
kendımı ayarlıyayımm bakalım ha gayret basladım dıyım ozaman :KK9:

Kuzum yarın yarım saatlık uykundan fedakarlık et yenı bir sayfa aç sadece 8 kılonu verene kadar altı otuzda kalk yarım saatte mısssss gıbı kahvaltını yap bak bakalım neler olcak gün içinde bir degişklik yapmaya var mısın ?

X