Birazdan evi terk edeceğim...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Queenkingg

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2017
290
380
Bundan bi kaç ay önce açtığım konuda eşimle anlamsızca kavga etmemizi eşimin evi terk edip iki gün gelmemesini bu süreçte kv kp in bana destek olduğunu ama daha sonra benim hakkımda eşimi doldurduklarını olur olmadık şeyler söylediklerini yazmıştım. Benim yanımda gibi gözüküp içten içe bizi ayırmaya çalıştıklarını. Bir çok kişi kızdı bir çok kişi eşimi bazıları kv gili haksız buldu.
Eşim daha sonra iki gun gelmemesinin sebebinin babası olduğunu gelirse kacga cıkmasından korktugu için gelmediğini söylemiş hatasını anlamıştı.

Biz bu süreç içinde aynı binada oturmamak için yana yakıla ev aradık kiralık. Fakat ciddi anlamda bulamadık , bulduklarımız hep satılıktı ve bizim elimizdeki para ev fiyatlarına yetmiyordu ekonomi malumunuz. Bulana kadar oturalım elbet havalar ısınınca yeni daireler bitince kiralık cıkar dedik. Bu süreçte asla kv gille görüşmedik eşim o gunden sonra bir daga onlarla hiç konuşmadı.
Gel zaman git zaman bizim aramızdaki soğukluk gözle görülür olmaya başladı. Çok mutlu anlaşan bi çiftken bir anda iki yabancı olduk eşim bunalıma girdi. Doğum sonraki 4 ayım böyle geçti tabi her gün göz yaşları eşliğinde.
Burdan sonrası yasak konu oldugu için çok üstü kapalı anlatmaya calıscam. İnanan inananmayan elbette vardır ama ben bu tarz şeylere kötü niyete vs inanırım etrafımda da bir çok kişide şahit olduğumdan. Kaynanamın bizi ayırmak için bir takım hacı hoca işiyle uğraştığını öğrendim. Kocamı benden soğutup ayırmak adına bir şeyler yapmaya kalkmış ama tam anlamıyla tutmamış, eşim benden soğuyacagı yerde herkes sogumus uzaklamıs ve bunalıma girmişti. Ciddi anlamda ruh gibi dolanıyordu etrafta doktor gözetimiyle antidepresana başlamıştı. Kaynanamın yaptığına adım gibi emindim cunku doğumdan sonra bize her geldiğinde yaptıgı hareketleri tek tek göz önüne getirince evet dedim, bir kaç kez yerden saç kılımı bulup bi peçeteye sarıl götürdüğünğ hatırladım. Yerden topluyor pis diye düşündüm.. Ve daha önce kendi ağzıyla ben kocama yaptım şimdi tapıyor benim her işimi yapıyor demişliği vardı. Bana sürekli bizim aramızın nasıl olduğunu kavga edip etmediğimizi eşimin bana karsı nasıl davrandıgını sorup duruyordu.
Bunu öğrenince Allaha, duaya sığındım, bu şeylerden anlayan bir kaç tanıdığımızın yardımıyla sorunumuzu çözdük, 4 farklı kişi aynı şekilde oğlanın annesi yapıyor sizi ayırmak istiyor dediz , eve sakladığını öğrendik bulduk ve çözüdürdüğümüz gün eşim ilk gunki gibi oldu kavgamız bitti bir anda eskisi gibi benim için ölen adam oldu..
Annem yapar ben beklerim dedi. ( kaynanamla yüzleştim kavga ettik o günden sonra bir daha asla karsıma cıkmadı, suçsuz olsa kesimlikle gelirdi)
Asıl sorun burdan sonra başladı. O kadının bu tarz tehlıkeli olmasına rağmen biz bu evden hala çıkmadık. Bir kaç kiralık ev öğrendik ama eşim çıkmadı ya geçiştirdi ya bakmadı, burda oturmaktan memnundu, cunku kendisi sabah gidip akşam geliyordu ben akşama kadar onların üst katında onu bekliyordum,diken üstünde. Ev dısında ne dersem ikiletmeden yaptı ama asla buradan çıkmadı, cunku kirasız rahatca oturuyorduk sözde.( kiraya cıkabilecek güçte olmamıza rağmen) Bu 6 ay içinde yaşadıklarımın etkisi bende çok fazlaca kaldı ,korkak biri oldum, çok etkilendim bazen oldu evde yanlız olduğumdan korkumdan tuvalete bile gidemedim, her gün kabuslar gördüm. En son bu sabah çok korkunc bir kabus gördüm.. oğlumun ölüsü kollarımın arasındaydı ve bunu yapan kv kişisiydi . Üzerine bir kabus daha , üzerine uyku felci geçirdim. Uyanınca normal hayata devam etmeye calıssamda olmadı, öğlene doğru artık iyice bir bunalma geldi ve evi toplarken eşimin eski tişörtünü kiyafetlerinin arasından alıp ras gele atıp bunu niye buraya katladın at demesiyle cıldırdım. O uzattı ben uzattım cunku bu evde hala oturuyor olmak baslı basına bir sebepti benim için. Aynı zamanda regli dönemindeyim de karın agrısı stresiyle ağladım dolduklarımı söyledim, evden cıktı işe giderken sinirimle masadaki boş sülahiyi yere attım. Sesi duyup eve geldi , kolumdan tutup beni mutfaktan cıkarıp bırak hic bir şey yapma yaptıgın iş zoruna gidiyor vs dıye söylendi. ( tişörtünü yere atmasına sinirlendim sanıyor katlamak zor gelmiş bana o yüzden kızmısım ben) kolumdan tutup ordan cıkartmaya calısması beynıme kazındı, üzerine yeter artık kafayı yicem ben bu evde bunaldım bıktım dedim git o zaman dedi babanın evi orda yaptı sonra cıktı gitti. Tüm bu yaşadıklarım, ısrarla bu evden cıkmayısımız, üzerine hala derdimin iş güç olduğunu sanması git demesi kolumu sıkıp cıkartmaya calısması mutfaktan, gidecem dedim ve cocugumun esyalarını toplamaya başladım. Oğlum uyansın o gelmeden gidecem bu evden. Babam arkamda beni asla ezdirmez kimseye . Ama içime sinmeyen bir şeyler var, boşanmak değil niyetim cunku ciddi anlamda bazı sorunları hallettikten sonra her şeyiyle dörtt dörtlük bir eş ve babaydı eskisi gibi. Ama bir anda nolduda yıne bana karsı tahammulsuzleşti bilmiyorum ve bana git diyen birine karşı durupta kendimi pasif göstermek istemiyorum. Bu evden cıkmadanda gelmeyi düşünmüyorum. İnanın normalde asla üstüne gitmez ona güvenir saygılı davranırım , son zamanlarda da çok iyidik yanı bunları hak edecek bir şey yapmadım, ama o dört aylık süreç benden soğuması için fazlasıyla yetti. Nasıl ısıncaz nasıl eskisi gibi olmaz nasıl cıkcaz bu evden bılmıyorum ama ben hiç sağlıklı düşünemiyorum. Yasak olan konudan lütfen bahsetmeyin konum banlanmasın, ne yapmalıyım bilmiyorum beynim bom boş. Gitmeli miyim , gidersem bir daha düzen tutar mıyız, ya daha cok yara alırsak. Vs vs . Lütfen bana bir yol gösterin. Bir başkası olmadığına da eminim bu arada cok net şekilde. Kendimi çok çaresiz ve kötü hissediyorum ..

Allah yardımcın olsun . ama uzaklaşmak iyi gelecektir . biraz dinleyin kafanızı daha iyi olur . ve o yasaklı konu da sizi çok iyi anlıyorum benim ablam da yaşadı aynı şeyleri umarım tez zamanda eşinin de aklı başına gelir

Arkadaşım baska seylere takılıp asıl gormen gereken seylerı mı goremıyorsun , lohusalık senı baska turlu mu etkıledı bılemem. Ortada yazdıgın o seyler eger gercek olsa son paragraf dıyeyım ayırmamıssın ama o son yazdıgın 4 cumleyı yazmazdın .

son zamanlarda da çok iyidik yanı bunları hak edecek bir şey yapmadım, ama o dört aylık süreç benden soğuması için fazlasıyla yetti. Nasıl ısıncaz nasıl eskisi gibi olmaz nasıl cıkcaz bu evden bılmıyorum ama ben hiç sağlıklı düşünemiyorum.

bence gitmeyin, orada da yaşayın ama kendinize bu denli o evi korkacak kadar takıntı yapmayın. boşvermeyi deneyin..
evet o dediğiniz hacı hoca şeyleri var yapanlarda var ama dua en güzel koruma, evinizde dua okuyun bol bol. eşinizle dee inadına iyi geçinin bir tshrtün lafı mı olurmuş allasen.
sizin şuanda tek probleminiz evi kafanızda büyütmeniz ve kendi kendinizi yemeniz.
akşama güzel bir sofra kurun kahkahaalarınızı bütün apartman duysun hadi

Oğlunuda al git o evden. Neler olmuş tabiki kafayı yersin istiyosa gelir peşinizden eşin. Önce kendi ruh sağligin için. Sorunun ev değiştirmekle çözüleceğini düşünüyorsan eşin baska ev tutana kadar dönme. Lohusalikta karı koca ilişkileri boyut degistiriyo çiftler bocaliyo asıl sorunlarınızı çözerseniz birbirinize daha sabırlı olursunuz baktın olmuyo arkana bile bakma

CuteMom CuteMom
Bahsettiğim o 4 aylık süreç, bir takımın etkisi altındayken olan süreç, her ne kadar yaptıgı kendilerine dönse de bendende soğudu illakı, 4 ayımız bir iyi bir kötü geçti düzensizdi, şimdi anlıyorum bir ayda düzelmez diyorum ama düzeldiği zamanları da gördüm iyiken şimdi ne olduda yine diyorum. Bana git demesini o hareketleri yapmasını sindiremiyorum şu an, belki de beni kaybetme korkusu yaşaması lazım diyorum belki o zaman anlar diyorum. Normalde ne kadar düşünememeye calıssamda her zaman pozitif olup rüyalarıma rağmen güne güzel başlamaya calıssamda aslında cok ypruldugumu fark ettim.. lohusalıgım o kadae güzel geçmişti ki oysa. Ne oldusya 40 ım cıktıktan sonra oldu. Ve sanırım gerçekten artık bunaldım

Gittiğin zaman eline boşanma celbini peşinen kabul etmelisin. Eşin gelip seni almak ya da başka ev tutmak yerine boşanma davasi açabilir. Bunu kabul ediyorsan git.

Kendi iradenle döneceksen ya da boşanma celbini alip eşini bosanmamaya razi etmeye çalışacaksan gitmemeni öneririm. Çünkü her şey daha kötüye gider buna inan.

Bir diger seçenek. Eşine mesaj at. Ben çok huzursuz hissediyorum kendimi sana yeterince ifade edemedim. Ruhsal olarak iyi hissetmiyorum
babama gideceğim de.

Yani ipleri hepten koparma.

Ha dersen ki ben bosanmaya hazirim
Beni istemeyeni hic istemem. O zaman bas git. Evi bomboş görürse daha etkili olur.

Kayınvalide, büyü falan filan değil ki sizin sorununuz.
Sizin sorununuz eşinizin dengesizliği.
Kadın eve de gelmiyormuş. Ama kocanız yine aynı adam oldu.

Sorunda bu işte , eşim gerçekten aklı yerinde baya baya iyi bir eş insandı, bazı şeyler kalkınca ortadan yine iyi oldu ama bugun yaptıgı şeyler tamamiyle kendi dengesizliği ve kendi aklı, yani bana bile isteye git dedi. Her ne kadar ona hak vermeye calıssamda ben gibi o da yasadı kaldıkı annesinin olduğunu öğrendi diye veremiyorum..

boşanma niyetin yoksa hiç gitme bu herif sana davayı açar ortada a :KK57:beleeeee kalırsın.

Kendisi avukat, akşama kadar bu işlerin içinde belkide dediğiniz gibi yuva yıkılmasının en demek olduğunu biz kada derin , hassas düşünmeyecek ve bi anda tamam diyecek. Normalde gerçekten iyi birisi ama bugun yaptıkları da yanına kalsın istemiyorum.

bide kendinize baktırın derim ben ( ben inanıyorum öyle şeylere başıma geldi )

Bana yapmaya cok çalışmış ama sürekli dua ettiğim için vs bir türlü tutmamış öyle dediler . Ama bir takım şeylerin ters tepmesiyle musaallat olunma gibi bir şey olmuşve ne yazıkki gözle gördüğüm şeyler oluyordu.. arınınca kalktı ortadan

Şimdi blöf yapıp gidiceksiniz diyelim ki;
Ailesi ile olan problemlerler malum, sizle de çok sağlıklı bir ilişkisi de yok bu sırada ailesiyle tekrar bağ kurup boşanma oranına 100/80 derim.

Yani sırf burnu sürtsün ev değiştirelim diye böyle birşeye kalkışmayın gayet açıkki eşiniz tüm olanlara karşın rahat kira vermeden oturmayı tercih ediyor.

Bence güzelce alıp karşınıza konuşun “Seninle olan bütün herşeye göğüs gerdim ancak burada yaşıyor olmak beni ve seni paikolojik olarak etkiliyor. Gerekirse bende destek olıyım başka bir evde yaşayalım vs.” Gibi yapıcı olmayı deneyim derim.

Hiç olmadı bir danışmana gidin size yönlendirsin.

Velhssılı kaynana kazandı sonuçta... Yani şuan olan bu.
İstediğiniz buysa çıkın gidin. Değilse kalın.
Ruh gibi adam düzeldi diyorsunuz çok iyi şimdi diyorsunuz. Madem sizde iyileşmeye çabalayın. O düzeldi ben düzelemiyorum diye bir şey yok.
Siz Allah'a sığındıkça o kaynananın yaptırdıklarının hiçbir etkisi olmaz olamaz. Bu kesindir. Allah'a güvenin yeter.

Boşanmayacaksan evi terketme kv kp duyar hersey daha kötü olur. Eşinde ters etkı yapar.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X