cok tesekkur ederım :)güle güle oturun..çok güzelmiş eviniz..sadece salonda sanırım iki tane halı var koltukları arasında..ortaya tek halı serseniz daha hoş olur bence..bir tanesini kaldırın..onun dışında herşey gayet güzel ve düzenli.hele kilere bayıldım..
cok tesekkur ederımÇok beğendim canım huzur içinde oturun
ayyy tesekkur ederım sevsınler sevsınlerhuzurla oturun inşallah.
ferah, iç açıyor ev
bebişin odasını sevsınler
Salondaki enine serilmiş 2 halıdan birinin boyuna serilmiş şekli ile yeterli olacağını düşünüyorum :)
Bebek odasındaki gömme dolap bol masraflı bebek bekleme döneminiz için çok tasarruflu olmuş , ne güzel.
Kilerli mutfak her kadının hayali dilebilirimşanslısınız. Güle güle oturmak dileğiyle..
cok tesekkur ederımAllah ağiz tadi ile sağlıklı sıhhatlı mutlu bir hayat geçirmeyi nasip etsin evinizde.çok güzel
aaa evet cekmemısım yahubu evin banyosunu mutfak tezgahını merak ettim
bu evin banyosunu mutfak tezgahını merak ettim
aa gercekden mıbence duvar kağıdınıda kulplarınıda değiştirme...
banyo dolabın zaten göz alıcı yerlerinde mermer boğulur gibi geldi..
kulplarda aynen hava katabilir ama gereksiz geldi.
şuan ki kötü durmuyor.
gerçekten inanılmaz temiz bakılmaz 25 yılda 5 kiracı düşünün şu eve.....aa gercekden mı
ben baka baka sıkıldım sanırım :)
tamam ozaman aynen boyle kalsın
bına 25 yıldan fazladır var hıc bıseyı degısmemıs ılk yapıldıgında olanlar aynen devam etmıs
kıracılarda hep kendı cocukları olmus oyuzden ıyı bakmıslar 25 yılda 2 kere boya olmus sadece dusun :)
bunu bıldıgım ıcın heralde sureklı bırseylerını degıstıresım var :)
cok tesekkur ederımgerçekten inanılmaz temiz bakılmaz 25 yılda 5 kiracı düşünün şu eve.....
benim duvar kağıdı ve kulplara fikrim bu canım... ama yınede farklı düşünen arkadaşlar varsa yazsın. ben sade ve şık buldum evi.boğma derim..
valla okuduğum konulara en mantıklı yanıtlar yazdığını gördüm. 'Allah Allaaah yine karşıma çıktı bu kadın' diyerekten konulara baktım da. evin çok güzelmiş. Allah mutlulukla, huzurla, sağlıkla oturmayı nasip etsin canım
Lefinbahya diebiliorum o çiçeğin adını bizde de warewnde gule gule otur tatlım tam benim renklerim yalnız o çiçeğe bebiş doğunca dikkat et Allah korusun ısırdığı zaman zehır salgılıyo netten araştrabılırsın