Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Temizlenmemis olsun fikri icin cok tesekkurlerKumunu mamasını yeni yere tasıdıktan sonra ona gösterin kum temizlenmemiş olsun koklayınca kendinin olduğunu anlayınca bidaha hep oraya gidecektir ha bir de hayirlısıyla kucağınıza alırsınız inşallah
Of ne çokmuş yahu. Burda da az değil ama 3000 değil sonuçta. 3 kedim var, 3-4 aydır kullanıyorum. Online okuduğumda 3 kedi ile otomatik temizleme modunu kullanmayın diyenler çoktu saatli denedim ama hiçbirimiz mutlu olamadık o şekilde. Otomatiği deniyorum bir aydır hiçbir sorun yaşamadım. Tek yaptığım şey gündüzleri açıp geceleri kapatıyorum otomatik temizlik ayarında, ve inanılmaz kolay her şey. Granüller yine etrafta ama kedi kumu kadar değil ve temizlemesi çok çok daha kolay. Üzerine ekliyorsunuz azaldıkça, günlük temizlik de sadece sifonu çekmek tuvalete bağlıysa. Yutmalarında da sorun yok granülleri, plastikten yapılma değil. Makinenin döngüsü yarım saat kadar sürüyor temizlemede, gürültülü bulmuyorum kesinlikle. En sonunda da mis gibi kokuyor ev ferah ferah valla. Granüller kokuyu kedi kumu kadar kapatmıyor ama makine 10 dakika içinde temizlemeye başladığı için ben ikinci banyonun kapısını çekip kapatabiliyorum. Eğer diğer kediler kullanmak istiyorsa 10 dakika üzerine ekliyor cihaz, içinde kedi varsa başlamıyor temizlemeye.
Özetle, belimin ağrısından, 3 kedinin kumundan kurtuldum. Vakit ve para açısından daha ekonomik oldu. 2 ayda bir granül alıyorum haftada bir kedi kumu almak yerine. Temizlik için gereken (güzel kokan) aparat en az 1 ay gidiyor 3 kediyle rahat. Sadece ayda bir açıp makineyi temizliyorum sorun çıkmasın çalışmasında diye. Evin tozu azaldı, kediler temiz tuvaletle inanılmaz mutlu. Onun için de konu sahibine önerdim, birçok hamile kedi sahibi burda otomatik tuvalet alıyor ki ekstra fiziksel işten, zamandan ve tozdan kurtulsunlar.