aminnn cok tesekkur ederımgüle güle ağız tadı ile otur canım evinde :) şu yeşil yapraklı çiçek herkeste var galibademirbaş resmen onlar
evet oyleymıs zehırlıymıs dıkkat edıcem allah korusun :)Lefinbahya diebiliorum o çiçeğin adını bizde de warewnde gule gule otur tatlım tam benim renklerim yalnız o çiçeğe bebiş doğunca dikkat et Allah korusun ısırdığı zaman zehır salgılıyo netten araştrabılırsın
ayy tesekkur ederım canım benımOhh miss ferah bir ev ..
Rabbim huzurlu yaşamak nasip etsin. .
Sağlıkla al kucağına inşallah bebişini ..
Yakın olsak bi kahveni içerdim ..
Oyy kuzum benim çook Sağol. .ayy tesekkur ederım canım benım
eşin ile antebe gezmeye gelın mısafır edelım sızı
cook tesekkur ederım :)Çok şık , çok ferah , çok beğendim . Guzel günlerde oturun . Kızınızın odasında oyuncakları eksik bir tek. Saglikla kucağınıza alın insallah .
cok tesekkur ederımEvin çok güzel güle güle otur :) ama en çok kızının cicileri dikkatimi çekti hepsine tek tek bakmak isterdim
dimiAntep evi olduğu nasıl belliGüle güle sağlıkla oturun inşaallah
İnşaallah canımdimi
çaya beklerımaynı sehırdeyız nasılsa
cook tesekkur ederım :)
evet oyuncak eksıkonce oyuncagı kendıme degıl kızıma alacagıma daır kendıme soz vermem lazım oyuncak dukkanlarında halımı gorsen acır merhamet gosterırsın hepsıne saldırıyorum
antepde boyle evler :)Ay ne kadar geniş bir ev ya, salonun benimkinin 3 katı maşallah
Çok ferahmış eviniz güle güle oturun, kilerli mutfak olayına ben de bayıldım valla