Birazda benim misafirim olun :)

nscckts

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2014
47.409
127.869
37
Son düzenleme:
Lefinbahya diebiliorum o çiçeğin adını bizde de war ewnde gule gule otur tatlım tam benim renklerim yalnız o çiçeğe bebiş doğunca dikkat et Allah korusun ısırdığı zaman zehır salgılıyo netten araştrabılırsın

güle güle ağız tadı ile otur canım evinde :) şu yeşil yapraklı çiçek herkeste var galiba demirbaş resmen onlar
aminnn cok tesekkur ederım
hayatımda ılk kez cıcekle ılgılenıyorum kayınvalıdemın evınde ustunde tek yaprak seklındeydı aldım eve getırdım açtı hosuma gıttı :)
herkesde var cıdden

evet oyleymıs zehırlıymıs dıkkat edıcem allah korusun :)
tesekkur ederım :)

Ohh miss ferah bir ev ..
Rabbim huzurlu yaşamak nasip etsin. .
Sağlıkla al kucağına inşallah bebişini ..
Yakın olsak bi kahveni içerdim ..

Çok şık , çok ferah , çok beğendim . Guzel günlerde oturun . Kızınızın odasında oyuncakları eksik bir tek . Saglikla kucağınıza alın insallah .

Ohh miss ferah bir ev ..
Rabbim huzurlu yaşamak nasip etsin. .
Sağlıkla al kucağına inşallah bebişini ..
Yakın olsak bi kahveni içerdim ..
ayy tesekkur ederım canım benım
eşin ile antebe gezmeye gelın mısafır edelım sızı

Çok şık , çok ferah , çok beğendim . Guzel günlerde oturun . Kızınızın odasında oyuncakları eksik bir tek . Saglikla kucağınıza alın insallah .
cook tesekkur ederım :)
evet oyuncak eksık once oyuncagı kendıme degıl kızıma alacagıma daır kendıme soz vermem lazım oyuncak dukkanlarında halımı gorsen acır merhamet gosterırsın hepsıne saldırıyorum

Kızın yaşadı o zaman

Ay ne kadar geniş bir ev ya, salonun benimkinin 3 katı maşallah
Çok ferahmış eviniz güle güle oturun, kilerli mutfak olayına ben de bayıldım valla

Ay ne kadar geniş bir ev ya, salonun benimkinin 3 katı maşallah
Çok ferahmış eviniz güle güle oturun, kilerli mutfak olayına ben de bayıldım valla
antepde boyle evler :)
cok tesekkur ederım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…